למה קשה כל כך למצוא אהבה הדדית

ttuuttyy

New member
למה קשה כל כך למצוא אהבה הדדית

אני כל כך רוצה למצוא כבר את האחד- שנאהב אחד את השני באותה מידה ונחליט להתחתן וללדת ילדים.... אני כל כך מייחלת לזה, ומשום מה זה לא קורה לי.... אני מנסה ומנסה ונוצרים קשרים, אבל תמיד זה נגמר, או שאני לא רוצה או שהצד השני לא מעוניין. אני כבר בת 30 ואני רוצה לחיות כבר בזוגיות. אני בחורה משכילה, למדתי, עבדתי, אני ממשיכה לעבוד וללמד, ואני לא יודעת איך מוצאים את ה"אהבה". יכול להיות שזה קשור לזה שגדלתי ללא אמא, אבל גם אחיות שלי (גדולות ממני) גדלו כך והן כן מצאו. ידיד אמר לי שזה בגלל שרק בגיל 29 החלטתי שאני רוצה להתחתן, אז זה יקרה..... לא יודעת מה לעשות, נמאס לי מהדייטים והתחלות של קשרים...

שזמ

New member
הסיבה

שכל כך קשה למצוא גברים שנראים טוב, עם חוש אסטתי, רגישים, מתחשבים ומרוויחים היטב היא: שבדרך כלל חבר יש להם בני זוג...

ברוכה הבאה ttuuttyy

לשאלתך קשה אבל אפשרי למצוא אהבה הדדית. מזמינה אותך לבדוק עם עצמך ואם מתאים לך לשתף אותנו. את המשפט " נמאס לי מהדייטים והתחלות של קשרים... " איך את יכולה לעזור לעצמך להפוך כל דייט לחגיגה וכל קשר לחבל שיוביל לזוגיות? מזמינה אותך להעלות על כתב את כל הרעיונות כתבי חופשי מבלי לסנן כלום. אם מתאים לך תעלי את הרעיונות גם כאן, על מנת שנוכל להמשיך באימון. עידית

ttuuttyy

New member
לא הבנתי איך אני אמורה להפוך כל דייט לחגיגה.

דייט ראשון/דייט שני/ את כל הדייטים?????? כשאני חושבת על זה- הביה היא באמת לא בדייטים הראשונים, אלא בהמשך... הדייטים הראשונים שלי די זורמים, אבל בהמשך הם "נתקעים".... אני חוזרת לעובדה שאין לי אמא, כי אף אחד לא דיבר איתי על הדברים האלה- מה צריךלעשות/ מה לא לעשות, גם בכל הדברים שקשורים למיניות שלי- אני כל פעם לומדת דברים חדשים....(עדין) בעבר כן היו לי קשרים רציניים עם בחורים ואפילו גרתי עם מישהו, אבל איך שהוא בשנתיים-שלוש האחרונות זה מתפקשש. (אני יכולה לדבר איתך במסרים??? )

מתנצלת

אני לא מתכתבת במסרים. מקדי את עצמך לרעיונות לשאלה בהודעה הקודמת מהדייט השלישי והלאה.

