למה ..... (שאלה עקרונית) ?

DrumStick

New member
למה ..... (שאלה עקרונית) ?

פרולוג : אז ככה לפני איזה כמה ימים היה לי איזה דייט עם איזה בחורה , דווקא נחמדה אבל לא ממש הטיפוס שלי. זאת אומרת לא אחת שהייתי יוצא איתה אם לא היה כבר נשבר לי מתקופת השפל שתוקפת אותי לאחרונה בנוגע לבחורות שאני רוצה מהן יותר מסקס ( אני לא חושב שאני יכול להסביר את זה יותר טוב מזה ). הדייט עצמו היה סבבה זרם והכל בסוף התנשקנו היה מצוין וכמו שכבר אמרתי לא היה אכפת לי לראות אותה שוב בקיצור יום אחרי היא די הודיעה לי שהיא לא מעוניינת עכשיו לא מפריע לי שהיא לא מעוניינת כי לא ממש הייתי בהתלהבות עליה אבל מה שמפריע לי זה למה היא התנשקה איתי ?? יש איזה משהו אינטימי בנשיקה ואני יודע שכשאני לא מעוניין בבחורה אני אפילו לא חושב על לנשק אותה ... מה שעושה את הכל הסיפור הזה די מעניין בשבילי אז רעיונות מישהוא ??? תודה מראש

dudusch

New member
יכול להיות שהיא

רצתה לבדוק האם אתה יודע לנשק? יכול להיות שמבחינת שיחה הכל זרם והיה כיף, אבל בקשר צריך גם מעבר (משיכה, כמה רדוד). אולי היא נשקה לך כדי לראות אם יהיו הניצוצות או שזה כאילו לנשק את אחיה? אבל עזוב... עוד לא יודעים איך המוח האנושי עובד, וייקח עוד כמה שנים עד שיבינו איך מוח של נשים עובד...
(וזה, אם מישהי מתעצבנת, נאמר בחברוווות - אינטונצית נוה חמציצים)

SENDA

New member
אולי, בגלל ... ... ...

שיש בחורות שפשוט נהנות להתנשק
בלי קשר להמשך קשר וכו. פשוט נהנות מלהתנשק ומחר ילכו לחפש משהו שיותר ימצא חן. וציטוט ממשהי שהכרתי והיתה בעלת חינוך שונה ונסעה ליוון לחופש: "אני לא ישכב עם אחרים כי אני שוכבת איתך אבל להתמזמז ולהתנשק
למה לא
"

ליאן.

New member
אני חושבת שהתשובה די ברורה..

כנראה הבחורה הגיעה לאותן מסקנות כמוך - ז"א שהיא הבינה שאתה מעוניין בה רק בשביל הסקס ולכן החליטה לנטוש..

DrumStick

New member
זה כל הקטע ..

שסקס לא היה לי ממש בראש ... זאת אומרת היה ... אבל לא רק סקס לא יודע .... תראי באותה מידה היא יכלה להיכנס לאוטו ולנסוע בלי להתנשק ובלי כלום

night mistress

New member
נקודת מבט של מלכה..

תשמעו.. אני הייתי בסיטואציות הללו אין ספור, ובאמת שאלה מעניינת העלת.. למה לעזאזל שבחורה תתנשק עם מישהו שאין לה משיכה אליו? וסנדה, לא נראה לי שהתשובה "אוהבת להתנשק" היא תשובה הגיונית.. אצלי אם גבר לא מושך אותי והוא בא לנשק אותי אני מפנה לו את הלחי בחיוך מטומטם ומתנצלת בטענה שאני לא מוכנה עדיין..(זה תמיד עובד..).. ותיחקרתי את חברות שלי..הן אומרות פשוט נשיקה על הלחי (הטכניקה הכי טובה..אבל היא כבר נוקטת עמדות ואז יש בעיה אם רוצים לתת לזה צ´אנס נוסף).. לפי דעתי פשוט לא היה לה נעים והיא בחורה בלי ביצים (מומלץ :)) והיא התקפלה כי היא חשבה שהיא לא יכולה לצאת מזה בלי נשיקה.. עד כאן ניתוחיי הפילוסופית..

SENDA

New member
למה לא הגיוני ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תחשבי על זה כמו על סטוץ, רק בקטן. לא בא לה עליו לקשר קבוע אבל בא לה לנשק אותו... אני מכיר בחורות שבכיף מכירות אנשים בדיסקוטק, מתנשקות וממשיכות הלאה... לא נראה לי שזה לא נעים, ממש לא. לא מכיר הרבה בחורות שביישניות מדי כדי לא להסכים להתנשק.

ליאן.

New member
יכול להיות שבאותו רגע

בא לה עלייך ועכשיו לא.. אולי היה חסר משהו בנשיקה שגרם לה לחשוב שוב אם מתאים או לא.. אולי היא לא ראתה כבחור רציני מספיק.. אולי היא פשוט שינתה דעתה כי סתם.. אולי הנשיקה הזכירה לה אקס מן העבר.. אולי סתם שיתפה פעולה מסקרנות.. או אולי סתם היה לך טעם רע בפה.. ואולי אולי אולי.. לעולם לא תדע. גם אם תשאל אותה, ייתכן שתתרץ לך ולא תענה בכנות.. עזוב. NEXT..

למעלה