למה שליליות? מה הכי ריגש אתכם?

למה שליליות? מה הכי ריגש אתכם?

אני יודע שהדבר שהכי ריגש אותי בסדרה היה הסוף של Ides of March. זה פשוט הקטע הכי עצוב והכי מרגש בכל הסדרה, לדעתי....

Dafi the Mighty

New member
וכמובן... כמה מפתיע... ../images/Emo3.gif |חיבוק

הדבר שהכי ריגש אותי בסידרה היה הסוף של Coming Home. (למי שלא ראה את הפרק הראשון של העונה השישית, אז יש פה ספויילר עליו. לא להגיד שלא הזהרתי...)
הקטע הזה פשוט מקסים (לדעתי כמובן). כשרואים את ארס עומד שם לבד, המוזיקה ברקע (למי ששם לב, שהיא פשוט יפיפייה!) ורואים את זינה מתקרבת אליו. איך שהיא נוגעת לו בפנים, המבטים אחד לשני, הנשיקה הרכה, החיוכים... ווא... פשוט... נפלא. כל פעם שאני רואה את זה אני נמסה. בכלל, הפרק הזה אהוב עליי מאד. אבל הסצנה הסופית, הנשיקה... פשוט...

*זינה*

New member
מה שהכי ריגש אותי |אומוטיקון מהרהר|

אני חושבת שגם אצלי זה הסוף של Ides Of March , הצליבה. וזה מוביל אותי (מן הסתם) אל החיזיון של זינה, בכל פעם שהראו אותו, זה היה מפחיד / מרגש. ועוד משהו *קטנטן*, The Bitter Suit . כל הפרק.

היו כל כך הרבה רגעים כאלה

רק ONE AGAINST AN ARMY מכיל כמה מהרגעים הכי מרגשים בסדרה. ב-IDES OF MARCH זה דווקא לא הסוף שעשה לי את זה, אלא כשגבריאל ישבה עם ראשה של זינה בחיקה וזינה אמרה: "I´m sorry for all the times I didn´t treat you right" - הברז נפתח! וכמובן, יש את הקטע ב-MATERNAL INSTINCTS שזינה אומרת: "You´re mama´s here, just like you always wanted" וכמובן הבית שהיא שרה לו ב-THE BITTER SUITE. יש בעונה השישית
* * * הקטע במערה ב THE ABYSS בעונה השישית. חצי מ-WHEN FATES COLLIDE. הסוף של MANY HAPPY RETURNS והקטע עם ה-pinch ב-FIN 1 * * * ויש עוד ועוד ועוד ועוד.

Dafi the Mighty

New member
אה, כמובן...

איך יכולתי לשכוח את הקטעים עם סולן? היה את הסוף של Orphan of War, שאני מסוגלת לבכות שם כל פעם מחדש ללא מאמץ. זה פשוט קטע... ארר...
וגם את מה שחמוטל אמרה, כשהיא מוצאת אותו מת. זה קטע כ"כ...

יש המון קטעים מבכיים

ההתחלה של THE BITTER SUITE כשגבריאל שוכבת שם מוכית, וכמובן כשזינה גוררת אותה, ובפרק שלפני כן, המוות של סולן ואח"כ כשזינה אומרת לגבריאל שהיא לא רוצה לדבר איתה יותר (או משהו כזה..תסלחו לי על סניליותי) - וגבריאל מתחננת: I LOVE YOU XENA...אבל זה לא ממש עוזר
הקטע המקסים והמרגש ב- THE DEBT 2 כשגבריאל מורשית סופסוף לראות את זינה בכלא.. ובאמת הקטע בין זינה לארס בסוף של COMING HOME פשוט מקסים!
בטוח שכחתי עוד המון ...

../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif FIN

אוי, הפינץ´, אוי, איך בכיתי, תשאלו את הילה...

xena 17

New member
מי שהכי ריגש אותי היה.....

