למה שפרה לא מפסיקה לאכול

hkrigel

New member
למה שפרה לא מפסיקה לאכול

בכל פעם שאני נכנס לערוץ 20 היא אוכלת ומתענגת על קערת מרק או דגנים או ארטיק מכוס או מוזלי . מה היא חושבת ששם התוכנית זה "לעלות בגדול" רק חסר את ציפי שביט שתגיד בכמה היא עולה בכל שבוע . קצת מזכיר לי מהעבר את מירב מיכאלי בתוכנית שלה ביום שישי .

ExsoTic Cop

New member
חאלס להכנס לה לצלחת..

עדיף בחורה שאוהבות לאכול בלי לדפוק חשבון לחברה שנראית נשית, מאשר בחורה שאוכלת רק סלט מחשש שיגידו לה משהו ונראית כמו שלד מהלך.

טלטוש

New member
../images/Emo127.gif מה אכפת לך כמה היא אוכלת?

לדעתי היא חתיכה שחבל על הזמן וכמה שהיא אוכלת זה ממש לא עניינו. ודרך אגב באמת אני חושבת שיש לה גוף יותר יפה משל רנין האנורקטית

../images/Emo45.gifאני גם לא מבינה את זה

כנראה שיש אנשים שכואב להם שהיא שלמה עם הגוף שלה, והאמת שלדעתי הגוף שלה נשי ויפה.

נועם7

New member
תפסיקו להיתמם אנשים. זה חלק מהיופי בריאליטי.

אפשר ומותר להעביר ביקורת. חוץ-מזה היא באמת שמנה מאז שנכנסה לתוכני. לדעתי היא העלתה 3-4 קילו.

דורון

New member
../images/Emo45.gif צודק

כל מי שהלך לתוכנית ידע שהוא יהיה חשוף לביקורת כל הזמן. מי שלא טוב לא כנראה נמצא בתוכנית הלא נכונה. וכן היא מאוד השמינה.

יוליקה

Member
מנהל
מישהו יכול להסביר לי

לאן נעלם אמש אשר? לא ראינו אותו בכל השידורים אתמול. אולי ראו אותו תוקע את היתד לסוכה... אבל אחרי זה הוא נעלם לחלוטין. ועוד שאלה - למה כל הזמן מראים את לאון? אמש במשך שעות הראו אותו שר והבוקר המצלמה התמקדה בו במשך שעות כשהוא ישן...

למעלה