למה?

m i k i a z u

New member
למה?

אנישים שלחו לי מסרים והבטיחו שיעזרו לי נתתי להם את הפרטים שלי ועד היום אף אחד לא חזר אליי ולא הגיש לי עזרה אם לא מתכוונים לעזור אז למה לבקש פרטים או להגיב???.

מסכים עם דברייך

מי שלא יכול לעזור או לא רוצה שלא יבקש פרטים ואז תולים בו תקוות ויש ציפיות. קרה לי בעבר משהו דומה, וזה גרם לי להרגיש שזה היה סתם עוול שגרם לי מי שהתעניין וקיבל אינפורמציה ונסוג בלי הסבר מניח את הדעת. אז מי שלא יכול לעזור עדיף שלא יבקש פרטים, ולפחות שיחזור אח"כ ויסביר שלפי הפרטים הוא לא יכול לעזור כי חשב אחרת. צריך להיות זהיר מאוד בגישה למי שנזקק, כי קיימת רגישות גבוהה מאוד. אני גרסתי וגורס שעשיה היא לא רק עצם ה"לתת" אלא גם ה"איך לתת". לפעמים כשלא יודעים את ה"איך לתת", ועושים אותו לא נכון יכולים לגרום עוול יותר מההימנעות מהנתינה עצמה.

ג ר י ת

New member
מה למה מה?.

כי פה עוזרים לאנשי שלמה ולא למי שלא מכירים הם פוחדים שאלו אנשים שגולשים במקומות אחרים ובאים רק "לנצל" אותם. פה שכחו את מהות הנתינה, שכחו שצריך לעזור בלי בלה בלה בלה ובלי חקירות שב"כ. אבל חלילה אם לא יחקרו וינברו אין צאנס שיתנו משו כי הם יותר גרופי של תודות והוקרות ואוהבי לשון ארוכה ורכה והמבין יבין. כסו לפורום החדש של BSH כי שם עוזרים באמת ובלי שאלות מיותרות וחקירות צולבות. תוחלף הנהלת הפורום הזה לאלתר!!!!!!! כדי שמעט האנשים שנשארו פה ישארו ולא יעזבו גם הם. אביהו בשביל מה אתה כחול תגיד לי? מה יעזור לך מעמד המשקיף??. הרי בשביל להבין מה פה קורה צריך להיות מעורב ולהכיר את הנפשות הפועלות. לא מספיק שהרסתם לנו 2 בתים, אתם ממשיכים וממשיכים וחופרים לנו בפצעים, דיייייייייי חאלס תתחילו לעשות משהו אמיתי לשיפור המצב כדי לשמר את המעט שנותר.

cial 1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gifיום טוב וחימים כאן. חייבת להגיב?

והגיד לך אנשים טובים שיש כאלה שהוצע להם עזרה ומסר חמוד. ולא חוזרים אליך וגם תגובה כאן קטנה לא נותנים. . ואני אחד שהצעתי. ויש כאלה שכן מברכים על כול הנתינה ממני מכול אחד כאן. אני לא כאן. עד סוף השבוע. כי יש לי דברים למסירה. ועד שלא יהיה לי שנוע ממני לפחות חצי אני שוטקת לי. מה יש לך חמודה לומר על זה.. יום טוב וחבל שלא מבנים אחד את השני. לא מגיבה יותר תודה. גם ממני....

cial 1

New member
אורלושש מה קורהאני תיקוה שהכול.../images/Emo140.gif../images/Emo183.gif

יום חמים לך ובריאות לבן. מקווה שהכול אצלך קר בצםון. וזה גם טוב הכול מבורך.

למעלה