שאין כוח משיכה, לא נותן אפשרות לעוף. כך בור מושלם שלא יודע מה זה כוח משיכה בן 20 ותגיד לו לעוף ואפילו תשקר לו ותגיד שכולם עפים ואפילו תראה לא תמונות מזויפות של בני אדם מעופפים. זה יגרום לו לעוף? תראה תמונות או סרטים מזויפים של אנשים מעופפים לתינוקות, הם ינסו לחקות, לא? נראה אם הם יעופו.
ראשית כל פעם חשבתי על הקטע של THERE IS NO SPOON עד לכדי הבנה מסוימת אבל לדאבוני שכחתי את ההגיון שרכשתי באותו רגע אז אני לא זוכר כבר למה הכוונה בדיוק בקשר לזה שישו לא באמת הלך על המים - האם אי פעם חשבנו על זה? כן... חשבתי על זה פעם ועוד פעם ועוד אלף שלוש מאות עשרים ושמונתאלפים פעמים ואז חשבתי .... רגע! אולי הוא דווקא כן הלך..? אולי איכשהו בדרך כלשהי שהוא ידע ואני לא הוא הצליח לדעת שאשפר ללכת על מים? אתה לא יכול להגיד לעצמך משהו ובאותו רגע כבר הוא יתקיים, זה מתחיל בקטן ובמשך הזמן אתה מפתח את זה הבעיה אצלי שאני לא מוצא את הקטן שלי (...) ואני לא יודע איך לדעת דברים אני לא יודע איך לדעת שאני מסוגל לקרוא מחשבות אני לא יודע איך לדעת לעשות מדיטציה אני לא יודע הרבה מאד דברים אבל אני יודע שאם אני ארצה לדעת דברים מסוימים אני אוכל לדעת אותם זה ייקח לי זמן ולמידה, אבל זמן זה משהו שתמיד עוד יש וזמן ללמידה גם כן
אולי הכל קונספירציה גדולה ולא היה בכלל ישו, וכל הסיפורים בברית החדשה זה שטויות של איזה מישהו כתב? ואולי ככה זה התנך? ואולי ככה זה הקוראן? בכלל הסיפור של מוחמד והאיסלאם לא ברור לי, איך זה שכולם מאמינים לאדם שבא אליו מלאך וסיפר לו שהוא נביא? אולי הוא היה משוגע? אולי הוא היה אדם שרצה תאוות שלטון?