למה

למה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

למה צריך לסבול את הפרסומת המעיקה של הישיר הראשון בגודל של בנין שחוסם חצי מהדף וגם אי אפשר לסגור אותה

GustavM

New member
למפרסמים המנוולים אין גבולות

אתרים כמו תפוז דופקים בוחטות בדיוק מהפרסומות הגסות והפולשניות האלה... והמפרסמים כל פעם רק מנסים לחשוב על רעיונות חדשים איך לתפוס עוד יותר מהמרחב האישי שלנו ושאיך נוכל כמה שפחות להתחמק מהפרסומות שלהם. צריך להגביל אותם בחוק - אחרת לא יהיה לזה סוף. מדהים כמה שכסף קונה. בושה וחרפה.

המפרסמים המנוולים חסרי הגבולות

הם מה שמשאיר את תפוז בחיים כאתר חינמי שמספק פלטפורמה לעשרות אלפי גולשים. נכון שבמקרים רבים הפרסומות מעיקות ועוברות את גבול הטעם הטוב, ובמקרים כאלו אפשר או להתלונן ספציפית בפורום משוב, או פשוט להתקין תוכנה שחוסמת פרסומות.

amitmis

New member
לא נכון.

לא רק "המפרסמים חסרי הגבולות" הם שמשאירים את תפוז בחיים. יש גם פרסומות נעימות יותר. וזו, אגב, הפרסומת הכי מעיקה שראיתי בחיים שלי (זו שכל הזמן בדף הזה). בא לי לתבוע אותם.

L m a o

New member
יש פרסומות שהן אינן פופ-אפ

אלא חלון של תפוז.. התוכנה יעילה לזה?

Moridin

New member
כן

תוריד ותנסה
סתם כי אני חייב להגיד את זה - אני משתמש באחת מגירסאות הבטא של פיירפוקס 3, וזה באמת שיפור עצום על פיירפוקס 2. אני ממליץ לכל מי שמעוניין והוא טיפה הרפתקן בנשמתו לנסות
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.0b2/releasenotes/ חשוב - לא לנסות אם אתם תלויים באיזה add-on לפיירפוקס שלא תומך עדיין בפיירפוקס 3. ad block כמובן כן תומך.

למעלה