למה שמישהו יחפש דבר כזה בגוגל?!

suki da yo

New member
למה שמישהו יחפש דבר כזה בגוגל?! ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

כמו 90% מהבלוגרים, גם אני מכורה לבדיקת החיפושים שמובילים אלי לבלוג. יותר מפעמ אחת התוצאות משעשעות ואפילו מטרידות. אז תחלקו את הבדיחה- ספרו לנו על מילות החיפוש הכי נפוצות שלכם, על החיפושים הכי הזויים ועל חיפושים שעד היום אתם לא מבינים מי בדיוק ערך אותם, אבל אתם ממש בטוחים שאתם לא רוצים לפגוש אותו (או אותה) בסמטה חשוכה. מי שיעלה את החיפוש הכי מצחיק יקבל פרס אדיר וענקי. טוב, לא. אני משקרת בלי בושה. לא תקבלו כלום, חוץ מהעונג להשתתף.

orelie

New member
לי יש משהו מצחיק

יש לי רשומה שהקישור מטה בה אני מספר על ההנאה שלי להניק את בתי הפעוטה והפגית, אפילו עד לגיל כ- שנתיים יום אחד כשבדקתי מי נכנס לרשומה, היה חיפוש שהיגיעה מGOOGLE "ציצים גדולים"

שירה1973

New member
היו הרבה

והתחרות על המקום הראשון צמודה, אבל אני חושבת שבראש צועד המשפט הנפלא: "חיפוש עבודה לפולניות".

TheWhiteTigris

New member
ננסה לדחוף את כל ה 4:

פוסט אחרון שנכתב: כאן1. הפוסט השלישי בסדרה: כאן2. הפוסט השני, צובר ותק: כאן3. והיות שלראשון הכי ישן אין מקום, נצרף אותו כקישור למטה.

דנטל

New member
כפרות

תתחיל להשתמש ב|‏הלינק| ו|‏סלינק| ויהיה לך מקום לעשרות קישורים.

הנבחרים שלי:

סקס קווקזים עקרת בית חרמנית פורום רופאי שיניים רומניה משיכת ציצי קוצץ שערות מהאף אוהבת הצלפות ואיך לא: סיפורים על זיונים טובים בתוך המשפחה בחיי בחיי, שאין לי מושג על מה ולמה. אל תשפטו אותי לרעה... :/

Antonio Montana

New member
כמה שאני שולף עכשיו...

מילקשייק יטבתה בשנות השמונים מחפש סטודנט שיעשה במקומי בחינת בגרות במתמטיקה כוסיות בתל-אביב עם 10 שנות לימוד הלכתי ללמוד במכינה של הטכניון יוליה סקס פראי דייט ראשון מהם התחביבים של הטיגריס? ישראליות במכנסונים קצרים ואיך אפשר בלי "כוסית אש עם תחת טילים" האגדי. לא זוכר אם זה היה המינוח המדויק. אגב, את כל אלו שלפתי מחיפוש מהיר עכשיו בסטטיסטיקות. היו לי המון ביזאריים בעבר.

wild orchid

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

suki da yo

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

דנטל

New member
פעם הייתי בודקת, היום לא

יש לי רשימה ישנה. אבדוק מה יש כרגע. לא מבינה איך הגיעו אלי דרך: הפורום הגדול לחנוך מיוחד ו- nancy ajram (וואט דה פאק? אני בטוחה שאין לי מלים כאלה בבלוג, הגבתי פעם למישהי שאני מניחה שהשם הזה מופיע אצלה, כי היא רקדנית בטן, אבל איך החיפוש בגוגל הוביל לבלוג שלי?) מוטרדת מחיפושים כמו: site:www.tapuz.co.il דנטל אין כרגע שום דבר מצחיק ובתכלס בקושי יש כניסות מגוגל, לשם שינוי.

אבל למה לא כתבת את זה בפורום 1516?

זה שייך יותר לשם, והפורום די נרדם. בכל אופן, אני לא ממש עוקב אחרי החיפושים שלי בגוגל.. חבל אני בטח אמצא שם משהו מעניין..

suki da yo

New member
שייך יותר לשם?

אולי שייך גם לשם. בכל מקרה, ככה זה, כל אחד ומה שקרוב לליבו

wranger

New member
ארר!!../images/Emo118.gif

הכי הרבה נכנסים אלי מתוצאות החיפוש של "ההגיגית של טל". כלומר, למה שלא תעשו פשוט מנוי וזהו?
חוצמזה הרבה "מקדונלדס" (בלי גרש), הרבה "מכתב לאחות" או "מכתב פרידה", וכמובן - "הציצים של אניה בוקשטיין" ו"שירי מיימון בעירום".

למעלה