למה קשה לנו לשמוע כשמגנים על אנס?

שילה1

New member
ואני כוללת בקטגוריה זו כל אנס,

פוגע מינית ופדופיל. מדוע?כי כולם פוגעים פיסית,ואת הנזק הנפשי העתידי אין אפשרות להעריך. מבחינתי,שרק יקבלו ,בשלב זה,את עונשי המקסימום הקבועים בחוק. ברור מעל ומעבר לכל ספק שיש לשנות העונשים הקבועים בחוק,להחמירם,כמובן. ביחס לטיפול-חיוני עם כל עונש אחר. ועוד:בארצות נאורות קיימת במועצת העיר או השכונה רשימה של בעלי עבר מיני הגרים בשכונה.רואה זאת מאוד בחיוב,אם כי ערה לפגיעה בפרטיותם.אבל-מה עדיף?

מוצרלה

New member
למה קשה לנו לשמוע כשמגנים על אנס?

הרי יש כל כך הרבה אנשים וכל כך הרבה דיעות. וכשאנס עושה את מה שעושה,זה נורא ואיום ואין מחילה, והקושי העיקרי למחילה נופל על הנאנסת,וקשה לה לראות את "הצד" שלו. ומבחינת החוק, מבחינת חוקי הענישה המצחיקים,הרי יש עוד הרבה עבודה בממשלה שלנו, עד שיתקבלו העונשים הראויים. היש באמת עונש ראוי לאנס או פדופיל???? אז זה 2 שאלות בעצם. 1. למה קשה לנו לשמוע כשמנסים להגן על חופש הפרט של האנס 2. מה העונש הראוי לאנס/פדופיל?

אידה ע

New member
אנס

עבירות מין הן דבר שמפחיד אותנו- עולים רגשות קשים כששומעים על כך. הרגשות הם של פחד, כעס, גועל, רצון לנקמה. מאיים לא רק על שלמות גופנו אלא גם שלמות הנפש.

QueenOfMagic

New member
אתם יודעים מה הכי עצוב לי??

שקרוב לוודאי לא יתנו להם עונש "כדי לא להרוס להם את החיים" כי החיים שלהם לפניהם... מה...הם יקבלו חצי שנה מאסר ועבודות שירות?!? זה מקומם וזה כואב...וזו הסיבה שצריכים להקים קול צעקה ולמחות על המחדל הזה!! אני הולכת להפגנה ביום שלישי בערב... זו הדרך היחידה שאני רואה לנכון

למעלה