למה רשום כל הזמן בגיליון של באג שבCOWON D2

יאיר B

New member
איזה גיליון?

לאור יש D2 ואאל"ט יש לו כרטיס הרחבה של 16GB. אצלי הוא עם כרטיס של 8GB.

or121210

New member
נשלח בטעות בטרם עת...

ואני מניח שהם מתכוונים לגיליון החודשי שהם מוציאים, מחקים בסניפים שלהם ושולחים בדואר שכולל את מוצריהם ומבצעיהם באותו חודש.

יאיר B

New member
יש לי את החדש (הגיע בעיתון סוף השבוע),

אכן כתוב שם הרחבה עד 8GB. לדעתי טעות. אגב, הם הורידו את מחיר האיריבר ספין ב-150 ש"ח ל-550 (שזה כבר מחיר סביר בהחלט לנגן הזה, רק חבל שאין לו עברית ישרה).

אכן - ראיתי את זה

רציתי לוודא תגידו, יש מכס על ייבוא מחו"ל של נגני MP3 נידיים? איך בכלל במכס יודעים שזה נגן? תודה

יאיר B

New member
אתה חושב שהם מטומטמים שם במכס? ../images/Emo6.gif

הם ראו כבר כל כך הרבה דברים, שקשה מאוד להתקיל אותם. לגבי מכס: אם אתה מביא אותו איתך, שים אותו בכיס, תעלה מראש כמה שירים ותשמע כשאתה עובר. זה שלך, לא יעשו לך בעיות. אם אתה קונה דרך חנות בחו"ל ששולחת לישראל, תידרש לכל הפחות לשלם את הע"מ על הנגן (לא חושב שיש מכס על נגנים). איך יודעים שזה נגן? כתוב בחשבונים המשלוח...

or121210

New member
וגם, למיטב ידיעתי, מתחת ל-50$ לא משלמים מכס.

למרות שרק הסנסה קליפ ונגני מדבקה במחיר הזה, לא?

דרך חו"ל

עולה 150$ (600 ש"ח) לגירסה של 16GB איך אבל? החשבונית נמצאת בתוך המעטפה/חבילה... וגם בחשבונית אפשר לבקש מהמוכר לרשום שהשווי 40$ (וגם אם הייתי נוסע איתו ושם בכיס ושומע,בטח היו עושים בעיות)

הבנתי

מוזר. אני מניח שאם הנגן בא בחבילה קטנה אז הם לא רואים. החשבונית היא בפנים, לפחות באתרים שאני קונה מהם (למרות שאף פעם לא פתחו כי זה מעטפות קטנות קטנות ואני מניח שאין איזה מכשיר שסורק את זה) ויש אתרים שרושמים שזה GIFT ו5$ כבר מעצמם

יאיר B

New member
מעולם לא הזמנתי שום מוצר חשמלי מחו"ל.

הניסיון שלי עם המכס זה לחבילות שאני שולח לעצמי מטיולים בחו"ל. אז כשמחכה למוכס שיבוא לפתוח את החבילה, אני שומע כל מני סיפורים...

למעלה