למה???

למה???

נמאס לי, פשוט כך...לאבד שלושה חברים יקרים תוך כמה שנים זה נמאס. וכל הזמן לשמוע שאלוקים לוקח אליו את הטובים, די!!!!!!! אני לא יכול יותר כבר...זה התחיל בגיל 17 וחצי הגיל שכולם מוציאים רשיון ומביאים את הרכב של ההורים לעשות דאווין, החלטנו החבר´ה בתיכון לנסוע למועדון בירושלים ביום חמישי בערב של חג החנוכה, נסענו ארבעה רכבים, בתוך הרכב של חברי הטוב דרור היינו אני והוא, בילינו במועדון, כמובן שהוא לא שתה אותו לילה והוא הקפיד על כללי זהירות, אבל לפנות בוקר כשחזרנו, ירד גשם והכביש היה חלק, החלקנו והתהפכנו עם הרכב, דרור נהרג במקום ואני קיבלתי מכה חזקה ברגל שממנה אני סובל עד היום. שנת תשנ"א, יום כיפור, ערן אזולאי חברי הטוב מגיע הביתה מלבנון, אנחנו מדברים והוא מספר לי חוויות מהשהייה שם ובמוצאי יום כיפור ערן עולה להיות חזן בבית הכנסת, פעם ראשונה שהוא מבקש להיות חזן ולתקוע בשופר, הוא תקע בשופר כל-כך חזק שעד היום אנחנו יכולים לשמוע את זה, ביום שמחת תורה, ערן היה על ציר בלבנון, הפלוגה שלו עלתה על מטען, 9 מהפלוגה נהרגו ובתוכם גם ערן... חודש ינואר, שנת 2002, הלהקה שלי מנגנת במעון נכים האיל"ן שבשכונה שאני גר, משה קנפו כמובן אחראי על המצב רוח ועל קטעי הסטנד אפ של הערב ואנחנו שמחים ושרים ובתוך תוכנו עצובים כי יודעים שמשה נלחם על חייו כל שעה וכל רגע, הוא נלחם במחלת הסרטן. שבת, 18/5/2002 בבוקר, הבשורה המרה הגיעה, מחלת הסרטן ניצחה את משה קנפו חברי הטוב... אז תגידו לי, מה לא בסדר כאן???? ואליך אלוקים שבשמיים, אתה לוקח רק את הטובים, משהו לא בסדר כאן,תיקח אותי, אני , הרע מכולם ותשאיר את הטובים כאן, בבקשה ממך....

אופה3

New member
לאלון, זכריה, אלוקים יודע מה הוא

עושה\,ואל לנו לבני האדם לשאול למה ומדוע, הם היו נשמות טובות, ואלוקים רצה אותם שם לצידו כמלאכים שישמרו עליך כאן בארץ, הזאת, יש לך יעוד, אתה עוד תמצא אותו, המוות הוא דבר שלא ניתן להתמודד איתו, זה קשה מאוד בהתחלה, אבל לאט לאט מוצאים את הכוחות אוספים הרסיסים וממשיכים הלאה, ואתה לא רע, כי אם היית בן אדם רע, לא היית יכול להרגיש את הכאב הרע שאתה מרגיש עכשיו, אני מקווה שכשיתיבשו הדמעות, והכאב יהיה קטן יותר, תוכל לקרוא את מה שכתבתי לך, ולהבין, לא סתם הם שם, ואנחנו כאן, גם ככה יומנו יגיע מתי שהוא, אבל עד אז , יש לכולנו מטרה פה על פני הארץ שיהיה לך כל טוב, ואחרי שיתבשו הדמעות, אנחנו פה בשבילך על מנת לפרוק את הכאבים שבוע טוב, האופה

Y A E LY

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין מילים בפי לתאר את הרגשות שעולים בי. קראתי שוב ושוב את מכתבך, שכתוב נפלא, וידעתי שמה שאני אגיד לא יעזור, אז רק רציתי שתדע שאני פה, בשבילך ואיתך- ועם אתה רוצה עוד תמיכה או עידוד- אתה מוזמן תמידגם למסרים....

