למה IPOD?

tdsusa

New member
למה IPOD?

שלום לכולם אני חדש בפורום אני כותב מניו יורק הקטנה והחלטתי לשתף אתכם בדילמה. אני כבר הרבה זמן חוקר על הנגנים השונים לראות איזה הכי כדאי לקנות והגתי למסקנה שה IRIVER HD120 עולה על כולם אבל בסאבוויי פה אני רואה שלהמון המון אנשים יש אייפוד ויוצא לי הלב שאני רואה את הנגן החמוד הזה אצל כל אחד ואחת אז השאלה היא למה הוא לעזאזאל כל כך פופולרי מה מייחד אותו (עזבו את הSCROLLWHEEL) מה הביא אתכם לקנות אותו וממבה אתם הכי מבסוטים. תגובות גם על נגנים אחרים יתקבלו בברכה

הפופולריות של האייפוד

לא נובעת מכך שהוא מציע יותר תכונות מהמתחרים, או מכך שהאיכות שמע שלו יותר טובה משל המתחרים וכדומה הפופולריות של האייפוד נובעת (לדעתי האישית לפחות) מהצורה החיצונית שלו-אפל הבינו שלבן זה צבע מושך ובשילוב עם עיצוב נקי ודק הוא מושך מאוד ומה שעוד עזר להפצה שלו ולרצון של האנשים לקנות אותו זה הפירסום-אפל הבינו שבשביל להחדיר שחקן מנצח לשוק צריך יופי ופירסום רב, בכל מקום היו פרסומות לאייפוד בטלוויזיה, ברחובות, על אוטובוסים, ובכמויות. מה שהקנה לו כבר יתרון עצום על המתחרים ולמרות שיש לי אישית מיני אייפוד אני לא חושב שהוא באמת יותר טוב מהמתחרים שלו. מה שמשך אותי בו זה (איך לא) העיצוב וגלגל המגע, וגם זה שלי אישית היה חשוב מאוד הגודל והנוחות אם כי יש מתחרים בעלי אותו תג מחיר שמציעים גם רדיו, טייפ מנהלים וכו', אני חיפשתי רק נגן מוסיקה קטן ופשוט ולפי הביקורות המצוינות שקראתי עליו והפופולריות שלה הוא זכה בעולם גמרה לי ללכת עם הזרם ולקנות אותו ולא אייריבר סליחה על המגילה

Antigo

New member
בנסוף הוא יצא מאוד מוקדם

לפי מה שהבנתי הדור הראשון יצא בסביבות שנת 2000. מאז כבר יש לזה פירסומות ואנשים שומעים וראוים את המכשיר, לעומת מכישרים של סוני וריו למשל שיצאו רק לאחרונה.

weird dust

New member
מסתבר שגם ה-IREVER מקבל יצוג

בקליפים, עד היום רק האי פוד קיבל יצוג אצל ג'ניפר לופז, הגוב האיטלקי, לא רק בלונדינית 2 (אחלה קייס ורוד יש שם
) ועוד ועוד מקומות. אבל היום בפע הראשונה ראיתי את האי ריבר גם בקליפ של פיל ולינס (מתופף וסולן ג'סיס לשעבר) בקליפ "cant stop loving you" שם מופיע האי ריבר הפשוט יותר (H-100)

ZivH

New member
איפה יש קטע שרואים אייפוד בג'וב

האיטלקי? תודה!

weird dust

New member
יש את הקטע שהיא פורצת את הכספת

בבית שלה, ואז הוא דופק בדלת או משהו והיא לא שומעת אז הוא ניכנס ומפתיע אותה ואז רואים את האוזניות הלבנות ואי פוד דור שני.

hulavoo

New member
I don't know about the why, but ..

Take a look at this classified ad from Craig’s List in New York "Hi, I’m having my parents come visit me sometime in the next two weeks and have lied and told them I am dating someone I am in love with. You will only have to come to one dinner. In exchange for this I will buy you an IPOD - yes new - we walk into the store together and buy a new IPOD. Let me know if this interests you, and if you want to be in a loving relationship with all the benefits it brings
I want to pretend we are totally in love. I am 24, swm, a grad student, italian-american, (not a guido), athletic build. Send pics and i will send you mine, note I check email basically every 3 hours. You should be in your 20’s and athletic (great butt and legs are my main interest when I say athletic").

lior311

New member
אדוני החוקר...

גם אני התחלתי להתעניין ובאמת נראה שאיריוור מקבל פידבק גדול יותר.. רציתי לדעת אם אתה יודע במקרה אם אפשר לחבר את האיריוור לרמקולים כלומר שהוא ישמש כמערכת. תודה!

Aדי

New member
ל- iRiver יש LINE IN/OUT

גם אנלוגיות וגם אופטיות, אתה צריך לחבר אותו רק למגבר. אין בכח של שום נגן לשמש כ"מערכת", המגברים של הנגנים מיועדים אך ורק לאוזניות לא לרמקולים (בשביל זה צריך לחבר אותו למגבר).

weird dust

New member
כל מכשיר יכול להיתחבר למערכת

ע"י כבל שמחירו לא עולה על 20 שקל עם ציפוי זהב בקצוות בדרך כלל

Aדי

New member
נכון, אבל יציאה מוגברת (אוזניות)

פחות טובה מיציאה לא מוגברת (LINE OUT).

weird dust

New member
איך זה ניראה?

כמו יציאה של אוזניות לא? או שזה בעצם אותה יציאה של האוזניות ואז מה ההבדל בעצם?

למעלה