למה שקט פה???????

למה שקט פה???????../images/Emo12.gif

אנחנו מתחילים להראות כמו הפורום של הנוער העובד והלומד (יוווווו ירדתי עלינו חזק) ,יבשים ומשעממים ! אזזזזזזזזזזזזז.........תתחליו לכתוב , ומי שלא....לא כדאי לו להתעסק איתי ... ברור ? יופי! אז תביאו עוד צופיפניקים נחמדים בבבבבקשההההההההה... נטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטענטע ( אופס...נסחפתי קצת...הייתי בשוונג! )

היה חביב....

כל קבוצה עברה אצל מדריך אחר ודיברנו על שלום (הנושא שלנו), אז היה אחד ערבי, אחת פלשתינאית, אחת קיבוצניקית שמואלנית ואחת מתנחלת ועברו מאחד לשני. ואני בועדת פרסום אז היינו צריכים לפרסם את הנושא שלנו אז עשינו כאילו מלאכים והתפקיד שלי היה ליפול(אל תשאלו אותי למה ואיך זה קשור פשוט אמרו לי ליפול) ושמו לי פאה בלונדינית ונפלתי ועשיתי מעצמי מזה פדיחות אבל מה אכפת
איך הייתה הפעולה שלכם???

לי היה.......

את הפעולה הכי מעניינת....,מרתקת.....כייפית ....ו-מקורית-בנושא האיחורים והחאקי...שזה נושא שחרשנו אותו כבר מיליון ואחת פעם!בקיצור מרחנו את כל הזמן ...ובסופו של דבר למדריכות שלי "לורי ותמר" היה משפט מאוד חכם ומקורי להגיד..."אנחנו מקוות שבפעולה הבאה לא נהיה חייבים לדון בנושא",או משהו כזה... בקיצור נהננו "עד מאוד".... -אבישג-

לא אומרים אוי מיי גאד!!!!!!!!!!!!!!

אומרים-OMG ובקשר לזה שהיא מירושלים, אז כן! סתם עבדתי עלייך!!!! היא מבית אריה אריה, שאין לו מתחרה!!!! (בית אריה...!) >כמוני!< ....זהו!
ע[ת <---איזה חמוד ה-[!?

רגע רגע...

הבנות של בית אריה (אבישג וענת..) לא כל השנה הזו הדריכו אותכן לורי ותמר,נכון? הדריכו אותכן אחת מהחברות שלי זה בטוח (או מיכל או מעיין..אני פשוט מתבלבלת מה שהם סיפרו לי...) טוב זהו :) לימור

nope!

הן הדריכו אותנו כלללללל השנה המ****ת הזאת!!! >>>לצערנו!<<<
ענת >>ששונאת את אלדו סירניו<<

את יכולה לעשות לי טובה?

את יכולה להשיג לי את האי סי קיו של לורי או תמר(אם יש להם) ואם אין את יכולה לשאול אותם אם הם היו בטיול חמישיות תודה רבה......

binba!

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח........../images/Emo6.gif

לימור,לימור רגע רגע... בעצם, לפני שתתבלבלי אני אגיד שגם אני מבית אריה, וקוראים לי שירה, ואני גם חברה של ענתוס ואבישוג........ השנה היה איזה אחד,תומר, שהיה אמור להדריך אותנו (הוא ממונוסון, אני אממש אתפלא אם אתם יודעים מה זה מדריכי חוץ),בא איתנו לטיול פתיחת שנה, ואז החליט שהוא לא בצופים יותר... הוא לא ראוי שאני אזכיר אותו,אז תתעלמי מהשורות שלמעלה (
) אז, אמרת שלחברה שלך קוראים מעיין?!את מדברת על מעיין מילר??????? חחחחחחחחחחח...היא מדריכה את ז´, ואנחנו אממממממממממ....... לא מתות עליה!
ענתוס ואבישוג- אתן יודעות שכמעט סיימתי את העבודה בהסטוריה!? אהההה...לכם אין אותה.. זונות קטנות!
לא נורא, "כל עבודה מכבדת את בעליה" אז אני אוהבת אותכם בכ"ז
שירה

שירה...

את יודעת שמתאים לך הפרצוף עם הידיים במקום אוזניים??
ענת...>>גרררררררר!!!!!!! אני עדיין שונאתתתת את אלדו סירניו
<<

המממממ......ואני חשבתי שהיא ....

