למה קדימה תהיה יותר חלשה בבחירות

jewjew1

New member
למה קדימה תהיה יותר חלשה בבחירות

גם אני צפיתי בסקרים-שקרים של אבי דגני שהראו שקדימה מקבלת 40 מנדטים, ומרצ 4 אבא שלי חייך ואמר לי איך הסוקרים הטיפשים האלה תמיד מפספסים הרי האנשים היותר אידאולוגים אלה ששום כותרות או איילה חסון יכולים לעשות עליהם מניפולציות יש להם תפיסת עולם מאוד ברורה, ויבואו בטוח להצביע. לעומת הנער הרך שזו הפעם הראשונה שהוא מצביע ויש לו בראש רק פרסומות לקוקה-קולה,קדימה, נייק והכל מעורבב לו בראש יקום באיזה 4 בצהריים וישכח שהוא צריך להצביע, ועקרת הבית שקוראת כל היום לאישה וחושבת שאריק שרון הוא הראש ממשלה הכי חמוד בעולם שכחה לעדכן את פנקס הבוחרים, והעולה הזקנה בת ה60 שחושבת שצריך לתמוך במנהיג חזק תבלבל ותכניס שני פתקים וההצבעה תיפסל, ושמעון המובטל שחושב שהרוב קדימה אז גם הוא קדימה ישב בבית ויגיד שכולם חראות ואין למי להצביע, ולאחמד שנמאס לו כבר מראש המועצה שמלקק לאולמרט והכפר עם קדימה יצביע לאחת ממפלגות השמאל. וכך תאבדו את קולתיהם של כל השכחנים, המסוטלים, אלה שרוצים להיות כמו כולם, חסרי האידאולוגיה וכו'. ותהיה לכם מפלגה קטנה ומפולגת.

jewjew1

New member
תפסיקו לפחד ותגיבו להודעה

אל תהיו פחדנים גדולים, ותענו להודעה כי אח"כ תצטרכו גם לעמוד מול מדינות ערב, האמרקאים, האירופים והחברה הישראלית.

trigotrigo

New member
עוד לא הבנתי

אם לא נזכה בבחירות, איך נעמוד מול מדינות ערב, האמריקנים, האירופנים והחברה הישראלית?

jewjew1

New member
בו תקרה את ההסבר הפשוט שלי

רק רציתי שבתור מפלגה שמתיימרת להיות מפלגת שלטון תענו לאנשים בחזרה.

trigotrigo

New member
אתה קצת סותר את עצמך

אתה לא יכול לטעון שאנחנו מפלגת שלטון, כשאתה מתבסס בראש ובראשונה על זה שאנחנו בעצם סתם מגדלים פורחים באוויר. אם אתה חושב שאנחנו מגדלים פורחים, אז אין לך בסיס להגיד שנצטרך לענות לכל העולם - הרי לא נהיה בשלטון. מאידך, אם אתה כן חושב שאנחנו צריכים לענות לכל העולם, אז אנחנו כן מסוגלים להיות מפלגת שלטון. אגב, נשׂה להיפתר משגיעות הקטיב.

אשרת

New member
אתה יודע למי ניתנה הנבואה?

אתה גם יודע עד כמה הסקרים אמינים? :) יופי. אז תפסיק להאכיל פה אנשים בזה, כי זה יכול להיות תקף לגבי המפלגה שלך.

התסכול מדבר מגרונך - ג'וג'ו

אנחנו בינתיים ממשיכים לצחוק כל הדרך לקלפי , ונהנים לראות את גולשי העבודה והליכוד שמלאים בתסכול לנוכח התרסקות מפלגותיהן.

trigotrigo

New member
אני מזכיר גם לך

אל יתהלל חוגר כמפתח. בוא לא נתלהב עד אחרי הבחירות. כשתגענה תוצאות האמת, אף אחד לא יוכל לסתור אותן, לחיוב או לשלילה.

צודק! קדימה לא קוראים את הרחוב

הם עושים את אותה הטעות שעשו הפלסטינים שחשבו והיו בטוחים בעקבות הסקרים שהפתח ואבו מאזן בראשו הולכים לנצח, והתעוררו למחרת בבוקר עם שלטון החמאס.

למעלה