למה צבעו את הפורום, בדגלי אש"ף?

בי

New member
דרך להעלמת הדגל...

למי שיש אי. סי. קיו. פשוט לגרור את החלון לצד שמאל, ע"י השמת הסמן על הפס הכחול שבראש החלון, ולהגדיל את החלון לגודל הפירסומת . בצורה זאת החלון פשוט מכסה את הפירסומת.

שב"ש וקצת אופטימיות

למה אש"ף.... תחשבו על דגל איטליה תחשבו על פסטה טעימה תחשבו על גלידה תחשבו על פיצה..... נכון נראה הרבה פחות גרוע?

avigal23

New member
אבל עדיין עדיף את הכתום ...

מה שאלו במהלך השבוע אם אפשר להכניס פרסומות לפורום?

צליל ב

New member
הכל ענין של...

כסף. ד"א - למי שכתב דגל אש"ף, זה לא הדגל, אלו רק הצבעים, העדפה שלי היא צבעי כחול לבן, אביגייל, הכתום צבע יפה, אבל אם מתעסקים בדגלים אז למה למה כתום? - כתום זה הולנד. שבת שלום לכל חברי הפורום.

צליל ב

New member
ליום-טוב

גם בלי לראות מה כתבת וכמעט במקביל אנחנו בוחרים כחול לבן. שיהיה לך המשך יום יפה ושבת שלום.

כתבתי אש"ף. בגלל הצבעים.

שלום לך צליל. לא התכוונתי לדגל אש"ף, אלא לצבעים שלו המזעזעים, שכמותם צבוע דגל אש"ף. אני אוהב כל מה, שמייצג את מדינתי, וזה יכול להיות, הדגל, סמל המנורה, קבוצת ספורט, שמתחרה בחו"ל, זמר שמייצג, דגל כחול לבן שמתנוסס בניכר, מגן דוד, ועוד.... אני אוהב את המדינה, וגאה בה מאוד. שבת שלום, שקטה, יפה , ומהנה. יום טוב.

avigal23

New member
אבל מה הקשר בין דגלים לבין הבירה?

צליל-זה לא עניין של העדפה אצלי-פשוט אני חושבת שהכתום היה יותר מתאים...באמת כחול ולבן היה יותר מתאים ואם אש"ף אז ישראל היה יותר מתאים למצב... לא התכוונתי שכתום יסמל דגל פשוט איך שהיה קודם יותר נחמד ולא בולט כזה וכבר שנכנסתי היום אחרי שעשו את זה שנאתי את זה {בלי שום קשר לאש"ף או לכל דבר אחר} ועוד דבר צליל ב-קוראים לי אביגל ולא אביגייל או אביגיל...פשוט אביגל

לאביגל שלום לך.תמיד יהיו פרסומות

באינטרנט.קודם הפירסומות קפצו לנו מול העיניים על המסך וזה הפריע מאד ולפעמים היינו אנחנו צריכים להוריד אותם מהר.כיום את רואה שהפירסומות לא מפריעות ומופיעות בצורה שונה.אני בכלל חושב שזאת חוצפה לגבות מאצלנו סכומים כל כך גבוהים עבור השימוש באינטרנט.הם מתפרנסים יפה מהפירסומות. לפני שנה ביקשו ביחד עם בזק לגבות 350 ש"ח לחודש ל-ADSL וכמובן שלא הסכמתי.לפני כחצי שנה הורידו את המחיר ל-250 ש"ח ואז התחברתי.אני טוען שהם חייבים להוריד את המחיר עוד הרבה יותר.מדובר באינטרנט זהב.וזה עוד בהתחייבות לא להתנתק במשך שנה אחת.

avigal23

New member
אתה יודע? זה מזכיר לי

שבפורום תפוז משוב אם אני לא טועה-אם לא היית שם אנשים שואלים בקשר לפורום אם יש בעיות וכאלה דברים... אז אחד שאל למה כולם מתלוננים שקופצים להם פרסומות באמצע ורק אצלו לא קופץ כלום! האמת צחקתי כשקראתי את זה,וקראתי שאנשים אמרו שיש תוכנה שלא יקפצו פרסומות... לי אין ADSL והאמת חוץ מההורדות אני לא כ"כ רואה מה ההבדל אז אני לא מחליפה לזה... אני בנטויז´ן ככה שאני לא יודעת כל כך איך הולך באינטרנט זהב אבל אצל נטויז´ן ממש זול כלומר תלוי איך אתה גולש- אני התחברתי פעם לאינטרנט כשהיה את המבצע של 1$ ליום בלי הגבלות ועכשיו נדמה לי שיש מצבע 19$ לחודש...אני עדיין במבצע ככה שזה משתלם לי רק הבעייה היא בשעות שאני גולשת אני גולשת פעמיים בשבוע-שישי ושבת אמנם,אבל אני גולשת שעות....אפשר להגיד שכמעט 48 שעות מחוברת לאינטרנט... אצל נטויז´ן אין התחייבות לשנה.אבל כל חברה בשלה...

dw2322

New member
ששש, בסוד, שאף אחד לא ישמע

תלחצי להוריד ל 15$ + מעמ, ותאמרי ש dw שלך אותך
ואם זה נראה לך גרושים, אזי שימי לב שבהפרש הזה יוצא שהזמנתי אותך לכניסה אחת נוספת בחודש לחוג ריקודי עם. נחמד נכון? שמעתי שאפשר להשיג דילים אף יותר טובים, אבל עם 15 נראה לי שאפשר לחיות, בינתיים. אם מבקשים תירוץ לבקשה להוריד מחיר ל-15 אזי אני יכול להציע את עליית הדולר (רק לא להתבלבל, להשוות ל 4.2, לא ל 5)
אני לא מדבר עם הצעות גבוהות מ-$15, מין שמיעה סלקטיבית שכזו.

avigal23

New member
תודה../images/Emo6.gif, אבל...

אולי לא הסברתי טוב,אבל אני נשארתי בדולר אחד ליום,זה משתלם, לא?

את איטלקיה? דין האופטימית?

שלום לך דין. אנחנו לא באיטליה, גם ממש לא קרובים אליה. פסטות, פיצות, וגלידות טעימים הם, אבל אני גר במזרח התיכון, ומה שיש לידי, זה אש"ף, ומה שיש מול עיניי, זה אש"ף, ומה שאני אוכל, שותה, ישן וחולם, זה אש"ף, אז לא ברור, שהצבעים יזכירו לי אש"ף? להנהלת הפורומים, אנא מכם יש לנו אש"ף, 24 שעות, בחדשות, בעיתונות, בטלוויזיה, במגזינים, באינטרנט, ובפיגועים. תנו לנו צבעים אופטימיים, למה לא, כחול לבן, תכלת לבן, צבעי דגל הלאום שלנו, זה גם מרגיע את העיניים, וזה שלנו. ותחשבו על זה.... שבת שלום לכולנו, יום טוב.

למעלה