למה שלא תודו בתבוסה הנוראית נגד הטרור? נגד החמאס?

תגידו מודה ועוזב ירוחם ותפסיקו לתת לממשלה שלכם להשלות א עצמיכם מנהלת הגירה וכל השטויות האלה שנה וחצי לא הצלחתם להביס את החמאס אז עכשיו תביסו אותו?
נו באמת. לפני שנה וחצי אמרתי לכם שה7.10 זאת תבוסה והצעתי לכם להיכנע רצח 1350 יהודים אזרחים ולוחמים זאת תבוסה וסיום המפעל הציוני בארץ ישראל.
עם שמפורר כל כך במחלוקות ושנאות לא יוכל לנצח אויב. זה כל כך פשוט.
הצבא שלכם לא מסוגל לנצח כי הוא בהפיכה נגד הממשלה ולא נשמע להוראות של הממשלה. שרות הביטחון הכללי שלכם רודף אחרי יהודים שמוקים מצ'וקמקים פלנגות הם מכנים אותם. ראש השב"כ שלכם אומר אני לא נשמע להחלטות הממשלה אני מציית לבג"ץ אומר שאין לכם דמוקרטיה וכל המבנה הדמוקרטי השלטוני שלכם התפורר.
תסלחו לי אבל זה בזבוז זמן. בסוף יירד לכם האסימון זה רק עניין של זמן . תנצלו את הממשל הנוכחי בוושינגטון אזרחי ישמעאל לעזור לכם להגר לאמריקה תבואו לחיות חיים נוחים שלווים הילדים שלכם הנכדים שלכם יחיו כמו בני אנוש ולא בממד"ים
תפנו כקבוצה של מיליון אזרחים לנשיא טראמפ ותבקשו ממנו לאפשר לכם להגר לאמריקה ותאמרו לו שהמפעל הציוני בארץ ישראל קרי מדינת ישמעאל כבר לא קיימת בפועל כדמוקרטיה ואין לכם שום עניין יותר לגור שם ולמות שם. להורים צעירים לילדים קטנים לא חראם? לכו תשאלו הורים שכולים אלמנות מלחמה וילדים שבוכים על קבר אבא האם המחיר שהם שילמו על מה שקורה היום שם בישמעאל ותקבלו תשובה שהמוות שלהם היה לחינם ללא תוצאה . אתם רוצים בעוד מספר שנים לקבל דפיקה בדלת ?
אני איבדתי את האמון שלי בצה"ל ובשלטון אמר לי אחד בעל משפחה שמכר את המשק לו במושב בישמעאל דווקא בצפון תמורת 10 מיליון שקלים אסף את המטלטלין שלו והגיע כאן למיאמי עם המשפחה תחת האיבחון של מחלקת ההגירה האמריקאית של מצוקה נפשית כלכלית והוא ומשפחתו מטופלים כאן לקבלת היתר שהייה זמני עד לקבלת גרין קארד.
יש בישמעאל מיליון יהודים לפחות שאיבדו את האמון שלהם במדינה ובצבא נוכח מה שקרה ב7.10 ומה שקורה אחרי ה7.10 . רק שאין להם 10 מיליון שקלים להגיע לאמריקה.

Harrington

Well-known member
מנהל

למה שלא תודו בתבוסה הנוראית נגד הטרור? נגד החמאס?​

כי המלחמה טרם הסתיימה, מה לעשות. באמצע המלחמה לצווח 80 פעם ביום שהפסדנו זה נחמד, אבל לא רציני במיוחד. קצת מזכיר את 70 השרשורים שכבודו פתח על כך שישראל לא תשוב למלחמה עצימה אחרי הפסקת האש, עד שגילה שאנחנו דווקא כן.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כי המלחמה טרם הסתיימה, מה לעשות. באמצע המלחמה לצווח 80 פעם ביום שהפסדנו זה נחמד, אבל לא רציני במיוחד. קצת מזכיר את 70 השרשורים שכבודו פתח על כך שישראל לא תשוב למלחמה עצימה אחרי הפסקת האש, עד שגילה שאנחנו דווקא כן.
ההמלחמה גם לא תסתיים עד להדחתו של הראש האשם, שבוודאי ידחה את מועד הבחירות, כי לא מבצעים בחירות בימי מלחמה. אז אם כך, רק כשל בלבבו, התגברות הסרטן שכנראה מקנן בו או רעל בכוס התה שלו יסלקו אותו מעלינו. עד אז, לא תסתיים מלחמת השולל הזו אלא אם... אלא אם טראמפ יצווה עליו עוד הערב לסיים את המלחמה ויהי מה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ההמלחמה גם לא תסתיים עד להדחתו של הראש האשם, שבוודאי ידחה את מועד הבחירות, כי לא מבצעים בחירות בימי מלחמה. אז אם כך, רק כשל בלבבו, התגברות הסרטן שכנראה מקנן בו או רעל בכוס התה שלו יסלקו אותו מעלינו. עד אז, לא תסתיים מלחמת השולל הזו אלא אם... אלא אם טראמפ יצווה עליו עוד הערב לסיים את המלחמה ויהי מה.
רפואה שלמה.

