למה "קיקיו" שחזרה היא לא קיקיו!!!!

למה "קיקיו" שחזרה היא לא קיקיו!!!!

ואני שמה "קיקיו" במרכאות כי הדמות שחזרה לחיים היא לא קיקיו. והמסקנה נובעת ממספר טיעונים נשמה עושה בן אדם למה שהוא ל"קיקיו"שקמה לתיחיה אין נשמה ____________________________ מכאן נובע שהיא לא קיקיו גוף ונשמה קשורים זה לזה הגוף של "קיקיו" עשוי חמר ואפר _____________________________ שוב, מכאן נובע ש"קיקיו" שקמה לתחייה היא לא קיקיו הנשמה של קיקיו שייכת לקגומה עכשיו ולכן "קיקיו" גונבת נשמות ומאחר שנשמה עושה את האדם מה שהוא _________________________________ 1. "קיקיו" שחזרה היא לא קיקיו 2. אם שונאים את קגומה שונאים את קיקיו האמיתית אינויאשה לא מבדיל בין "קיקיו" לקיקיו בגלל שהן נראות אותו דבר, וההתנהגות שלהן דומה בגלל שהזיוף מורכב גם מאפר של קיקיו האמיתית. אני שונאת את הזיוף, לא את קיקיו האמיתית קיקיו האמיתית היא דמות טראגית, טיפשה אמנם, אבל,הי! זו גרסה קדמונית של קגומה (המלאכית) וכך יישבתי את פרדוקס "אם שונאים את "קיקיו" שונאים גם את קגומה" (גמני סובלת מעודף שיעורי לוגיקה בנושא "טיעון תקף טיעון בטל" ואם אתם יודע מה זה, תמצאו שכל הטיעונים שלי תקפים)

Mrs Puff

New member
=)

מסקנה הגיונית, אבל אני לא בטוחה שכותבי הסדרה חשבו על זה גם.. פרט שולי.. חחח... בכל מקרה, אני די מסכימה איתך.. חיחי..

Hikaru no Yani

New member
יש בזה משהו

אבל בפרק שקיקיו קמה לתחיה אז היא לקחה את הנשמה של קגומה והנשמה חזרה לקגומה אבל לא כל הנשמה

ShiraChan

New member
נכון^^

אה ו....................................................................................................................................................................................................................................................................................... עשיתי פיק פעם ראשונה בחיים שלי *-* *קופצת מרוב התרגשות* D: והינה קישור אליו: http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=9103&msgid=3592280

ShiraChan

New member
???

מק

Bakura

New member
זה כל כך יצירתי ^.^

אה, איפה כל התגובה שלי1?!?!??! אני... כתבתי תגובה... ;; .. *סניףסניף* בכל מקרה... ;; זה ממש שווה ויצירתי~! ^.^ מוכשרת שכמוך. אבל לדעתי זה לא זה פיק, כי... :p לא 'דעת. בכל מקרה, צפי להיות מוטרדת מינית ^^!

איררון

New member
זה לא ממש נכון. ../images/Emo63.gif

קיקיו אמרה בעצמה שהיא לא הייתה מי שהיא באמת! היא החביאה את הצד הקגומה-לא-פקצה-בכלל-חוץ-מהזמן-בו-היא-אומרת-"תולעת"!!! ולכן מי ששונא את קגומה למרות שאני לא מבין זאת שונא גם את הצד הנסתר של קיקיו! ומי ששונא את הצד הנראה של קיקיו לא בהכרח שונא את קגומה!

sintesis

New member
לא הבנתי את זה ולדעתי קגומה לא פקצה

יש לה יותר מדי אומץ והיא נחמדה מכדי להיות פקצה. אבל בכל זאת היא ילדונת בכיינית ומפונקת, והחברות שלה כן פקצות (אני יודעת שקודם אמרתי שיש לה אומץ ואחרכך שהיא מפונקת, אבל אני מתכוונת שבמצבי חרום יש לה אומץ)

איררון

New member
לא הכוונתי את זה אליך. ../images/Emo152.gif

זה היה סתם לכל האנשים שחושבים אחרת!

PakoLina

New member
מסכימה איתך../images/Emo187.gif

את ממש צודקת! איזו הבחנה.. 0.0

למעלה