למה קשה לצאת?

למה קשה לצאת?

אתמול בערב יצאתי לשתות. לא משהו גרנדיוזי, ביסטרו מעבר לפינה, קצת נישנושים, קצת יותר אלכוהול, חברה טובה, מוזיקה ואנשים... וואלה, כמה חסרו לי אנשים. ואחר כך הירהרתי לי שזה נורא משונה עד כמה קשה לצאת. כי בחצי שעה שלפני היציאה רק רציתי לבטל. לא היה לי כח להתלבש, לא היה לי כח להתייפייף, רק רציתי לעלות על הטרנינג ולהיזרק על הספה מול הטלויזיה ולגמור את היום. אז קודם כל רציתי לשאול את החד הוריות שבסביבה אם גם הן מוצאות את זה קשה, להתנתק מהבייתיות והאימהות ולצאת בערב. ודבר שני שמתי לב שגם לנשואים סביבי (אלו שיש להם ילדים קטנים) זה לא פשוט. למה למה למה זה ככה? זה הרי כל כך כיף?

noa128

New member
חשבתי שרק אני עם הדפקט הזה....

וואלה מדבר אליי מה שאת מספרת
- נדמה לי שפעם כתבתי על זה כאן בעניין הירידה לים בקיץ שלפניה זה נראה לי כזה ווג'עראס ואחר כך אני לא מבינה למה אני לא עושה את זה יותר..., כך גם בעניין יציאה כזו - זה אותו סיפור - לפעמים גם לי אין כוח להתחיל להתארגן להתלבש לצאת, ואחר כך אני מגלה שהיה כל כך כיף ולא מבינה למה היה לי כל כך קשה להזיז את עצמי ולעשות. האמת? נראה לי שזה אופי. עם השנים אני הופכת ליותר "יושבת בית" (והבית בהתאם - יותר חשוב לי שיהיה ביתי ונעים, פעם הלא היה כל כך עקרוני לי, כי הייתי בו הרבה פחות), ואף פעם, גם בשנות ההוללות - לא הייתי טיפוס של "לצאת לקרוע את העיר" - תמיד העדפתי בילוי בבית, רצוי עם חברים (היום אפילו לארח אין לי כוח ואנרגיות). כנראה שזה מסוג הדברים שמושפעים ישירות ממצב הרוח ומצב הנפש, מין עייפות עצלנית שמעדיפה "לאוורר" את הראש אחרי יום מתיש/מעייף/מעיק דווקא בבית ולא בחוץ - בדיוק ההיפך ממה שמומלץ...

פּרפרית

New member
אהה....נו...יש תירוץ טוב

קר בחוץ, למי יש חשק לצאת כשקר? האמת, מסכימה עם נעה המצב הכללי- רגשי, נפשי, כלכלי וכדו'... בהחלט משפיע ואני הייתי כן מאלה ש"קורעים את העיר" גם כשהבנים היו דרדסים היום? נגמר לי. מעדיפה- מוסיקה, יין וספר טוב. יתרה מזאת, בזמן האחרון אני מרגישה שאני מנפנפת חברים, שיניחו לי- זה שאני רוצה להיות לבד בכלל לא מצביע על דיכאון.

../images/Emo44.gifכן,קשה להתנתק מהנוחיות

של הבית. לא צריך להתמודד עם שינוי וסתם כדברייך להזרק מול הטלביזיה. אחכ צריך כוחות רציניים כדי לנער אותנו בכל זאת לעשות משהו שמצריך יותר כוחות למעננו

למעלה