מיתכוונת ל"מיה ונטע" (עוד פעם הגרשיים)ממונוסנוב...אופס מונוסון! אבל עכשיו היוונתי(זה בכוונה.....הממממ... ענת ושירה שחשבו שלא!),שהם היתכוונו לאחותה של ליהי (בעעע) המקוללת! (ה-גנבת קונדומים!)..... חוצמזה -אני לא שונאת אותן (לורי ותמר) הן מדריכות חמודות ודיי אחלה איתן...ואני חושבת שהן יותר צריכות לשנוא אותנו מאשר שאנחנו אותן...המממ אנחנו כזה גדוד טוב... אהההה-בנושא של תומר (אתם יודעים -המדריך הזה מימונוסנוב...אופס עוד פעם ...אני מיצטערת-שהיה אמור להדריך אותנו השנה אבל פשוט הוא מניאק!והשינאה בינינו הדדית -פירוט בהמשך!),אז רציתי להגיד שהוא הרס לי לחלוטין את השם "תומר"(הגרשיים שלי...) שזה השם הכי מהמם בעולם כולו...טוף ניסחפתי...לעינייננו...כי הוא היה גם מכוער לאללה!(שהשם מאפיין אנשים כוסונים-שמתאימים רק לי! {אפילו הביצים של הכלב שלי יותר יפות מהפנים שלו!-עזבו בדיחה אישית!}),וגם דפוק!(בהיתנהגות שלו...אתם יודעים שפת גוף..),וגם דפוק....(במווח שלו...)-אופס אמרתי כבר דפוק...ניקרא לזה "מפגר",בקיצור הוא "שבר את ליבי"הגדול ובודד בינתיים!(אני אומרת שוב...בינתיים!) טוף זהו ביעסתי את עצמי מחדש דנדש...מה?,עזבו אותי... לוב יו אול....(רע למה לא באנגלית?!)-אבישג-במצב רע בימיוחד!

binba!

New member
ענתוש..........

הפרצוף עם הידים (
) נקרא- חיבוק!! ולאף חד מהפרצופים של תפוז אין אזניים יקירתי.... (או שמא אהבלה אהבלושה קטנה
) שוגית- בעינייך הביצים של מושי יותר יפות מכל פאצוף!
אז את לא אובייקטיבית
שירה

../images/Emo46.gif

א. זה מיקה ונטע ב. אנחנו לא ממונסון!!!!!! אנחנות מקרית אונו , שבט און ( השולטים! ) הבנתוס?????

binba!

New member
מיקה ונטע.........../images/Emo6.gif

אף אחד לא דיבר עליכן!!!!!!! בשבט שלנו יש שתי מדריכות חוץ שקוראים להן מאיה ונטע!!! והן ממונוסון........... (למרות שנטע כבר לא מדריכה אצלנו) קאפיש??

דהההההההההההההההההההההההההההההההההה

.........................!!! בושי והיכלמי חסרת חוש הומור חדגונית שכמותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימי לב דונדה סטאס הידיים של החיבוק?????? איפה שהאוזניים אמורות להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוצמזה-תרגישי מיוחדת!!!!! כי בדיחות לא מסבירים!!!!! ענת >>שמפחדת מהרעמים.....
<<

אה.... אנשים הם הפכו אותי.....

ל-סוטה שמיסתכלת כל היום על הביצים של מושיקו! (יענו הכלב שלי!-נשמה ,בונבוניקו, מושלם!),אני לא כזאת!-ענת ושירה אתם עושות לי"שם רע"!,אני דורשת שתפסיקו!(וזאת פקודה!) חוצמזה-אני ואמא שלי קנינו לו(למושיקו) אתמול סוודר כזה מתוק, בצבע אדום....(יאללה הפועל יאללה!),והוא כזה מתוק איתו!,אבל הוא כבר הספיק להרוס אותו כי הוא שונא אותו ....אני יודעת את זה כי הוא יצא לעשות פיפי וכל הכלבים צחקו עליו אז הוא הוריד אותו!,והרס אותו....או שהוא סתם אוהד את חיפה...(ענת בידיוק ניזכרתי שיש לפיץ העכבר שיר כזה על סוודר אדום!)טוב מספיק כתבתי כמו ילדה בת-5!,אז ניגמרו ההשפלות להיום! -אבישג-אגב-קנינו לו את זה כי קר לו בחורף...

למעלה