למה צריך כרטיס רשת חיצוני?

למה צריך כרטיס רשת חיצוני?

התקנתי קובץ שהכיל גם VM וגם KALI על המחשב הנייד שמכיל WINDOES 10 ,
באחד הקורסים באינטרנט הומלץ שכדי לגלוש ב-WIFI עם KALI- LINUX מומלץ מאוד לקנות כרטיס רשת חיצוני ולא להשתמש בכרטיס שבא עם המחשב. למה ?
תודה על העזרה

Expect

New member
packet injection

היי
בשביל שימוש גנרי ב KALI אתה לא צריך כרטיס רשת חיצוני.
אני מתאר לעצמי שמה שדובר בוידאו זה בשביל WIFI HACKING, משתמשים בכרטיס רשת חיצוני (בדר"כ ALFA) שתומך ב- Packet injection מה שכרטיסים רגילים של לפטופים בדרך כלל לא תומכים.

computer helper

New member
יש כמה יתרונות לכרטיס חיצוני

1. כמו שאמרו מעלי בשביל הזרקה של כל מיני דברים
2. הvm לא מאפשר גישה פיזית לכרטיס רשת מובנה, רק דרך גשר. מה שאומר רק תעבורת אינטרנט ולא הפעלה כיבוי העברה למצב מוניטור וכדו. (אני לא כל כך יודע אם זה תמיד ככה, אבל אצלי זה היה ככה)
3. לפעמים האיכות תהיה יותר טובה, מה שאומר אולי קליטה יותר טובה, חיבור יותר רציף קליטה בערוצים ותדרים אחרים מכרטיס רגיל וכדו
4. יש כרטיסים שאפשר לחבר להם אנטנה חיצונית להגברת הקליטה. יש כל מיני סוגים של אנטנות.. בנוסף אפשר לחבר עם כבל ארוך ולהניח את הכרטיס מחוץ לבית. (יש גם כרטיסים עם כיסוי לגשם)
&nbsp

תודה על ההסבר המפורט!

1.אם אחליט לקנות כרטיס רשת חיצוני (USBׂ) יש דברים שצריך לבדוק בכרטיס מבחינת תאימות ?
זה הכרטיס הפנימי- Ralink 802.11n wireless lan card

computer helper

New member
צריך לבדוק דרייברים

נראה לי שכמעט כל הכרטיסי רשת נתמכים בלינוקס לחיבור לאינטרנט.
לפעים אם רוצים להשתמש למוניטור או הזרקות , יש כרטיסים שאו שהם לא יודעים לעשות את זה, או שהדרייבר שלהם לא תומך בזה.
&nbsp
הכרטיס המומלץ הוא Alfa AWUS036H . אבל יש גם אחרים שיעבדו. עולה 100 שח בערך באיביי. (צריך לבדוק את האמינות, יש גם זיופים.)
&nbsp
בכללי לגבי הכרטיס שלך תבדקי ברשימה
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers
והכי טוב זה פשוט לנסות עם kali או כל הפצה אחרת.
(הכרטיס של המחשב נייד שלי לא ברשימה והוא מזריק יפה מאוד, לא כמו האלפא זכרונו לברכה שהיה לי)

דביאן

New member
הכרטיס המומלץ

גם אני עובד עם kali ועברתי כבר את תהליך החיפוש אחר כרטיס תואם שעובד מהקופסא, אני ממליץ על tp-link tl-wn722n.
הכרטיס הזה יעבוד מהקופסא ללא צורך להתקין משהו. הוא מומלץ על ידי משתמשי kali, הקליטה שלו טובה, הוא קטן ויפה, הוא לא יקר (כ-50 ש"ח) ואפשר להשיג אותו בקלות בחנויות בארץ.
&nbsp
רוב הדגמים האחרים יעבדו מהקופסא, אבל לפעמים דגמים חדשים כמו
tp-link tl-wn822n version 3 לא יעבדו טוב בלי להתקין דרייבר, ורק בגרסאות הבאות של לינוקס יהיה זיהוי וטעינת הדרייבר המתאים באופן אוטומטי.

דביאן

New member
צריך לבדוק

כאן כתוב שלדגם הזה אין דרייבר לחלונות 10, והם לא מתכוונים להוציא דרייבר כזה (תהיה תמיכה רק בדגמים יותר חדשים).
פה יש עדות של מישהו שהצליח להשתמש בכרטיס בחלונות 10 על ידי התקנת הדרייבר של חלונות 8.

דביאן

New member
המוכר כמעט בטוח לא ידע לענות לך

חבל לקנות סתם. לפני הקניה תבררי על ידי חיפוש. אפשר לדעת איזה שבב מכיל כל מתאם אלחוטי, למשל באתר הזה או באתרים אחרים.

למעלה