The Heretic
New member
למה קשה לי להסתכל בעיניים *פריקה*
כי שמסתכלים לי בעיניים אני לא יכולה לעשות כלום בשביל להסתיר מה אני חושבת, את החוסר בטחון שלי.
אם אני מנסה להיות חזקה אני משדרת כעס.
אני מתביישת כי מצליחים לראות את הבן אדם שאני,
ומן הסתם להישפט בעיני המתבונן.
עד עכשיו, ולא שזאת הסיבה, אלא רק דוגמא לכך, שסיפרתי בקבוצה;
שאיזה גבר אחד שנמשך אלי, חזר בו אחרי שנעץ בי מבט חודר שהספיק לראות הכול. את ההיפך ממה שהוא חשב.
כמה עצוב.
ובכל זאת,
אספקט נוסף זה שיש לי בעיה בעיניים שהן מרצדות ללא שליטתי, קוראים לזה ניסטגמוס וזה מלידה.
כשהייתי קטנה אחותי אמרה לי שחברות שלה חשבו שאני אוטיסטית. אני מניחה שזה לא תרם כל כך לדימוי העצמי. ממ גם המשקפיים לא ממש מועילים במקרה הזה.
בנוסף, אנשים רואים שאני נראית כמו חרא וזה משפיל אותי.
בעיקר גברים.
וגם כנראה שאני אחד האנשים הכי שופטים בעולם אנשים שאני לא מכירה, שלא מעניינים אותי בשיט ואין לי קשר איתם, אני ארד להם על הנשמה. או להיפך, מאחלת מוות בייסורים קשים לאלה שעוברים (עוברות) את השפיטה (פשיטה) שלי.
ולבסוף, המצב שאין לי זכות לשפוט כי אני במצב כנראה יותר גרוע משל כולם.
כי שמסתכלים לי בעיניים אני לא יכולה לעשות כלום בשביל להסתיר מה אני חושבת, את החוסר בטחון שלי.
אם אני מנסה להיות חזקה אני משדרת כעס.
אני מתביישת כי מצליחים לראות את הבן אדם שאני,
ומן הסתם להישפט בעיני המתבונן.
עד עכשיו, ולא שזאת הסיבה, אלא רק דוגמא לכך, שסיפרתי בקבוצה;
שאיזה גבר אחד שנמשך אלי, חזר בו אחרי שנעץ בי מבט חודר שהספיק לראות הכול. את ההיפך ממה שהוא חשב.
כמה עצוב.
ובכל זאת,
אספקט נוסף זה שיש לי בעיה בעיניים שהן מרצדות ללא שליטתי, קוראים לזה ניסטגמוס וזה מלידה.
כשהייתי קטנה אחותי אמרה לי שחברות שלה חשבו שאני אוטיסטית. אני מניחה שזה לא תרם כל כך לדימוי העצמי. ממ גם המשקפיים לא ממש מועילים במקרה הזה.
בנוסף, אנשים רואים שאני נראית כמו חרא וזה משפיל אותי.
בעיקר גברים.
וגם כנראה שאני אחד האנשים הכי שופטים בעולם אנשים שאני לא מכירה, שלא מעניינים אותי בשיט ואין לי קשר איתם, אני ארד להם על הנשמה. או להיפך, מאחלת מוות בייסורים קשים לאלה שעוברים (עוברות) את השפיטה (פשיטה) שלי.
ולבסוף, המצב שאין לי זכות לשפוט כי אני במצב כנראה יותר גרוע משל כולם.