למה צריך חברות

sharon17-m

New member
למה צריך חברות

אני רוצה לדעת למה צריך חברות אתה משקיע עליהן נותן להם כל מה שאתה יכול ובסוף הן דופקות אותך זה לפחות מה שקרה לי היום

luna

New member
רק בשביל לעודד אותך

לצערי הרב, אף פעם לא היה לי בן זוג,ככה שאני לא יכולה לתת דוגמא אישית,אבל אתה צריך חברים(או חברות) כדי שיהיה לך מישהו שיתן לך להרגיש טוב עם עצמך, ולהרגיש טוב איתו. ואל תתדאג- חברה זה כמו אוטבוס: פיספסת אחת - תבוא אחרת

נעל

New member
אין לך הרבה ברירה

הטבע החליט שהמין האנושי צריך לשרוד בינתיים, ולכן אתה מחוייב באמצעות מערכת שלמה של הורמונים, מעגלי עצבים והפרשות שונות ומשונות להמשיך את הגזע. אבל אתה לא יכול לבד. כאן מגיעה בת הזוג. הטבע החליט, באופן קצת מרושע (ואולי אפילו צחקק קצת בזמן ההחלטה), שתמשכו אחד אל השני. והנה, אתה כבול לכל החיים. אי אפשר בלי זה. מלבד זאת שכל תעשיית המשקאות החריפים מבוססת על ה-downds שביחסים. נעל ;-) [תשובה טפשית לשאלה טפשית, בהשגחת הבד``נ]

Black Star

New member
בטח שיש לו אפשרות אחרת!!!

הוא יכול לצאת מהארון. אבל אני, בתור בת (סטרייטית), יכולה להעיד שזה לא יעזור לו בכלום.. :) בעצם... גייז הם עם מופלא של בנים, אז אולי... ולראיה שימו לב לתמונה המצורפת :)

goldy

New member
יכול להיות שמרחת את הקשר:

ואז נמאס לה. מסקנה: אם אתה רוצה אותה, תכניס אותה למיטה תוך שבוע-שבוע וחצי. ואם כבר הכנסת אותה והיא בכל זאת זרקה אותך, אני לא מאמין שזה בגלל שהמין לא היה טוב, אלא בגלל שאתה לא קולט סימנים מוקדמים. רוב הסיכויים שהיא איבדה עיניין בקשר בגלל שהוא היה משעמם מידיי לדעתה. תלמד לקח לפעם הבאה

פלומפי

New member
כי לא כולנו כאלה!

ובשם המין השני (החזק, היפה והחכם!) אני דורשת התנצלות כי לא כולנו כאלה כמו שלא כל הגברים נבלות! פשוט צריך לחכות לאחת המתאימה-היא תגיע, מבטיחה!

למעלה