למה?

d a p h n a

New member
למה?

במסגרת איזו מלגה שזכיתי בה, היה לי היום יום עיון חגיגי בספריית הקונגרס. האירוע עצמו היה מאוד נחמד ודאגו להאכיל אותנו מכאן ועד הודעה חדשה. אבל בארוחת הצהריים היה קטע ממש הזוי. כמה מאיתנו צמחונים, והודענו מראש שאנחנו צמחונים. כשהגענו, כולם קיבלו פסטה עם חזה עוף פרוס עליה. ואנחנו? אנחנו קיבלנו פסטה ברוטב עגבניות, ועליה גוש טופו שנצלה קלות. בלי רוטב, בלי משרה, בלי תבלינים. פשוט גוש טופו פרוס, שככל הנראה היה אמור לדמות את חזה העוף הפרוס. זה היה כל כך מוזר, כאילו למישהו היתה חוסר הבנה בסיסית לגבי איך מכינים אוכל צמחוני או מה צמחונים אוכלים. אמנם כבר הייתי במצבים מוזרים בעבר, אבל אני חושבת שזו אולי הפעם הראשונה שבה אשכרה הגישו לי חצי חבילת טופו בגריל על מצע פסטה בתור "מנה צמחונית".
 

d a p h n a

New member
ברור לי שלא כל אחד יודע

אבל זה צריך להיות ברור לכל אדם בר דעת שפשוט לתקוע גוש טופו על האוכל זה לא הגיוני.
 

p e b b l e

New member
לא מסכימה שזה כי לא יודעים לבשל צמחוני

אני חושבת שזה נובע מזילזול וחוסר אכפתיות. קרניבורים לעיתים חושבים שאוכל צמחוני זה סלט וטופו ואין להם עניין להשקיע בזה. מהנסיון שלי, אם מגישים ארוחה לקרניבור ומכריזים שהיא צמחונית, זה יהיה לו פחות טעים מאשר לא היו מכריזים. חוסר הרצון לקבל את זה וההתנגדות העיקשת מולידים חוסר השקעה וזילזול בתפריט הצמחוני.
 
למעלה