למה צופים זה כיף????

סטיילי

New member
למה צופים זה כיף????

אני שונאת צופים אבל זו באמת דעתי אבל למה אתם אוהבים כל כך את הצופים אני ההיתי בצופים שנתיים באמצע השלישית כלומר הדשנה פרשתי טוב כי הוחלף מרכז השבט למישהו ממש גרוע. בצופים יש חאקי שממש לא כיף ללבוש ולא רק שלא כיף ללבוש כי הוא מכוער לי ניראה לי שיש ממש סיבה ללבוש אותו כי בשכונה בצפון תל אביב אין הבדלי מעמדות כל כך גדולים. מפקד עמידה חופשית מפקד זה קצת נימאס פעמיים בשבוע ואם מנסים להיתחמק ולהגיע אחרי מפקד ה רשג"ד תופס אותך וצווח עליך עד מוות . מורל זה ממש לא כיף לחזור הביתה עם כאבי גרון למרות שלהיות צרודה זה עושה לי קול ממש ממש יפה כאבי הגרון ממש לא גורמים לאושר. ובנוסף בשבוע של כל יום חוץ מיומים חופשים צריך למלא גם את היומים מי אמר. אז מה אתם אוהבים בצופים מחנה קיץ החובה להיתקלח השיעמום ה5 ימים בלי ערוץ ויוה כלומר גזר דין מוות או מה

ככה....!

ביגלל שמשעמם לי בטירוף, (אפשר להבין את זה לפי הודעות אחורות) אני אשב ואענה לך על כל טענה... אז ככה: חאקי - לדעתי חאקי זה אחלה דבר! את לא צריכה שעה ליפני הצופים לעמוד מול הארון ולחפש מה לילבוש, ככה את באה חמש דקות ליפני פעולה ועולה על חאקי...
וברצינות, צופים זו איזו מיסגרת שריך שיאחדו אותה דברים - אחד מהם זה המדים שלה מדי החאקי, ולא ניראה לי שזה כמו התלבושת בבית-ספר בא להסתיר הבדלי מעמדות... כי זה לא ממש עוזר, אם מישהו יירצה להראות שהוא עשיר הוא לא ייקנה חאקי בבאזר ב-30 שקל אלא ייקנה חאקי בזארה או בקסטרו ב-300(וזה מה שאת יכולה לעשות אם נריאה לך כל-כך נורא ללכת עם מיכנס חאקי פשוט ו"מכוער"). וחוץ מיזה כשאת אם חאקי פחות איפכת לך להיתלכלך וככה זה יותר כיף... מפקד - מה כזה נורא בלעמוד 10 דקות ולהזיז את הידיים? נכון, זה לא כיף אבל אני עדיין לא מכירה מישהו שמת מיזה, עוברים את זה חפיף... ולא צריך לריב עם הראשג"ד ולהגיע אחרי, פשוט עומדים ומבצעים כמו ילדים טובים... ואם זה כזה נורא עומדים שלישי בשלשה ולא מבצעים. מורל - מה את חולה??? זה ה-דבר זה הכי כיף בעולם!!! לשיר, ליצעוק, להראות שאת כאן, שאת קיימת...! אולי ככה בשבט זה לא משהו, כי אין כ"כ מי שיקשיב, אבל בטיולים הנהגתיים זה כיף...! כל הטיול זה רק מילחמות מוראל, ובמחנ"קים... ביכלל...! וחוץ מיזה, אם את לא אוהבת אף אחד לא מכריח אותך לשיר, אבל את סתם תעמדי בצד ותרגישי תקועה ולא קשורה, אז חבל... ולא תמיד נייהים צרודים - אם את עושה מלא מורל אז מיתרי הקול מיתרגלים לזה וכבר לא ניהיים צרודים - אולי ממש קצת לקצת זמן. וחוץ מיזה הכי שווה זה להיות צרוד ממורל אחרי טיול וכשצרודים הגרון ביכלל לא כואב, ואם הקול שלך יפה כשהוא צרוד אז זה ביכלל שווה! לא הבנתי את המישפט "בשבוט של כל יום בנוסף חוץ מיומיים חופשיים צריך למלא גם את הימווים מי אמר" - אני אשמח אם מישהו יוכל לפרש לי אותו ומחנה-קיץ - החובה להיתקלח? למה את לא מיתקלחת כל יום? וחוץ מיזה אף אחד לא מכריח אותך להיתקלח אבל זה סתם מגעיל וג´יפה אם לא מיתקלחים. ומחנ"ק זה הדבר הכי שווה שיש... זה חמש ימים שאת מנותקת מכל מה שקורה - מהעיתונים וגם והטלוויזיה מויוה... אם את לא מסוגלת להיסתדר בלי הויוה הזה אז זה ממש ממש ממש חבל... וזהו... הסברתי הכל... שלא תביני כאילו אני משכנעת אותך לחזור לצופים - כי אני לא! אבל אני רק רוצה להסביר לך שהצופים זה אחלה דבר וכל הטענות שיש לך הן סתם שטויות. נועה

אני רוצה להגיב על זה!

