למה

justin9

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה אף אחד לא מודיע כאן שביס משתמשים ב - NOTHING IN MY WAY בפרומו של "האנטומיה של גריי"
מעריצי קין שהם לקוחות יס מתבקשים להשיג ולהעלות את הפרומו במידי
למה כל כך קשה לגרום לאנשים לשמוע את קין
אבל תנו לי בח"ח כי הצלחתי לגרום (בערמומיות) לשתי חברות שבחיים לא שמעו ולא ישמעו את קין בשום מצב לשמוע ולהתמכר. אחת כבר מכירה בעל פה את המילים של PIBY. קודם שלחתי לה את המילים שהתאימו למצב הרגשי שלה, זה סיקרן אותה ואז היא ביקשה שאשלח לה את השיר. השנייה שמעה את NIMW באמ פי שחיברתי לרמקולים במשרד. זה נשמע לה מוכר, ולא מהצלצול שלי בפלאפון, אלא מפרסומת של יס (המממ שאפחד מפורום קין לא טרח לדווח עליה
) אבל היא לא הייתה בטוחה בדיוק מאיזה פרסומת אז שלחתי לה את השיר כדי שתבדוק בבית. ומאז היא שומעת כל יום. אך אל תתבלבלו, מכאן ועד לגרום להן לשמוע עוד שירים של קין הדרך עוד ארוכה... אז למה זה כל כך פאקינג קשה!?!??!?!*&%$#^@#$%^%^ ולמה נראה לי שמישו פה מושפע
FALL OUT BOY "Thnks Fr Th Mmrs" I'm gonna make youbend and break (It sent you to me without wings) Say a prayer but let the good times roll In case God doesn't show (Let the good times roll, let the good times roll) And I want these words to make things right But it's the wrongs that make the words come to life "Who does he think he is?" If that's the worst you got Better put your fingers back to the keys One night and one more time Thanks for the memories even though they weren't so great "He tastes like you only sweeter" One night, yeah, and one more time Thanks for the memories, thanks for the memories "He, he tastes like you only sweeter" Been looking forward to the future But my eyesight is going bad And thiscrystal ball It's always cloudy except for (except for) When you look into the past (look into the past) One night stand (one night stand off)

maihlevi

New member
סלחו לי על הבורות ,אני חדשה :p

ועדיין לא הצלחתי ללמוד את כל הקיצורים... מה זה : PIBY?! חח

hagayx

New member
NIMW

ביס סטארס??? לא חושב! אבל אם כן אני יעלה את זה לפורום! PIBY = put it behind you

יש לי שאלה יותר טובה

למה אף אחד לא מקליט לי את כל הדברים האלה ומראה לי?!!?!? זה לא פייר
והם לגמרי מושפעים מה זה

כי אולי אין לנו יס ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

והאמת, יש את NIMW גם בפסקול של אחד מגרסאות משחקי הפיפא האחרונות... כל פעם שאח שלי משחק בזה, אני קופצת כשאני שומעת את NIMW.... וכמובן שבהתחלה שהוא גילה שזה שיר של קין שאני אוהבת, אז הוא אמר לי "אם זה של קין, אני אני מוריד אותו מהרשימה", אבל כמובן שמעריצה אובססיבית של קין כמוני, לא תיתן להזדמנות כזאת לחמוק מהידיים- אז ביטלתי את הביטול שלו
והיום הוא וכל המשפחה כבר מזמזמים את NIMW בלי שהם מודעים לזה!
לאט לאט נשתלט על העולם!

במשחק של פיפא 07, I GUESS.... ../images/Emo4.gif

וזה פשוט נמצא בפסקול של המשחק... אז זה מתנגן מדי פעם ברקע....

justin9

New member
איזה יופי... נגיד לאבא לקנות

האמת שאני חושבת ששמעתי שבעוד איזה משחק כדורגל השתמשו בשיר של קין. אני אבדוק את העניין ואחזור אליכם.

justin9

New member
טוף כנראה שהתלבלבתי

ומדובר באותו משחק. דרך אגב, השקיעו החבר'ה שם, שמו גם את מיוז.

למעלה