Harrington

Well-known member
מנהל
נכון. הגיע הזמן שתירפא סוף סוף.
מי שמרגיש צורך להמציא מחלות קשות לאחרים אך בשל השקפת עולם שונה, תפילותי לרפאותו מגיעות מעומק הלב וללא טיפת ציניות. תעשה עם זה מה שאתה מבין (ואנא סלח לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה).

נערך לאחרונה ב:
מי שמרגיש צורך להמציא מחלות קשות לאחרים אך בשל השקפת עולם שונה, תפילותי לרפאותו מגיעות מעומק הלב וללא טיפת ציניות. תעשה עם זה מה שאתה מבין (ואנא סלח לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה).
מה אתה רוצה ממנו? כמה פעמים שלחת אותי לפסיכיאטר ? חחחחחח שכחת?

גם אתה צריך טיפול . יש לך בעיה של שנאה המעוורת את עיניך ומשבשת את החומר האפור אשר בגולגלתך.

טראמפ לא רק שלא ציווה על נתניהו לסיים את המלחמה הוא אמר לנתניהו תיכנס בהם עד הסוף ותסלק אותם מהרצועה למצרים. אל תדאג מהמצרים אני מחזיק אותם בביצים. אבל הBB השפן הקטן מת מפחד המצרים וסיסי יודע זאת .
תחשוב מה יקרה אם תדיחו את נתניהו שלא בדרך דמוקרטית השמאל יזכה בשלטון ואז תסתיים המלחמה וישובי העוטף יהיו ישובי רפאים . בגדתם בקיבוצים שתמכו בכם. הפקרתם אותם רצחו אותם אנסו אותם הם היו בשר מבשרכם ,תמכו בכם בחרו בשמאל איך אמר אבידע ששכל את אישתו ובנו ואיבד את רגלו? בגדו בנו הוא לא רק התכוון לחמאס. לחמאס הוא התייחס ואמר הם לימדו אותנו שטעינו אבל מי בגד בנו הוא אמר? הוא התכוון לשמאל.
תזכור כשיש שנאה אין רציונל וכשאין רציונל הטמטום חוגג.
תחשוב מה יקרה אם השמאל יזכה בשלטון?

אתה מתכוון הקרב עוד לא הסתיים? הסבב הנוכחי עוד לא הסתיים? המלחמה התחילה ב48 ועדיין לא הצלחתם להכריע את רצון המוסלמים בארץ ישראל ומחוץ לארץ ישראל להכרית אותכם מן האדמה . ב48 היה תיקו ב67 היה ניצחון מפואר ב73 הייתה תבוסה נוראית שתוצאותיה היו הסכם כניעה למצרים והחזרת כל סיני עד לס"מ האחרון ללא שום תמורה. ב83 בשל"ג היה ניצחון אדיר עת עראפתץ והכנופיה שלו הוגלו לטוניס הרחוקה ב93 החזירו אותו המתיוונים הבולשביקים הקומוניסטים הפאשיסטים רבין יימח שמו וזכרו .תודו לאמת הרעיון הציוני מת. אתם לא מדינה יהודית אתם ישמעאל עם רצח בעיניים מזיינים אתכם פעם אחר פעם האויבים.
הגיע הזמן להודות בתבוסה. אני יודע זה קשה אבל הציונות מתה ועימה החלום הציוני על מדינה יהודית לעם היהודי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מתכוון הקרב עוד לא הסתיים? הסבב הנוכחי עוד לא הסתיים? המלחמה התחילה ב48 ועדיין לא הצלחתם להכריע את רצון המוסלמים בארץ ישראל ומחוץ לארץ ישראל להכרית אותכם מן האדמה . ב48 היה תיקו ב67 היה ניצחון מפואר ב73 הייתה תבוסה נוראית שתוצאותיה היו הסכם כניעה למצרים והחזרת כל סיני עד לס"מ האחרון ללא שום תמורה. ב83 בשל"ג היה ניצחון אדיר עת עראפתץ והכנופיה שלו הוגלו לטוניס הרחוקה ב93 החזירו אותו המתיוונים הבולשביקים הקומוניסטים הפאשיסטים רבין יימח שמו וזכרו .תודו לאמת הרעיון הציוני מת. אתם לא מדינה יהודית אתם ישמעאל עם רצח בעיניים מזיינים אתכם פעם אחר פעם האויבים.
הגיע הזמן להודות בתבוסה. אני יודע זה קשה אבל הציונות מתה ועימה החלום הציוני על מדינה יהודית לעם היהודי.
התכוונתי בדיוק למה שכתבתי :).