aviramk

New member
למצוא את האחד

שלום לך ? מה שלומך החג הזה? יציאת מצריים מסמלת הרבה עבורנו ואפשר לקחת אותה לכל מיני מקומות -גם לפן הזוגי. אני מזמין אותך לחשוב על כמה דברים קודם כל: האם יכול להיות שאת מזהה פערים בין הגברים שאת פוגשת לבין דמות הגבר האידיאלית שיש לך בראש? אם כן, עובדה זאת יכולה למנוע ממך לקבל את הגברים שאת פוגשת כמו שהם ולהנות ממה שיש להם כן להציע . טיפ נוסף: קחי דף חלק וחלקי אותו לאורכו לשניים עשי רשימת תכונות של כל התכונות בגבר שאת לא רוצה בצד שמאל ורשימת תכונות בגבר שאת כן רוצה בצד ימין תכונות מפורטות מאד ובזמן הווה: לדוגמה -אני רוצה גבר גבוה מעל 180 עם שער יפה גוף חסון ובהיר עור, חם, לבבי, מתחשב, מצחיק, חכם, משכיל, אמיץ ,בעל ביטחון עצמי גבוה וכו'...אח"כ קחי את עמודת ה" לא רוצה" קרעי אותה והשמידי אותה. את עמודת התכונות שאת רוצה סכמי במשפט בזמן הווה כאילו כבר יש לך את הגבר שאת רוצה כל כך.לדוגמה: יש לי גבר גבוה יפה תואר חכם שנון מצחיק מתחשב וכו... לפני זה אני רוצה שתחשבי על משהו - מה יקרה אם לא תמצאי את הגבר הזה? האם את יכולה להיות מאושרת גם ככה ולחיות את חייך במצב הנוכחי ועדיין להיות מאושרת? אושר הוא מצב פנימי, בן זוג יכול רק לעורר תגובות כימיות במוח שעושות לנו הרגשה טובה. ברגע שתשתחררי מהלחץ להשיג בן זוג הוא יגיע . ככה זה עובד. הלחץ רק מבריח אותו עוד יותר. אז תנשמי עמוק תהני מעצמך, תאהבי את עצמך כמו שאת ותהיי מוכנה לחיות באופן תאורטי גם בלי בן זוג..כשאת משדרת לעולם שטוב לך כמו שאת -יותר גברים יימשכו אלייך באופן מגנטי! מכאן והלאה אני מבקש ממך לשאת את הרשימה של התכונות שאת רוצה השאת איתך לכל מקום שאת הולכת ולהציץ בהן לעיתים קרובות, לחשוב עליהן כמה שיותר, ולהתחיל להרגיש כמה שיותר איך זה יהיה כשתיפגשו ותהיו ביחד- איזה כיף יהיה לכם. פשוט תצרי לך סרט בראש של החיים שלך אחרי שפגשת אותו ותקריני לך אותו כמה שיותר במיוחד כשאת קמה בבוקר כשהתת מודע שלך עוד קולט- וגם מיד לפני השינה מאותה סיבה. תעשי א תזה לפחות 30 יום ברציפות וספרי לי איך זה מתקדם באהבה רבה אבירם

ttuuttyy

New member
לחץ

אני לא יודעת מה לעשות... אני מרגישה מן לחץ כזה- שאני צריכה להתחתן- לחץ שלא מגיע משום מקום רק מעצמי- אני לחוצה מזה שהלחץ התחיל אצלי מאוחר יחסית- בגיל 29 ואני יודעת שזה נשמע דבילי, אבל אני לא מצליחה להשץחרר מהלחץ. משהו פנימי כזה שאני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה וכנראה זה מרחיק גברים, אבל מצד שני זה מה שאני רוצה, אז אם זה מרחיק אותם, הם לא מתאימים. סליחה שזה מבולבל, אך כתבתי תוךך סערת רגשות

ttuuttyy

New member
לחץ

אני לא יודעת מה לעשות... אני מרגישה מן לחץ כזה- שאני צריכה להתחתן- לחץ שלא מגיע משום מקום רק מעצמי- אני לחוצה מזה שהלחץ התחיל אצלי מאוחר יחסית- בגיל 29 ואני יודעת שזה נשמע דבילי, אבל אני לא מצליחה להשץחרר מהלחץ. משהו פנימי כזה שאני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה וכנראה זה מרחיק גברים, אבל מצד שני זה מה שאני רוצה, אז אם זה מרחיק אותם, הם לא מתאימים. סליחה שזה מבולבל, אך כתבתי תוךך סערת רגשות

ttuuttyy

New member
תגובה

זה שכל האנשים מסביב נשואים +ילדים, הרצון לילד, הרצון לקשר עמוק עם בן המין השני, אהבה.....

על איזה צורך פנימי יתן לך מענה

אהבה קשר עמוק עם בן המין השני. ילד הקמת משפחה? עידית

למעלה