!PuMiCkY

New member
אלון, מקסים שכמותך! [../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif]

אי אפשר לעשות כלום נגד המוות. אני מאמינה בזה שהגורל של הבנאדם נכתב בכלל לפני שהוא נולד. כשחושבים על זה - זהו באמת גורל... יש כל כך הרבה מקרים שמישהו כל כך קרוב למוות, ומנצח אותו, ולהפך מכך - שמישהו הולך למועדון בירושלים, בלי לחשוב בכלל שבדרך יקרה מה שקרה <כמו שסיפרת>. אלון, יצא לי להכיר אותך די טוב... אתה בנאדם מקסים! תמיד מוכן לתת עזרה לכל אחד שמבקש, יודע לסלוח, בנאדם מוכשר בצורה מטורפת ויודע לאהוב! אלוהים החליט לקחת את חברים שלך, כי כנראה הוא היה צריך כמה מלאכים שיעזרו לו לנהל את ה"עסקים" שם למעלה... כנראה שבאמת היתה לו סיבה. מקווה שתשמור על עצמך, תחזיק מעמד ותמיד תמיד תדע, שהחברים שלך שומרים עליך מלמעלה ויודעים כמה אתה מתגעגע אליהם. אני כאן, אם אתה צריך מישהו שיחזק אותך ושיקשיב לך. מעריכה אותך כל כך, ויודעת מה אתה שווה! ואתה שווה המון! עדי

אלון מאמי- הגרול הוא אכזר מאוד../images/Emo16.gif

אבל בחיים האלו אננחנו חייביםלשרוד ולהמשיך לצעוד הלאה באותו מסלול חיים שסללנו לעצמניו,כי ברגע שנשבר נמות!!!! אוהבת אותך חבר יקר כמו אח שלי אתה נשמה טובה- אנחנו לא מכירים מהיום. שלא תדע צער ודמע לעולם יותר.- אמן! <<<< ילדה שהים אוהב>>>>>>>> אלין
משתתפת בצערך- ואפילו מרגישה אותו.

ה מוזה

New member
אלון ..הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי

שהיתה תשובה לשאלה שלך . שהיתה תשובה ללמה הכל כך כואב שלך . אנחנו רק בני אנוש ודרכי האל נסתרות .. כמוך גם אני שאלתי ,זעקתי ובכיתי למה ..למה.. אף תשובה לא הרגיעה ולא סיפקה .. ורק מחשבה אחת - נתנה מעט נחמה . שיש אי שם בין מיליוני הכוכבים כוכב אחד קטן ששומר עלי ..ושולח קרן אור במיוחד בשבילי.. לך אלון יקר יש שלושה כוכבים ..שמאירים וזורחים למעלה ובליבך . וכל מה שיש לי לומר לך הוא - שלעולם לא תדע עוד דמעות של כאב שלעולם לא תשאל עוד "למה" כואבים שכאלו..
ברוך הבא לפורום.

תעזוב רגע את אלוקים../images/Emo7.gif

תעזוב רגע את אלוקים! אני מקוה כשאני אפגוש אותו,תהיה לו תשובה מוצדקת לסבל בעולם. אבל בינתיים איך אפשר לאבד אותם וגם להמשיך לחיות. איך אפשר להמשיך לחיות וגם להיות איתם. דרור,ערן,ומשה הם חברים טובים שלך. לכל אחד מהם יש זיכרון מיוחד בלב. אתה שר ומופיע,אולי תקדיש להם שיר וכך יהיו איתך כל הזמן. אלירן 17 משורר עם נשמה. מקודם קראתי שהוא מוכן לכתוב שיר למישהי שביקשה עזרה בפורום. אולי תכתוב את הזיכרונת,ותבקש ממנו שיכתוב לך שיר לכבודם. אני מאמינה שזו תהיה הצלחה גדולה. מצטערת שאין לי נחמה אחרת ,תהיה חזק אלון מכל

למעלה