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה לך שבבית הלבן מעדיפים לקלוט אותו על לנהל אותנו ברפובליקת בננות, אף נשיא אמריקאי לא פרייאר להעדיף 8 מיליון יהודים נוספים כאזרחי ארה"ב על מדינת חסות שיכול לשלוט כמו שאימפריות שלטו רק בלי נטל המיסים אלה להיפך במענקים וערבויות. נראה לך שיימצא אצלכם נשיא שיוותר על שירותי משרתים כמו רבין ז"ל, פרס ז"ל, שרון ז"ל, ביבי, ברק, אולמרט, בנט, לפיד ואולי גם ליברמן בעתיד.

נראה לך שבבית הלבן מעדיפים לקלוט אותו על לנהל אותנו ברפובליקת בננות, אף נשיא אמריקאי לא פרייאר להעדיף 8 מיליון יהודים נוספים כאזרחי ארה"ב על מדינת חסות שיכול לשלוט כמו שאימפריות שלטו רק בלי נטל המיסים אלה להיפך במענקים וערבויות. נראה לך שיימצא אצלכם נשיא שיוותר על שירותי משרתים כמו רבין ז"ל, פרס ז"ל, שרון ז"ל, ביבי, ברק, אולמרט, בנט, לפיד ואולי גם ליברמן בעתיד.
לא דיברתי על 8 מיליון. דיברתי על 1 מיליון יהודים אזרחים ישראלים שלפי הסקרים של סקטור 5 מחר יעזבו את מדינת ישמעאל אם אמריקה תפתח א שעריה להגירה.
אין יותר ציונות בישמעאל. הציונות מתה החלום הציוני קרס . בלי זה קרוב היום בו מדינת ישמעאל תחדל להתקיים כמדינת העם היהודי. את הגליל איבדתם. הערבים השתלטו על הגליל. את הדרום איבדתם. הדרום הפך להיות הדרום הפרוע שם אין חוק. מי שיוצא היום מבאר שבע דרומה לכיוון אילת חייו ורכושו בסכנה. את העוטף איבדתם שנה וחצי אחרי הטבח התפוסה האנושית בישובי העוטף היא 30% ומי שחזרו עוזבים מחדש כשהם אומרים המחבלים מבית חאנון ובית להיא מביטים בנו במשקפות לתוך הבתים שלנו. תודה רבה והם עוזבים.
הממשלה שלכם לא מתפקדת.
הצבא עשה הפיכה ואינו נשמע לממשלה.
השב"כ אינו נשמע לממשלה.
הדמוקרטיה שלכם נרמסה עד דק.
השמאל ברחובות מדברים על חיסול נתניהו לא בקלפי .
ארצות הברית עם 200 מיליון אזרחים יכולה להסתדר בלי להרגיש עם מיליון נוספים ואפילו עם 8 מיליון יהודים נוספים.
לאן שלא תביט אתה מוקף בערבים עוינים. שומר חומות לא לימד אותכם מי אלה הם ערביי ישמעאל ? המשטר שלכם עזר לערבים לעשות עליכם אמבוש הוצאתם תנועה יהודית ציונית שהקימה א הליגה להגנה על יהודים ברוסיה ובאמריקה הוצאתם אותם מחוץ לחוק מחוץ לכנסת והשארתם את הגייס החמישי ערביי ישמעאל בכנסת שלכם? מה חשבתם?
למה שלא תודו באמת? החברה הישראלית הובסה . הובסתם. הטרור גמר אתכם. השמאל גמר אתכם. חרבון אוסלו. הבריחה מדרום לבנון התנתקות גוש קטיף איך אמר טראמפ. עשיתם טעות כשעזבתם את הרצועה.
על טעויות חביבי משלמים.

אתם לא שבתם למלחמה עצימה . אם זאת מלחמה עצימה אז אתה משובש מוח. זאת אפילו לא 10% מהעצימות של התמרון הצבאי שהתחיל לפני שנה וארבעה חודשים עד שהזבל ביבי נכנע לביידן והתחיל להכניס להם סיוע.
זה לא עצימה ולא בטיח. זה יותר גרוע מהאידיוט הרצי הלוי שהיה רמטלק ירוד מהתחת. שוב פעם ניפגש עוד 3 חודשים ונבדוק מי צדק.
אתה צריך לאכול את הכובע שהוציאו מהתחת של פרה עם כל החרא שלה . ולא מתבייש לכתוב שטעיתי? תגיד אתה בסדר? אולי אתה צריך לכוון את התאים בחומר האפור? אולי שרינק יעזור?

