למה פותחים בלוג? למה אנשים פותחים בלוג?
K Kawaii Baka New member 16/7/07 #2 כדי לקדם נושא שהם חושבים שהוא חשוב תוך ניסיון ליצור דיאלוג, דרך הכתיבה, עם אנשים אחרים בארץ שחולקים איתך את אותו תחום עניין. במקרה שלי זאת אנימציה יפנית ותרבות הפופ הסובבת אותה, בשביל אחרים שלל נושאים אחרים.
כדי לקדם נושא שהם חושבים שהוא חשוב תוך ניסיון ליצור דיאלוג, דרך הכתיבה, עם אנשים אחרים בארץ שחולקים איתך את אותו תחום עניין. במקרה שלי זאת אנימציה יפנית ותרבות הפופ הסובבת אותה, בשביל אחרים שלל נושאים אחרים.
T TaxiMedia New member 17/7/07 #4 חפרתי בשאלה הזאת המון עד שגיליתי שהסיבה המרכזית היא שיעמום/זמן פנוי.
ה הנץ הכחול New member 18/7/07 #6 אני רואה את הבלוג כבמה אישית שמאפשרת לכל אחד להתבטא בצורה ובדרך שלו, כך שאני מאמין שכתיבת בלוג נובעת מהצורך והרצון שישמעו אותך וכן מהרצון לשתף אחרים (בכל דבר).
אני רואה את הבלוג כבמה אישית שמאפשרת לכל אחד להתבטא בצורה ובדרך שלו, כך שאני מאמין שכתיבת בלוג נובעת מהצורך והרצון שישמעו אותך וכן מהרצון לשתף אחרים (בכל דבר).
Y Your sweet87 New member 19/7/07 #8 תשובה אנשים פותחים בלוגים כדי להפיץ את אמונם ואת ראיית העולם הייחודית להם.