למה למה יש פה אנשים שלא כותבים אותיות סופיות.....? לדוגמא: אנשימ איתכ וכאלה.........?
T tofy New member 19/5/02 #1 למה ../images/Emo35.gif למה יש פה אנשים שלא כותבים אותיות סופיות.....? לדוגמא: אנשימ איתכ וכאלה.........?
למה ../images/Emo35.gif למה יש פה אנשים שלא כותבים אותיות סופיות.....? לדוגמא: אנשימ איתכ וכאלה.........?
ח חיפושית של הירח New member 19/5/02 #3 כי המ מעצבנות אותי!!!11 זה משהו אישי..לא קשה לי שאתמ כותבימ ככה או משהו..פשוט שאני כותבת בכתב שלי אז אני מתבלבלת בינ "פ" סופית ל"צ" סופית ?.גררר קיחצר אני לא אוהבת אותמ..אמ זה ממש מפריע אני יכולה להשתדל פה להפסיק עמ זה
כי המ מעצבנות אותי!!!11 זה משהו אישי..לא קשה לי שאתמ כותבימ ככה או משהו..פשוט שאני כותבת בכתב שלי אז אני מתבלבלת בינ "פ" סופית ל"צ" סופית ?.גררר קיחצר אני לא אוהבת אותמ..אמ זה ממש מפריע אני יכולה להשתדל פה להפסיק עמ זה
P peace n love New member 19/5/02 #4 כי אני עושה עליהמ חרמ... כי זה אפלייה שרק לארבע אותיות יש אות סופית...!!!
ח חיפושית של הירח New member 20/5/02 #8 אממ בבגריות -לא <אני פשוט בכיתה ח´.. > במבחנימ גמ לא,אנ ישפוט לא עושה אותמ כל ככ.. אבל על העקרונ כיינ,אני כותבת ככה בהכל
אממ בבגריות -לא <אני פשוט בכיתה ח´.. > במבחנימ גמ לא,אנ ישפוט לא עושה אותמ כל ככ.. אבל על העקרונ כיינ,אני כותבת ככה בהכל