למה

שׁזִיף

New member
למה../images/Emo35.gif

למה אין אף אחת ואני חוזרת ומדגישה אף אחת שנמשכת לבנות בסבבתי ובכלל...
אין למצוא אותם בשומקום. מה אפשר לעשות

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifברגע

שתפסיקי לחפש בכל פינה יתגלו לך כמה כאלה.. ככה זה עובד,כמה שאת רוצה משהוא , רק כשתשכחי ממנו ופות תרצי את הדבר ההוא, אז זה ינחת עליך..

p o l i

New member
אולי את לא מסתובבת במקומות הנכונים.

לא, סתם אני בטוחה שיש את פשוט לא מודעת לזה.... זה כמו שכשהייתי יותר קטנה (ביסודי) חשבתי שרמת גן היא העיר הכי משעממת (מהבחינה שכולם סטרייטים) והיום רב האנשים התיכון שלי או גייז או בי וחוץ מהם אני מכירה עוד דיי הרבה גייז ברמת גן אל תתיאשי....

שׁזִיף

New member
אולי באמת...

הייתי אמורה ללכת עם עוד 2 חברות שלי למינרווה, ותמיד איכשהוא זה נדפק ואז אנחנו לא הולכות... אולי בחופש חנוכה נלך, ואז נכיר בנות
ואז הכל ישתנה לו...

TwelveEyes

New member
הממ...

איזה בית ספר את? אולי אפשר לעשות חילופי תלמידים.. לשלוח אחד מההומואים שלנו אליכם (גם ככה יש אצלנו יותר מידי!!) ולקבל אותך במקום

שׁזִיף

New member
../images/Emo13.gif

אם יכולתי... הרוב אצלנו רק ערסים, שמתלהבים מדו מיניות, כך שיוצא שיש כמה דו מיניות אצלנו בבית ספר, אבל הם סתם בשביל הדאוונים לא יותר מזה

d i d u s h

New member
כנ"ל

אין לי מושג מה זה......!
גם אני לא מודעת ללסביות או לדו...שגרות באיזור וזה משגע אותי!

d i d u s h

New member
שזיף....

הלכתי אתמול ...חבל שלא הגעת עם את לא מוצאת חברה ללכת אתה את מוזמנת לבא איתי. ושם גם תוכלי להכיר

Lady_Voldemort

New member
קשה אכן ../images/Emo6.gif(שרה אצל אורה רואה דוגמה

1)זה הרבה יותר קשה לאתר בנות
הרי אין להן סימנים מזים משעשעים לעיתים (לעיתים... כמובן
) במכנסיים זוהרים ורחבים וכו´ וכו´, אך בנות ____ (לחלופין? מאידך? ולהפך?) בנות זה קשה ביותר, הרי להתייפייף הן כבר עושות ואממ... בנות חכמות יותר? מסוות הייטב יותר?! |הארה!| אה-הא!: בנות, גם הסטרייטיות שביותר בהן נמרחות אחת על השניה בתכיפות ומגלות רגשי האהבה וסתם חום כמעט בכל הזדמנות אחת לשניה- כך שמחוות לסביות לא יבלטו במיוחד על כל הרקע הזה של הדבק נשיקות רטובות על הלחיים בכל הזדמנות?
למעשה אני נתקלת בבעיה זאת פעמים רבות כאשר אני תוהה אם ידידותיי הן סתם אמממ...חביבות יתר על המידה או שעמוק עמוק בפנים הן *צחוק זדוני* *אורה מצחקקת לי מעבר לכתף
* לסביות. תודה ושלום.

dannnnnna

New member
סתם שאלה.. את מחוץ לארון?

כי אני לא יודעת עם זה נורמאלי אבל לפחות אצלי ברגע שהרבה אנשים ידעו על זה שאני בי פתאום הכרתי הרבה יותר בנות שגם בקטע של בנות... נראה לי שפשוט יותר קל לאנשים להודות בזה לפני אנשים שהם גם כאלה... ובנוסף לזה כמעט כל הבנים שאני מכירה ניסו לשדך לי בנות לסביות/בי.. מה שהיה די הממ..נחמד:0)... דנה

שׁזִיף

New member
דנה..

אז ככה שני חברות שלי יודעות ו 3 ידידים שלי. בקשר לידידים שלי זה כל כך נכון שהם תמיד מנסים להכיר לי פה מישהי ושם מישהי... אבל אני לא רוצה. כי זה מתוך הבית ספר. ובבית ספר אני לא רוצה אף אחת כי כולן שם סתם... בשביל הפוזות הם לא באמת מישהי, או קשר רציני...
אפשר לומר שיש משהו עכשיו, נראה לי שמשהו מתבשל
תודה לך העזרה

למעלה