למה !!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

gilroy

New member
למה !!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

למה גדי ביטון מתעקש לחזור על ריקוד בשעה 2300 כשהאולם "מפוצץ" ,ואנשים אינם רואים דבר??? שלא תבינו לא נכון. אני סבור שההרקדה שלו היא הטובה ביותר, ואני רוקד רק אצלו. אז למה הוא עושה לנו את זה?

gilroy

New member
כי אינו מגיע לפורום

וגם לא אטריד אותו בשל כך בהרקדה. אבל אולי רוקדים וותיקים יכולים להסביר תופעה זו שאינה פוסחת על הרבה מרקידים אחרים.

ל- gilroy אל תהיה בטוח שהוא לא מגיע

אני שלחתי לגדי ביטון אימייל והזמנתי אותו לבקר בפורום, כך שאל תהיה כה בטוח שהוא אינו מגיע לכאן. יתכן והוא לא מגיב אך יתכן גם שהוא כן קורא את הדברים, גדי מעולם לא נרתע מביקורת בונה - תוכל לכתוב לו לאימייל הפרטי שלו: [email protected] הוא קורא את האימיילים המופנים אליו אך לא תמיד משיב.

עוז 2002

New member
לא שאלתי את גדי אבל..

אני לא מבין מה הבעיה. את/ה בטח מתכוון/ת לריקוד צימאון שנלמד בסט הראשון של ריקודי זוגות. מתי בדיוק רצית שהוא יחזור עליו? ואם הבעיה היא האולם המפוצץ, אזי לדעתך גדי לא צריך ללמד בכלל ריקודים חדשים בימי חמישי?? להרקדה המפוצצת ביום חמישי יש יתרונות וחסרונות. מי שאוהב את ההמוניות, (אווירה, אנשים ועוד) ישלם את מחיר הצפיפות. ומי שמעדיף את המרחב והנוחיות, יתכבד וירקוד ביום שלישי. זה לא אותו גדי אבל עדיין משכמו ומעלה.

לעוז - התעוררת? צהריים טובים!

מה ההבדל בין גדי ביטון ביום ה´ לבין גדי ביטון ביום ג´? זה שהוא משכמו ומעלה אנחנו כולנו יודעים.

עוז 2002

New member
גדי נגד גדי ../images/Emo122.gif

שלום עדה וצהרים טובים, שבת או לא?! אני התרשמתי שגדי ביום חמישי הרבה יותר נלהב, שמח ומאושר, וזה מקרין על האווירה בכלל. יכול להיות שהקהל עושה לו את זה או ההיפך. ופה באמת נשאלת שאלת הביצה והתרנגולת. אני גם חושב שבימי חמישי גדי נוטש פחות את הבמה, מלמד יותר ריקודים באופן אישי, וכד´. שוב, זוהי התרשמות אישית. אני דוקא הייתי מצפה שהמעבר מיום רביעי ליום שלישי יגדיל את כמות הרוקדים ולא להיפך. אני מניח שהירידה נובעת מההשקעה של גדי. לא רואה סיבה אחרת.

לעוז - גדי לא משקיע פחות ביום ג´ בב

גדי לא משקיע פחות ביום ג´ מאשר ביום ה´. בהתחלה אכן היו מעט רוקדים בימי שלישי - היום החוג די התמלא - במלאות הרצוייה לא יותר מדי צפוף ולא מעט מדי - הלוואי וכך יימשך. כך ניתן באמת ללמוד כראוי את הריקודים (לא כמו באוניברסיטה ששם אני מרגישה - "אשה מוכה"). לפעמים גדי עושה לנו שם מסיבות נפלאות - כמו ב"פורים - מסיבת תחפושות" אגב אני התחפשתי ל"מתוקה-מתוקים" וכולי הייתי מלאה בממתקים תפורים ועשיתי משלוח ענקי של הממתקים והשארתי זאת לכל הרוקדים - היה אחלה ערב. אני "מתה" על יום שלישי בבית דני. פעם כשלא היה צפוף מדי, לא יקר מדי, הייתי גם באוניברסיטה. מה שחסר לי עדיין בשתי ההרקדות זה יותר גיוון בריקודים שיהיה "מכל הזמנים". גדי אותו גדי נפלא תמיד בשתי ההרקדות.

gilroy

New member
א. שלא יחזור עליו.

ב. עדיף לא ללמד ריקודים בהרקדה של יום ה´. ג. מת על ההרקדה ואין לי שום בעיה עם הצפיפות. ד. מבחינתי, ריקוד א ח ד חדש בשנה מספיק ושילמדו בהרקדה המוקדמת. מי שלא למד שיעתיק בזמן הריקוד.

עוז 2002

New member
זו דעתך

ברור לך שאתה מביע כאן את דעתך ולא בהכרח את דעת הרוב. אני מניח שהרבה רוקדים אחרים יעדיפו שגדי ילמד ריקודים חדשים ולא יצפה שכל ההמון ירוץ אחרי שני זוגות שמכירים את הריקוד מחוג אחר...

למעלה