כמובן שהצליבה בפרק Ides Of March
וגם בפרק One Against An Army היו שם כמה קטעים מאוד מרגשים... ובפרק Famliy Affair כשזינה פוגשת את גבריאל אחרי החיפוש הארוך.... וכמובן שיש עוד הרבה קטעים.... שני

שלומית1

New member
היו כל כך הרבה קטעים כאלה...

שאני פשוט לא יכולה לספור על יד אחת אבל בעיקר כשסולן נרצח זה היה מרגש ועצוב ולקח לי הרבה זמן לעכל את זה...
וכמובן מה שהתגלגל מזה ה- The Bitter Suit היפה והמרגש
ואיך לא ב- Ides Of March עם הצליבה והכל..
והיו עוד המון... שאני מפחדת לא לזכור לציין אחד מהם ולשכוח..

KoKolita

New member
הכי ריגש אותי....

זה גם קטע הצליבה ב- Ides of march אבל גם ב- Fallen angel כל הפרק הזה כל-כך ריגש אותי... אבל אני מניחה שזה גם בגלל ההמתנה הארוכה לפרק, ושהכנתי את עצמי כזה... בכל-אופן - הפרק היה ממש מקסים ומרגש לדעתי.. וגם ריגש אותי בעונה החמישית שליוויה רואה את הפלאשבקים שלה מהילדות ושומעים את זינה שרה את השיר המדהים שאני לא זוכרת כרגע איך הוא הולך... :) סיוון

ועכשיו תורי!

אז מלבד כל הקטע באמת של Ides of March והלידה של איבי בGod fearing child שזה היה פשוט מדהים, התרגשתי המון, אבל בשני סוגים שונים של התרגשות... קודם כל, התרגשות של עצב, של
זה החלק האסור באיסור מוחלט של אינסטינקט אימהי, שפשוט עד היום אני לא מפסיקה לבכות מזה... וההתרגשות שהכי הכי ריגשה אותי, זה הסוף של Seeds of Faith, הקטע שקאליסטו מסבירה לזינה מה היא נותנת לה, ו... אוי, זה כל כך יפה!!! אני מתרגשת הכי הכי מהקטע הזה. מיכלי

XenaBoy

New member
אני לא רוצה לחזור על כל מה שאמרתם

אז בנוסף לכל אלה ריגש אותי מאוד הקטע ב "Fallen Angel" שבו זינה כמלאך יורדת לשאול, נלחמת בקליסטו, וכשהיא מנצחת אותה, קליסטו אומרת לה מה היא מרגישה כלפיה וזינה מעבירה לה את המלאכיות שלה... זה היה ממש עצוב...
אספי

THANATOS

New member
הפרק שהכי ריגש אותי

היה הפרק שבו פיקאצ´ו נפרד מאש בכדי לחיות עם בני מינו (אבל אח"כ הוא חוזר לאש) ו... אופס... הפורום הלא נכון... נו, שיהיה...
הפרק שהכי ריגש אותי היה הפרק שבו זינה נאלצת להטיס צ´אקרם לגבריאל בראש בכדי להגן על איב (דווקא עכשיו ברח לי שם הפרק ונעלמה לי רשימת הפרקים שלי... זה היה או "EVE" או "MOTHERHOOD"). בפרק הזה גם אפרודיטה שומרת על גבי בזמן שהיא פצועה ואפילו אראס עוזר... הוא מוותר על אלוהיותו. הפרק היחיד שאני מסמפט חלושות את אל המלחמה... הכינו את הממחטות

Dafi the Mighty

New member
אפשר לשאול אותך שאלה?

מה גורם לך כל כך לא לאהוב את ארס? אני פשוט לא מבינה... אני רואה אותו ו...

troublemaker

New member
לדעתי הקטע הכי מרגש בסדרה....

הוא הקטע האחרון בפרק האחרון....***ספוילר*** בו גבריאל נשענת על זינה ויחד הן מתבוננות בשמש השוקעת וכשהשמש ממש עומדת להעלם וזינה יודעת שזהו, היא צריכה לללכת - לעזוב, ואז היא עוצמת עיניים (דומעות) ומתפוגגת באויר וגבריאל נשארת לבד.

למעלה