למה צריך לעשות בדיקת סרטן הרחם עם אין דימום

ספטון1

New member
למה צריך לעשות בדיקת סרטן הרחם עם אין דימום

אני צופה כרגע בתוכנית ורואה את הכאב של האישה הזאת אז למה ני צריכה לעשות בדיקה כזאת אם אין לי דימום מלבד זאת אני לא מבינה את האישה הזאת את ידועת שאת חולה לשם מה את מביאה ילד לאוויר העולם שיכול להישאר יתום אני יודעת זאת מנסיון אמא שלי מתה מסרטן והביא ילדים לעולם אני יתומה למה אתם אעושים זאת ומשיאירים ילדים לבד בגדול בלי הורים

Dini9

New member
חשוב מאוד- אתר חדש לגבי סרטן צוואר הרחם

שלום, חשוב מאוד לעשות בדיקות פאפ שיגרתיות גם אם אין לך דימום, מפני שלא תמיד יש דימום בשלבים מוקדמים של המחלה. לצערי, אני מדברת מניסיון אישי. ניתן לקרוא את הסיפור שלי ואת הסיפור של חברתי לאה באתר שהקמנו: http://www.ourcervicalcancer.com/ כמו כן, באתר שלנו תוכלו למצוא מידע חשוב לגבי המחלה ואפשרויות הטיפול בה. חשוב לדעת שבמידה והמחלה מתגלה בשלבים מוקדמים קיים ניתוח משמר פריון שמבוצע בבתי"ח מסויימים בארץ ובו כורתים את צוואר הרחם בלבד ומאפשרים כניסה להריון). הקמנו את האתר בעקבות נסיוננו האישי בהתמודדות עם סרטן צוואר הרחם והשלכותיו. מטרתנו היא שאף אישה לא תצטרך להתמודד לבדה עם סרטן צוואר הרחם וכדי שנשים לא יצטרכו לעבור מסלול מכשולים ארוך ומייגע רק כדי לגלות ממה הן סובלות ומה דרכי הטיפול הקיימות. נשמח לקבל פניות באתר שלנו ולעזור מנסיוננו לכל אישה שזקוקה לעזרה ותמיכה. דינה ולאה

תשובה- למה צריך לעשות בדיקת סרטן צוואר הרחם

שלום, ראשית, כמו שכבר ענו לך תמיד רצוי וכדאי לעשות בדיקת פאפ לאיתור סרטן צוואר הרחם, זה יכול לסייע באיתור מוקדם של הסרטן ולחסוך ממך הגעה למצב בו הסרטן כבר מתפשט. יחד עם זאת חשוב לקחת בחשבון את % ההצלחה שלו. אם אין דימומים אז יכול בהחלט להיות שהכל באמת בסדר, אבל אם יש חשוב לעשות בדיקת ביופסיה... מה שלי לא עשו. שנית, צר לי שאמך נפטרה ממחלת הסרטן ונאלצת לגדול לבד, אני יכולה רק לשער את הכאב שאת חווה. אך חשוב לי לומר לך, "שהאשה הזאת" ( שמה ליבנת דניאל ) לא מתכוונת ללכת לשום מקום בקרוב ואני מתכוונת להלחם על חיי כמו חולי סרטן רבים בעולם. יכול להיות שאת לא מודעת לנתונים אך היום יותר מ 80% מחולי הסרטן "יוצאים מזה" ומנהלים אורח חיים שגרתי. האם בגלל שחליתי בסרטן צריכה להשלל ממני הזכות להיות אמא ??? ובמידה והיתה אי הבנה אז הרשי לי ליישר קו, אינני מתכוונת להביא ילדים עד הרגע בו אדע שאני בריאה לחלוטין. העוברים שלי נמצאים בהקפאה עד שאחליט אחרת. סופש נעים ליבנת

