למה רשמו לי פחות ממה שבאמת שירתתי

P T R

New member
למה רשמו לי פחות ממה שבאמת שירתתי

שירתתי 36 חודשים, אז למה לעזאזל רשמו ששירתתי רק שנתיים ו-9. זה עקרוני לי כי את מענק השיחרור והפיקדון האישי מחשבים לפי מס' חודשי השירות כמו שתם בוודאי כבר יודעים.

EmGee

New member
או שהיית מסופח לרמ2

או שהייתי בכלא או נפקד או כל מיני דברים שלא נחשבים כשירות תקין.

איזה שטויות ר"מ 2 לא נחשב שירות תקין?!

אתה מדבר שטויות נחשב ועוד איך שירות תקין!!!!

EmGee

New member
למי שמדבר שטויות

רמ2 זה לא שירות תקין, בתקופה הזאת גם הפז"ם דרגה נעצר לדוגמא. אני לא רואה קשר בין מתי השתחררתי (מחר זה יהיה חצי שנה אבל מי סופר) לבין הלגיטימיות לקרוא למישהו ילד על סמך זה שהוא יוצא בהצהרות שכל מה שנראה לו שונה ממה שהוא מכיר זה שטויות. ולפי החתימה שלך אתה מאוד בקטע של פז"ם וכאלה בלאגנים, רק תזכור שכל הרעיון של פזם זה לכבד את מי שעבר טיפה (באמת טיפה) יותר ממך, ולא להרקב לקראת סוף השירות.

בחורצ'יק אני יוצא בהצהרות כשאני יודע על מה

אני מדבר......ודרך אגב אולי רק אולי אתה לא מוכן לקבל את מה שאתה לא מכיר?!

Haunted

New member
../images/Emo128.gif

ר"מ 2 נחשב לשירות תקין. אחרי תקופת מחלה מסויימת, אתה עובר להיות מסופח לר"מ 2. הכוונה שאתה בעצם עובר להיות מסופח ליחידה אחרת עקב העדרות ממושכת. בדיוק כמו שאתה יוצא לקורס מסויים, ומספחים אותך לבסיס שאתה נמצא בו. וזה נחשב לשירות תקין, בלי שום פז"מ דרגה שלא דופק ובלי שום נעליים.

EmGee

New member
בתור מנהל

תגדיר לי מה אומר "שירות תקין", בתור בגדרה אמיתית ולא משהו שכרגע המצאת. אני אשמח לסימוכין, ועד שתעשה את זה אני אודה לך אם לא תתקן אותי בצורה שגויה.

Haunted

New member
אין צורך

להשתמש בציניות, ואף אחד פה לא המציא כלום. כשאמרתי שירות תקין בהודעה הקודמת, התכוונתי לחייל שהפז"מ שלו דופק, ושום דרגה לא מתעכבת. מה שקורה בפועל עם החייל לא כ"כ מעניין אותי, וגם לא קשור לנושא הדיון. וכדי להרגיע אותך, אחד מחברי למחזור פרק את הכתף במהלך השירות, והיה מסופח לר"מ 2 במשך 3 חודשים. הבנאדם קיבל ביחד איתי את הסמל וגם את הסמל הראשון, שירת 36 חודשים מלאים, וזה גם מה שהיה רשום בתעודת השחרור. תחשוב קצת מבחינה הגיונית... בנאדם שנאלץ לצאת לחופשה ארוכה מהצבא עקב פציעה בעל כורחו, מגיע לו שיעכבו לו את הדרגה ויכתבו לו שהוא לא ביצע שירות מלא בגלל משהו שהוא לא אשם בו ? מקווה שהבהרתי לך את העניין.

EmGee

New member
אני מדבר איתך מנסיון

אני מכיר הרבה אנשים שנפצעו. בשלישות הדרגות שלהם הוזנו באיחור, כנ"ל לגבי תעודת לוחם. מי שנפצע וחלה או מה שלא היה והיה מסופח לר"מ2 לא אשם, אבל מבחינת הצבא הוא לא צריך לצבור ותק ולכן הספירה של הדברים שהוא צריך לקבל נעצרת. זה לא נחשב כתב"ן כי זה באמת לא אשמתו והוא לא צריך להשלים בשירות את הזמן הזה, אבל זה לא אומר שהזמן הזה נחשב כאילו שהוא שירת. אני לא תומך בגישה הזאת אבל ככה זה. אולי אם מדובר רק בחודש ר"מ2 לא טורחים להתעסק בכל זה, או שמישהו עיגל פינות. אבל אנשים שהיו מסופחים תקופה ממושכת לר"מ2 הפסיקו לקבל משכורת לוחם, ודרגות נעצרו.

Haunted

New member
אתה פשוט מסרב להבין

חייל שנפצע במלחמה האחרונה, או בפעילות מבצעית אחרת, נראה לך באמת שיעכבו לו את הדרגה ? "אולי אם מדובר רק בחודש" לנחש זה טוב, אבל זה לא אומר שזה נכון. בוא נגיד שלפני שטרחתי להגיב בשרשור הזה בדקתי את הדברים עם מקור מאוד ראשוני, כדי לא להעיף דברים סתם באוויר. אני מציע לך לעשות את אותו הדבר בפעם הבאה במקום להניח ולשער.

למעלה