למה AmazonUK עובדים ככה??

Jazz123

New member
למה AmazonUK עובדים ככה??

כבר כשנה אני מבקר באתר של Amazon.co.uk ובודק שם סרטי DVD ולפעמים אף מזמין. מה שטוב באתר הזה, לעומת Amazon.Com, הוא ששם כל הסרטים הם באזור 2 ויש משלוחים לארץ. אבל, נתקלתי בבעיה מרכזית ומוזרה- הם פשוט לא כותבים על הכתוביות בכל DVD... יש להם מפרט ענק על כל סרט וסרט, אבל משום מה הם משמיטים את החלק של איזה כתוביות (ושפות) כלולות בסרט... וכך אני אף פעם לא יודע אם הDVD המסוים שאני מעוניין להזמין תומך בעברית או לא :/ מישהו יודע למה הם עובדים כך?

באמת לא ברור הקטע הזה שלהם, אבל

אם אתה רוצה מידע מפורט יותר, פשוט לך לאתר איזור 2 אחר כמו blackstar.co.uk שם תמצא מידע מפורט יותר. ואפילו תוכל לקבל רשימה של כל הסרטים עם תרגום לעברית. אתר מידע נוסף הוא DVDCompare (הנמצא בקישורים). בהצלחה.

Jazz123

New member
וואו, תודה רבה!

השאלה היחידה אם אותם סרטי איזור2 שמופיעים בblackstar.co.uk הם אלה שנמכרים בAmazon... כי שמתי לב בעבר שיוצאים אותם סרטים באותם אזורים בכמה גרסאות שונות.

הסרטים שם הם איזור 2, והם אותם

סרטים שמוכרים באמאזון בריטניה. לגבי גרסאות שונות באותו איזור, שים לב שהרבה סרטים יוצאים בגרסת Special\Collector´s\Deluxe\Uncut Edition וכו´, כלומר גרסה עם יותר תוספות או DTS או מה שלא יהיה. גרסה בסיסית בכל מקרה תהיה זהה אצל כולם, באותו האיזור. ואף סרטים מאיזור 4 (אוסטרליה) בד"כ חופפים לאיזור 2.

למעלה