Harrington

Well-known member
מנהל
אתם לא שבתם למלחמה עצימה . אם זאת מלחמה עצימה אז אתה משובש מוח. זאת אפילו לא 10% מהעצימות של התמרון הצבאי שהתחיל לפני שנה וארבעה חודשים עד שהזבל ביבי נכנע לביידן והתחיל להכניס להם סיוע.
זה לא עצימה ולא בטיח. זה יותר גרוע מהאידיוט הרצי הלוי שהיה רמטלק ירוד מהתחת. שוב פעם ניפגש עוד 3 חודשים ונבדוק מי צדק.
אתה צריך לאכול את הכובע שהוציאו מהתחת של פרה עם כל החרא שלה . ולא מתבייש לכתוב שטעיתי? תגיד אתה בסדר? אולי אתה צריך לכוון את התאים בחומר האפור? אולי שרינק יעזור?
שמע, בשום מקום לא חלקתי על כך שרק אתה הגדול והחכם מכולם, מצביא הדור, גדול הגנרלים בארה"ב ובישראל כאחת, שכמובן יודע ומבין טוב על אף שהוא נמצא עשרת אלפים קילומטר מההתרחשויות וכל השאר, גם אם נמצאים קרוב יותר ומכירים טוב יותר, אהבלים מצויים. כל שאמרתי הוא שעובדתית ישראל חזרה מהפסקת האש ללחימה עצימה בניגוד לכל התחזיות והנבואות שלך. פשוט קטע של מציאות, אתה יודע. לא משהו שיעזור לך להצדיק לעצמך ולקרוביך את ירידתך מהארץ, כך שאתה בהחלט יכול להמשיך לקשקש את עצמך לכדי חרפון טוטאלי אם קשה לך להתמודד.

אלי אתה מוזמן לחזור אם וכאשר תזכה להגיע לגיל ולרמה בה תוכל להתדיין כמו שבוגרים ומבוגרים נוהגים (ויודעים) לעשות זאת. עד שזה יקרה, תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה תיכתב למראה שמולך בלבד.

בריאות.

שמע, בשום מקום לא חלקתי על כך שרק אתה הגדול והחכם מכולם, מצביא הדור, גדול הגנרלים בארה"ב ובישראל כאחת, שכמובן יודע ומבין טוב על אף שהוא נמצא עשרת אלפים קילומטר מההתרחשויות וכל השאר, גם אם נמצאים קרוב יותר ומכירים טוב יותר, אהבלים מצויים. כל שאמרתי הוא שעובדתית ישראל חזרה מהפסקת האש ללחימה עצימה בניגוד לכל התחזיות והנבואות שלך. פשוט קטע של מציאות, אתה יודע. לא משהו שיעזור לך להצדיק לעצמך ולקרוביך את ירידתך מהארץ, כך שאתה בהחלט יכול להמשיך לקשקש את עצמך לכדי חרפון טוטאלי אם קשה לך להתמודד.

אלי אתה מוזמן לחזור אם וכאשר תזכה להגיע לגיל ולרמה בה תוכל להתדיין כמו שבוגרים ומבוגרים נוהגים (ויודעים) לעשות זאת. עד שזה יקרה, תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה תיכתב למראה שמולך בלבד.

בריאות.
תשמע על עובדות אין מה להתווכח. אני מקווה שלפחות יש לך את היושר המינימלי להודות שמה שאמרתי לכם בתחילת המלחמה לפני שנה ומחצה התקיים אחד לאחד .
החמאס שולט ברצועה.
תושבי עוטף עזה במיוחד הקיבוצים והמושבים הקרובים לגבול לא חזרו לחיים נורמליים ורוב הישובים בתפוסה של 30% וחלקם לאחרונה שחזרו עוזבים עוד פעם כשהם רואים מחבלים מביטים בבתים שלהם במשקפות.
הצבא שלכם מבלי לפגוע בלוחמים המטכ"ל שלכם וההנהגה המדינית שלכם קח אותם וזרוק אותם לפח הזבל ותן לחמורים לנהל את המלחמה הם יעשו יותר מאשר חבורת האפסים בממשלה ומטכ"ל שלכם.
ככה לא מנצחים מלחמה כתבתי לפני שנה ומחצה ומה נשאר לך ? להודות שצדקתי זה למעלה מכוחך. אני מבין את זה אבל אם זכור לך מישהו היה אמור לאכול את הכובע אז תשב בחור שלך בשקט ותאכל את הכובע כי אתה טעית ואני צדקתי.

למעלה