למה
למה

shirany

New member
למה../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gif

תגידו לי למה? למה אתם יוצאים עם בחורה כשאתם יודעים שאתם לא יכולים בגלל קשר קודם? למה לפגוע ...למה לגרום לבת זוג שלכם להיות עצובה ולבכות יום שלם כשאתם לא יודעים מה יקרה אם תשמעו או תראו את החברה הקודמת? למה? ושוב למה?

Sefy

New member
אני לא יודע מה, אני יכול רק לנחש..

שהם לא רוצים לפגוע, הם באמת רוצים לנסות קשר חדש, אבל לפעמים הם לא מספיק חזקים בשביל להתגבר על קשר קודם... אי אפשר לדעת מה יקרה עד שזה לא יקרה...

girl111

New member
כי הם אגואיסטים. אין להם טיפת

אנושיות ושכל. כל מה שמעניין אותם זה סקס ויהי מה, את חושבת שזה משנה להם שהם פגעו בך? ממש לא, אין להם כזה דבר שנקרא רגש, או לב, או שכל.. יש להם רק דבר אחד- הדבר הזה שנמצא בין הרגליים. אל תתייחסי, אף גבר לא שווה שתבכי בגללו, שהם יבכו בגללך

shirany

New member
בנתיים אני בוכה בגללם ובישבילם.....

תאמת דיי אכפת לו שהוא פגע בי

Sefy

New member
פסססט... פססט... כנסי שניה...

אני גבר, ועכשיו מאד פגעת בי

shirany

New member
נכון אסור להכליל אבל לא נורא....

זה יעבור גם לך... אני גם פגועה גם אני עצובה גם לי נמאס ואין לי מה לעשות ואני לא מפסיקה לבכות.... סליחה כי זה באמת לא מעניין אותכם

Sefy

New member
תאמיני לי אני יודע מה זה להיות פגוע

גם אני בכיתי חודשיים ולא יצאתי מהבית, אפילו עזבתי את מקום העבודה שלי באותה תקופה וחודשיים שלמים שלא רציתי לראות או לשמוע אף אחד, בקושי גם אכלתי ולא היה איכפת לי מכלום... אני מקווה שאת לא תגיעי למצב כזה.. זה כן מעניין אותנו... וכן איכפת לנו ואני מאד מאד הייתי רוצה שתעלי חיוך על פנייך היפות

shirany

New member
../images/Emo13.gifאיזה מזל שיש אותך

אחרת לא היה עולה על פניי חיוך

Sefy

New member
היה עולה! כי את מתוקה ../images/Emo24.gif

ויש בך הרבה אהבה בלב, אז היא כבר הייתה גורמת לך לחייך את החיוך היפיפה הזה שיש לך שם עכשיו

Sefy

New member
ככה עושים אותי אדום ?? ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

shirany

New member
מנשיקה../images/Emo35.gif

אתה הופך לאדום מנשיקה ממממממממממממממ.... אז מה יקרה במצבים אחרים?

למעלה