Dini9

New member
ליבנת, את מדהימה

ליבנת היקרה, צפיתי בתוכנית וממש הרגשתי כאב פיזי מלראות את מסכת הייסורים שהיית צריכה לעבור. את כ"כ צודקת! היו צריכים לעשות ביופסיה ואני פשוט לא מצליחה להבין איך הרופאים לא חשבו על האופציה הזאת. כפי שכתבתי במייל הקודם, גם אני חליתי בסרטן צוואר הרחם לפני כשלוש שנים, אשר התגלה בעקבות בדיקה שגרתית. אני בטוחה שעם האופטימיות והעוצמה שאת מקרינה את תתמודדי עם המחלה בהצלחה וגם תזכי להיות אמא (אין שום סיבה בעולם שתוותרי על הזכות הזאת). אל תאבדי את האופטימיות הזאת שבה בורכת, היא תעזור לך לצאת מהתקופה הקשה הזאת אפילו יותר מחוזקת ועם יותר כוחות להמשיך הלאה. לאחר שצפיתי בכתבה שוחחתי עם חברתי אשר גם כן חלתה בסרטן צוואר הרחם לפני כ-6 שנים ושתינו נשמח ליצור איתך קשר במידה ואת מעוניינת. אפשר ליצור איתנו קשר דרך אתר שבנינו בנושא סרטן צוואר הרחם: http://www.ourcervicalcancer.com/ את יכולה גם לשלוח לי מייל למייל האישי שלי: [email protected] אני שולחת לך חיבוק גדול והמון אנרגיות של בריאות שלמה. דינה

דינה יקרה

ראשית תודה רבה על החיזוקים, זה מדהים בעניי שמזדהים עד כדי דמעות עם אדם שלא מכירים... אכן מצפה לי תקופה לא קלה אך אני מוכנה למלחמה ובמלחמה הזאת יש רק מנצחת אחת:) שמחתי לראות שהקמת אתר בנושא, לקחתי את הכתובת ופרסמתי לחברותיי זה מעשה חשוב ואני מחזקת אותך על כך. רשמתי את המייל האישי שלך ואשמח להיות בקשר שוב תודה על המילים החמות שמצאת לנכון לרשום. נשיקות וחיבוקים ליבנת

Dini9

New member
ליבנת יקרה

ליבנת יקרה, קל מאוד להזדהות איתך, כי רק מלצפות בכתבה אפשר להבין איזו בחורה מיוחדת את. אכן זו תהיה תקופה לא קלה, אבל אני מאמינה שתעברי אותה כמו גדולה! אני שמחה שפרסמת את כתובת האתר לחברותייך. אחרי ההתמודדות שלנו (של לאה ושלי) רצינו להעלות את המודעות לנושא, מכיוון שמניסיוננו הבנו שאין מספיק מודעות וידע בנושא וגם הרופאים לא תמיד מכירים את כל האופציות. בהתחלה אמרו לנו שצריך לכרות לנו את הרחם, למרות ששתינו עדיין לא הבאנו ילדים לעולם בזמנו ורק אחרי שהלכנו לחוות דעת נוספת (במקרה של לאה היא התרוצצה בין בערך 10 רופאים) הוחלט לבצע ניתוח משמר פריון, בו כורתים את צוואר הרחם בלבד. במקרה שלי, פרופ' עוזי בלר ביצע את הניתוח ובמקרה של לאה ד"ר עופר לביא. אני רק מצטערת שלא הקמנו את האתר מוקדם יותר (הקמנו אותו רק לפני שלושה חודשים בערך). אולי זה היה מונע מקרים נוספים. במידה ותסכימי, הייתי מעוניינת להוסיף באתר שלנו גם קישור לכתבה שעשו עלייך בעובדה. אשמח לשמוע ממך בקרוב. נשיקות חמות ושבת שלום. דינה

ספטון1

New member
לא התכוונתי לפגוע על זכות האמהות שלך

פשוט דיברתי מתוך הנסיון האישי שלי, שמי שחולה קשה לו לגדל ילד, ילד זהאחריות, וצריך לגדל אותו עד גיל 18 ולא להשאר יתום, רציתי רק לדבר על מה שאני חוויתי, אני מאחלת לכם שתיהו בריאים ותגשימו את כל שאיפותיכם ביי

למעלה