צופיפניקית כמה מהדברים שאמרת הרגע או שאת לא מייחסת אליהם חשיבות קודם כל חאקי כן בא להסתיר הבדלי מעמדות גם אם הוא נקנה בבאזר ב30 ש"ח וגם בקאסטרו כי המצב שבו כולם נמצאים בחאקי לא משנה מאיפה הוא זה לא משנה, כולם לובשים חאקי, ובינינו, אין כל כך הרבה הבדל בין חאקי בקאסטרו או בחאקי מבאזר דבר שני חאקי מייצג את הצופים זהו הסמל שלנו והוא גם נבחר כחאקי בגלל שהוא מסווה ובקשר למסדר, כל הקטע שמסדר עמידה חופשית מסדר עמידה חופשית זה כדי שתתמקדי במסדר ושהדעת שלך לא תוסח. אני גם רוצה להגיב על הרעיונות למשחקים שהצעת, נכון שילדים בכתה ד´ לא מצפים להרבה משמעות מהמשחקים אבל לכל מתודה ולאל כל משחק צריכים להיות משמעות ומסר! לא רק לחלק ולא הנה, יש לי משחק אפשר להכניס בו גם מסר, זה הנה יש לי מטרה, יש לי מסר, בואו נלביש עליו משחק, זו כנראה הסיבה שהרבה חניכים עוזבים את הצופים בגלל פז"ח )פעולולת זמן חופשי( ברגע שמשקיעים בחניכים הם משקיעים בחזרה.

תרגעי...../images/Emo13.gif

דבר ראשון החאקי - בקשר לייצוג הצופים זה בדיוק מה שאמרתי, וההבדלי מעמדות, את בטוחה שזו המטרה של החאקי? כי אני חושבת שלא כל-כך... אבל אני אבדוק. ומסדר- מסכימה לכל מילה.. לא אמרתי שזה לא ככה! ומשחקים - אל תדברי איתי במילים גבוההות... אין לי מושג מה זה מתודה, ואני עדיין לא יודעת איך בונים מישחק ופעולה וכל זה... אבל את צודקת מה שאמרתי באמת לא נישמע טוב... וזו לא הגישה הנכונה... ואני מסכימה לגמרי עם שני המישפטים האחרונים שלך, ובאמת מיצטערת אם בהודעה ההיא זה לא ניראה ככה... אבל תודי שהמישחקים יפים...
(וכן, שלכל אחד מהם יכולים להיות כמה וכמה מטרות ומסרים) נועה.

בקיצר...

רומי "ברבי" או איך שתקראי לעצמך, נועה ענתה לך על כל הקיטורים שלך, ואם את כ"כ שונאת צופים אז אין לך מה לחפש בפורום הזה...
ליאור...

כן, נכון..

המשחקים יפים והעבירו לנו אותם כמה פעמים וזה כיף לשחק בהם עוד הרבה אבל חייבת להיות להם מטרה

ghost2002

New member
מסגרת ....

זאת מסגרת שאיתה לא הופכים לאלה שמסתובבים בשכונה ומעצבנים אותך (ערסים) ואני מאוד שמחה שאח שלי לקח אותי לצופים כי זה ממש אבל ממש כייף!!! חוץ מהמחנה קיץ הראשון שלי הכל היה כייף!!!! חוץ מזה מה רע בחאקי??? מה את מעדיפה את החולצה של הנוע"ל?? מה יש שם כבר? חולצה כחולה אם שרוך אדום (שדרך אגב הם לקחו את זה מהשומ"ץ שיש להם חולצה כחולה אם שרוך לבן) זה יותר טוב??? ועוד משהו אם זה לא מוצא חן בעינייך את לא חייבת להיות שם!!!

ghost2002

New member
אוי ענק

זוכרים שדברתי אתכם על הבנות בקבוצה שלי שהם מה זה סנביות? אז יש מולכם דוגמא ענקית שלהם אוי זה ממש אבל ממש מגניב בכל קבוצה בצופים יש את אלה ש: -אוי איזה בגד מכוער וש: -ניראה לך שאני אשב על חול??? למה מה קרה? וכמובן: -אני לא חוזרת לכאן בחיים יותר אבל יש אנשים שמשתנים כמו הקבוצה שלי שנה שעברה שכולן היו כאלה (וחצי מהם עזבו) תחשבו לסבול ארבעים כאלה שלא נדבר על המדריכה שלי ....

למעלה