רק בכרום, גם בסלולארי וגם בחלונות 10, EDGE עברית בתמונה כרום מול EDGE
B blzvi Active member 11/8/22 #2 לא מכיר יישום לאנדרואיד google street . הדבר הקרוב ביותר הוא יישום Maps . הערבית אני מניח שהגדרת בטלפון את השפה הערבית להצגב
לא מכיר יישום לאנדרואיד google street . הדבר הקרוב ביותר הוא יישום Maps . הערבית אני מניח שהגדרת בטלפון את השפה הערבית להצגב
R r2m Member 12/8/22 #3 נכתב ע"י blzvi: לא מכיר יישום לאנדרואיד google street . הדבר הקרוב ביותר הוא יישום Maps . הערבית אני מניח שהגדרת בטלפון את השפה הערבית להצגב לחץ כדי להרחיב... באייפון שלי זה קורה ביישום, maps כמובן. ב pc זה דפדפן כרום, לא קורה בדפדפנים אחרים. אין הגדרת הצגת שפה ערבית, הגדרתי אנגלית ועברית בכל המקומות גם במחשב וגם בדפדפנים. ניסיתי עם vpn גם ומיקום אחר פניתי לגוגל כלום אין פתרון.
נכתב ע"י blzvi: לא מכיר יישום לאנדרואיד google street . הדבר הקרוב ביותר הוא יישום Maps . הערבית אני מניח שהגדרת בטלפון את השפה הערבית להצגב לחץ כדי להרחיב... באייפון שלי זה קורה ביישום, maps כמובן. ב pc זה דפדפן כרום, לא קורה בדפדפנים אחרים. אין הגדרת הצגת שפה ערבית, הגדרתי אנגלית ועברית בכל המקומות גם במחשב וגם בדפדפנים. ניסיתי עם vpn גם ומיקום אחר פניתי לגוגל כלום אין פתרון.
E exprexs Member 15/8/22 #4 היה לי משהו דומה עם BRAVE. מסתבר שהייתה שם הגדרה שמנעה מהאתרים מידע לגבי השפות שלי. מרגע שאיפשרתי לדפדפן למסור מידע לגבי השפות שלי, זה הסתדר. זה לא היה קשור להגדרות שפה של חשבון משתמש גוגל.
היה לי משהו דומה עם BRAVE. מסתבר שהייתה שם הגדרה שמנעה מהאתרים מידע לגבי השפות שלי. מרגע שאיפשרתי לדפדפן למסור מידע לגבי השפות שלי, זה הסתדר. זה לא היה קשור להגדרות שפה של חשבון משתמש גוגל.