למהאלעדכבר|??|מנהל את הפורום????
S shiRan WP New member 23/3/02 #1 למה../images/Emo35.gifאלעד../images/Emo35.gifכבר|?../images/Emo31.gif?|מנהל את הפורום????
S shiRan WP New member 23/3/02 #2 התכוונתי: למה../images/Emo35.gif אלעד ../images/Emo35.gif כבר../images/Emo35.gif ל מנהל את הפורום?
ז *זינה* New member 23/3/02 #6 מה איתו באמת? |אומוטיקון מודאג| הוא נעלם! מישהו בקשר איתו? ניפ?? גם מהאייסיקיו הוא נעלם... אם מישהו בכל זאת מצליח לתפוס אותו - תודיעו לנו, טוב? כי אני דואגת. ותמסרו לו ד"ש. הוא חסר פה!!! -זינה.
מה איתו באמת? |אומוטיקון מודאג| הוא נעלם! מישהו בקשר איתו? ניפ?? גם מהאייסיקיו הוא נעלם... אם מישהו בכל זאת מצליח לתפוס אותו - תודיעו לנו, טוב? כי אני דואגת. ותמסרו לו ד"ש. הוא חסר פה!!! -זינה.
ז *זינה* New member 23/3/02 #7 לכל חברי הפורום המודאגים../images/Emo13.gif אהה... אוקיי... דיברתי עם אלעד והוא בסדר, אז... אל תדאגו. זה כל מה שאני יכולה להגיד לכם כרגע. -זינה.
לכל חברי הפורום המודאגים../images/Emo13.gif אהה... אוקיי... דיברתי עם אלעד והוא בסדר, אז... אל תדאגו. זה כל מה שאני יכולה להגיד לכם כרגע. -זינה.
C canimal New member 23/3/02 #8 אני יודעת!! הוא עטף את עצמו בחימר ונייר טואלט והוא לומד לנגן בסיטאר! לא לא, אל תגידי לי! אני רוצה להיות מופתעת.
אני יודעת!! הוא עטף את עצמו בחימר ונייר טואלט והוא לומד לנגן בסיטאר! לא לא, אל תגידי לי! אני רוצה להיות מופתעת.