למה תמיד מסבכים כל דבר??

formatman

New member
למה תמיד מסבכים כל דבר??

אחרי החוויה המאוד לא נעימה עם הצבא ואחרי שקיבלתי פרופיל 21(למרות שלא רציתי) הגיע תורו של משרד הרישוי לסבך אותי הלכתי היום בסך הכל בישביל לעשות את התאוריה וכשהגעתי הפקידה אמרה לי שהטופס הרפואי לא בסדר ושלחה אותי לחדר אחר הלכתי לשם שם שלחו אותי לחדר אחר הגעתי לחדר איזו אישה היסתכלה על הטופס למשך שניה ואז היא אמרה שזה לא בסדר(למרות שאף אחד אפילו לא הסכים לומר מה לא בסדר...)אז שאלתי אותה מה אני צריך לעשות אז היא נתנה לי ערמה של 4 טפסים שהייתי צריך למלות שבהם אני צריך לאשר את הסרת החיסיון הרפואי שלי ועוד מלא דברים ואז אמרו שתוך חודש חודשיים בערך ישלחו אותי לאיזה מכון בתלאביב ואם המכון יקבע שאני קשיר לנהיגה רק אז אני יוכל לעשות את התאוריה וכול זה אחרי שכבר עשיתי 30 שיעורים שבהם הכל היה בסדר...

יו, מה קורה פה????../images/Emo46.gif

נשמע כמו מצלמה נסתרת, והכל בגלל קלאב פוט??????? איזה בירוקרטיה!!! לא פלא שאנשים לא פעם מואסים בשלטון ומחליטים לקחת אותו לידיים... מקווה שאתה לא תעשה ככה .

hanash

New member
איך באמת הרשויות מכירות בקלאבפוט?

מבולבלת מסיפור הנפתולים אני שואלת אם מישהו יודע מה הסטטוס של בעלי ק"ב מבחינת הרשויות: ביטוח לאומי, צבא (פרופיל), משרד התחבורה ושאר ירקות? האם הטיפול בילד מוכר ומזכה את ההורים בהכרה/תמיכה כלשהי (אצלנו הנסיעות לטיפול גוזלות קרוב ל3/4 יום עבודה בשבוע לפני חריגים ועיכובים וכרגע הכל נעשה מתוקף הבנה עם המעסיק ולא איזשהו סעיף חוקי שמגבה אותנו). נראה לי מוזר ולא הגון כלפי הילדים שלנו שכל רשות תגדיר את המצב כפי שנוח לה. אולי יש מקום להתארגן להכרה רשמית ? תגובות.....?

formatman

New member
"זרוז הליכים"

הגעתי למסקנה שאם אני ילך בדר הישרה הישרה כל הזמן זה רק יסבך אותי לכן היום אני יורד ואומר שהטופס שלי נאבד מוציא אחד חדש ומשלם 50 שקל ואני מרבל טופס רפואי נקי לגמרה... ולא יעשו לי יותר בעיות...

טאניוש

New member
כמה זה מרתיח אותי, אוף!

למה צריך לשקר כדי לקבל את מה שמגיע לך????

טאניוש

New member
אין משהו מוגדר ואחיד עד כמה שהבנתי

אין סעיף בחוק. מגיע לך 6 ימי מחלה נוספים עבור טיפול בילד. אצלי ימי גיבוס יורדים מימי מחלה.

טאניוש

New member
מחלות זה אנחנו, עד כמה שנשמע עצוב

ממשיך להשתעל. כנראה מחר יקחו בדיקת דם
. אני שונאת כשמכאיבים לו, הוא בוכה ומסתכל עלי במבט "אמא תצילי!" ואני חייבת להחזיק אותו למרות שהלב קופץ והאינסטינקטים אומרים לקחת אותו ולברוח...

formatman

New member
גם זה לא עזר

אוף עכשיו בדיק העניים לא בסדר ביגלל הסינדרום השני שיש לי................................... אין לי כבר מה לומר................................

תנסה פעם שלישית.

האמת שככה זה. אלו החיים ובכל מצב נתקלים בבירוקרטיה עם או בלי סינדרומים וכאלו. אתה אחד שיגיע רחוק מפני שאתה רודף צדק ועקשן.

מתוקית.

New member
אוי ואבוי לי

וספיר כבר חולמת על הרישיון רק חסר לי שיטרטרו אותה כך זה מאוד פוגע כל זה בגלל קלאב פוט...? אולי צריך לעשות משהו עם זה..? למישהו/י רעיונות..? אני יודעת שהיא תכעס מאוד וחבל לי שתאבד את החשק לרישיון בגלל בירוקרטיה ג'ול

למעלה