למה Ronde van Vlaanderen

gadis13

New member
למה Ronde van Vlaanderen

ביום ראשון, בשעות הבוקר האמצעיות, בפלאנדריה, בלגיה, יצא לדרכו 'הסיבוב של פלאנדריה', Ronde van Vlaanderen, יביא את עונת המירוצים של 2015 לשיא, בהבלחה, במפץ צבעוני אחד מתמשך של מספר שעות, ויסתיים ~ 7 שעות ו – 264 קמ לאחר מכן בפאתי Oudenaarde. למה ה'רונד'

רשימה

המובילים ביחסי הימורים, ולמה לא קריסטוף

שורה ראשונה: גראנט תומאס, ספ ונמרקה, אלכסנדר קריסטוף, זדנק שטיבר, פטר סאגאן, ניקי טרפסטרה, גרג ון אוורמט.
שורה שנייה: ג'ון דגנקולב, סטיין ונדנברג, יורגן רולנדטס, סטיין דוולדר, איאן סטאנארד, לארס בום.
למרות שאחד השמות החמים ביותר הוא אלכסנדר קריסטוף, שמפגין כושר מעולה בשבועות האחרונים, לדעתי, אין לו הרבה סיכויים. ההיסטוריה משחקת נגדו. קריסטוף הוא ספרינטר והספרינטרים כמעט אף פעם לא מנצחים ברונדה. היוצא מן הכלל הוא בונן שהוא גם לא ספרינטר טהור וגם יש לו יתרון שהוא רכב במקומות האלו עשרות פעמים ושזה מבחינתו מרוץ המטרה העיקרי, זה ופריז רובה. כל יתר המרוצים הם בונוס. לכן, אני מאמין שלא קריסטוף ולא דגנקולב ולא סאגאן (אפילו שהיה שני לפני שנה) ינצחו במרוץ.

gadis13

New member
עדיין לא הנחתי אצל הגויים את הזוזים אבל

מבחינה עניינית הייתי משקיע בתומאס אך בכול הקשור בהימורים לא בטוח שלא אשים על הנורבגי, או על דגנקולב - על סאגאן אין לי כבר כוונות ממזמן (מילא יחס ההימורים היה נותן לכך תמריץ ראוי), וחוץ מזה אלו ספרינטרים? לא ממש
שכלול יחסי ההימורים בשלל אתרים

דרוש כובע טעים

קריסטוף היה, בלי שום ספק, הרוכב החזק היום במרוץ וגם החכם ביותר ולכן הניצחון מגיע לו בצדק. הוא לא הימר על ספרינט מול סאגאן ודגנקולב בקבוצה גדולה וברגע שראה את טרפסטרה יוצא קדימה הוא נדבק אליו. אחר כך הוא שיתף פעולה יפה עם טרפסטרה וכך מנע גישור אליהם.
מהרגע שראו שטרפסטרה לא מצליח לנער אותו במעלה הפטרבורג וגם לא יוצא לנסיון בריחה 2-3 ק"מ מהסיום, היה אפשר להבין שהמרוץ הזה גמור. לטרפסטרה פשוט לא נשאר כוח. לעומתו קריסטוף היה יכול להמשיך בשקט עוד כמה ק"מ. הייתי יכול להמשיך להלל ולשבח, אבל בכל מה שקשור לקבוצת קטיושה, אני מעדיף להשאר בפרופיל נמוך את מפלס ההתלהבות.

Dov_s

New member
אומנם קריסטוף רוכב כמו טיל

אומנם קריסטוף רוכב כמו טיל אבל לקבוצה קוראים קטושה (Katusha) לא קטיושה

חשבתי שזו קבוצה רוסית ולא אנגלית

את השם ברוסית כותבים בדיוק כמו הרקטה. אז אם הקבוצה היא קטושה - אז גם הרקטה היא קטושה.
ראה בוויקיפדיה הרוסית https://ru.wikipedia.org/wiki/Катюша
השורה הראשונה היא השם יקטרינה>>קטיה>>קטיושה
השורה השנייה היא הרקטה
השורה השלישית היא קבוצת האופניים

shakir balik

New member
הצדק הפונטי עם אודי

ברוסית,מלבד התנועות המוכרות גם מלטינית( a e i o u ), יש סדרת תנועות שנשמעות ya ye yi yo yu
לכן קטיושה ולא קטושה

למעלה