למה ש"ש מתכווצת ל60 קלוריות בבישול?

Mיקה

New member
למה ש"ש מתכווצת ל60 קלוריות בבישול?

במאה גרם, לעומת מאה גרם לא מבושל של שיבולת שועל? מה קורה בבישול של שיבולת שועל שמכווץ אותה קלורית, מה כבר נהרס שם בבישול?(אני מדברת על בישול כדייסה) אני אשמח מאוד לשמוע הסבר מקצועי לגבי התהליך שגורם לכיווץ הנ"ל. תודה מראש, מיקה.
 

Mיקה

New member
מקפיצה

 

Mיקה

New member
אפשר לקבל תשובה או שזו בקשה מוגזמת?

באמת...קצת מקצועיות.
 
כווץ

לא קורה שום דבר לא מתכווץ ולא נהרס "קלורית". חישבי על הכנת אורז למשל 1 כוס אורז יבש - לאחר בישולו עם מים תקבלי בערך 3 כוסות לאחר בישול: כלומר ב כוס אורז מבושל פחות קלוריות מכוס אורז לא מבושל.זה הדין גם עם שיבולת השועל שלאחר בישול שוקלת מעט יותר (ספגה נוזלים, תפחה מעט וכו').
 
למעלה