למה פגעו באנסטסיה?

vantan

New member
למה פגעו באנסטסיה?

הפגיעה באנסטסיה היא הטעות הגדולה הראשונה של אולמרט. זה גול עצמי של קדימה.

bhnadav

New member
אמנם אני לא הדובר של אולמרט,

אבל ע"פ ההערכות יהיו 5 נציגי עולים עד למקום ה-40 ברשימת קדימה, ובראש ובראשונה סגנית השרה מרינה סולודקין, שמיועדת להתברג במקום ה-6. הגברת מיכאלי אולי לא מרוצה מהמיקום שניתן לה וחושבת אולי שהוא לא ריאלי, וזו זכותה.

היא צודקת

נראה לך שמפלגה מושחתת זו תקבל הרבה מנדטים?! אני הייתי מציעה למרינה סולודקין (מקום 6) לעבוד קשה בכדי שתוכל לראות את הכנסת ולא דרך הטלויזיה.

bhnadav

New member
זה בכלל לא עניין של מנדטים ומיקומים

אם היא מאמינה במפלגה, באנשיה ובדרכה - היא ראוייה להצטרף אליה. אם לא - לא.

ואני הייתי מציעה לך להכריז

על פרס למי שימצא את נקודת האי קיו הבודדת שלך שעשתה ויברח.

vantan

New member
מספיק להתייחס לעולים כאל 'מגזר'

שצריכים לשריין לו מקומות ולא חשוב למי. מי שמתייחס ככה לעולים ישלם את מחיר הזלזול בהם. אנסטסיה מיכאלי היא אישיות בפני עצמה ולא רק על תקן 'נציגת המגזר' מס' כך וכך.

סתם בחורה יפה?../images/Emo46.gif

הבחורה בת 30 ומאחוריה כבר תואר שני,לומדת לתוארים במשפטים וערבית.בנוסף יש לה 6 ילדים והיא עובדת במשרה מלאה...הבחורה עם ראש על הכתפיים.זה שהיא יפה לא פוסל אותה.כבודה במקומה מונח! קישקאשת-לא יפה..

bhnadav

New member
בכל המפלגות נעשים שריונים

למגזרים מסויימים או לקבוצות אוכלוסייה מסויימות. לקדימה כמו לשאר המפלגות חשוב שיהיו נציגי עולים ברשימה, ולכן הזכרתי שב-40 המקומות הראשונים בקדימה יש 5 נציגי עולים. אין כאן כל קשר לזלזול או להתייחסות לא נאותה לעולים, וחבל שכך את/ה מתייחס/ת לזה.

vantan

New member
זה לא אומר שזה טוב גם אם זה 'בכל

המפלגות'. אבל זה גם לא נכון. יש בקדימה שריון למזרחיים? לגברים אשכנזים? לאקדמאים? לא, כי זה נחשב ל'טבעי' שמועמדים מסויימים מקבוצות מסויימות נכנסים בזכות עצמם ואחרים בזכות המגזר. הרוסים לא צריכים 'שריון', אלא התייחסות ליכולות שלהם. אנסטסיה היא היום אחת הדמויות הפופולריות ביותר בציבור הרוסי והיא אישה חכמה ומוכשרת בפני עצמה - בוודאי יותר מכל הלקקנים ורודפי הג'ובים שהיום הם פה ומחר הם שם. חוץ מזה ששרון, שהיה לו חוש לאנשים וידע לקדם את ציפי לבני, הועיד לאנסטסיה מעמד אחר לגמרי.

bhnadav

New member
קצת סדר -

קדימה היא מפלגה חדשה, בה כרגע אין פריימריז מסודרים כידוע, אלא הרשימה נקבעת על פי החלטתו של יו"ר המפלגה בשותפות ובסיכום עם שרי המפלגה. המפלגה החליטה שברשימה יהיה ייצוג מכובד לכל גווני האוכלוסיה - ביטחוניסטים, אקדמיים, נשים, נציגי העולים, נציג למגזר האתיופי, נציג לצעירי המפלגה ועוד, הכל למען הקניית מגוון עשיר לרשימת המפלגה, שתייצג בכבוד את הגוונים השונים בחברה הישראלית. בין השאר, הזכרתי כי משובצים ברשימה 5 אנשים שהם נציגי עולים, שזה דבר מאוד חשוב. גם שאר המפלגות מבינות זאת, ולכן גם בהן נעשה שריון מיוחד לאוכלוסיות שונות, ואפילו לנשים, כדי לא למנוע מצב של רשימה נבחרת שלא תפנה לאוכלוסייה רחבה, כפי שנדרש. גם בקדימה הדבר חשוב מאוד, על אף שבמערכת הבחירות הזו אין פריימריז, ולכן הדירוג נעשה גם משיקולים כאלה. לגבי המקרה הספציפי של אנסטסיה מיכאלי - אין לי מושג. אני לא מכיר טוב את האישה מלבד זה שתמיד מזכירים שיש לה 6 ילדים ושהיא יפה, אני מבין שהיא מגישה בערוץ "ישראל פלוס" בשפה הרוסית והיא אהודה במגזר הרוסי, אבל מעבר לזה - כולל המגעים שהתנהלו בינה לבין אריאל שרון ובינה לבין תנועת קדימה בכללותה - אין לא מושג. אני לא יודע מי פה זה שרודפי ג'ובים מבין 2 הצדדים, ומה ייעד לה ראש הממשלה. אני מניח שאם דברים היו מסוכמים ביניהם, גם יועציו של ראש הממשלה היו מודעים לעניין, כפי שהדבר קרה במקרה של אנשים נוספים שקיבלו את מה שייועד להם. חבל להיכנס למקרים ספציפיים לא נעימים, ויש לזכור שגם כשהבחירות נעשות בהצבעה דמוקרטית בפורום של מועצה, מרכז או מתפקדים - תמיד יש מאוכזבים יותר ומאוכזבים פחות, מרוצים יותר ומרוצים פחות. אבל חבל לעשות מהדברים טראראם גדול, ויש להתייחס לכל מיקום ולכל בן אדם בכבוד. אני לא מכיר את ההתנהלות של אולמרט והתנועה כולה בקשר למקרה הספציפי הזה, אבל אני רוצה להאמין ששני הצדדים ייצאו מרוצים מהעניין, כי באמת חבל. בזה תם העניין מבחינתי.

vantan

New member
איפה הערבים ברשימה?

האם החליטו בקדימה להשאיר את הערבים לסוכני האוייב או, להבדיל, לעבודה?

קישקאשת

New member
מפלגה שבזמן שהיא מרחה היא יכלה

לעשות הרבה מערכות בחירות , תרוץ עלוב , איפה המנהיגות של אולמרט ?

קישקאשת

New member
זנב-נדב לא משנ כמה אולמרט גרוע

אתה תרד בשבילו עד ברכיים , כמה פאנט !

טשאפק

New member
אם היא באמת תומכת בקדימה

אז התמיכה לא צריכה להיות מותנה במיקום זה או אחר. הבנתי שהיא כבר אצה במגעים להצטרף לליכוד. האם מפלגת קדימה באמת מעוניינת באנשים שמחפשים סידור נוח? בפוליטיקאים חדשים וישנים שרק רוצים מקום בכנסת, ומחפשים לקפוץ על עגלה שתביא אותם לשם ולא חשוב איזו? לא! המפלגה בנוייה מאנשים אידאולוגים, שקדימה בנשמתם ואולמרט מנהיגם - באש ובמים, במקום ה 19 או במקום ה 45.

למעלה