למה?

ymother

New member
למה?

אולי אתם יודעים/עות למה הוא עוצם עיניים רוב ההופעה?

davidaltman

New member
איך היה בהופעה בפתח תקוה עמדת ליד הדלת של

דיוויד עמדתי לידך עם חולצה אדומה שני מנסה להגיע ב6 הוא עוצם עיניים להתרכז ולשוט בשירה מעוד עמוקה דודי

davidaltman

New member
מהמם למרות שהאירוח לא היה מפנק כמו בזאפות

פרטים בערב מאוחר

ymother

New member
אולי אפשר...

ההופעה הייתה מדהימה, כל השירים הקבועים ששר בהופעות, כל הלהיטים, שר ללא הספקה כמעט. בקושי עצר לנשום. אייל המדהים משתלב איתו בצורה מושלמת. מה שנקרא - סיפק את הסחורה. זה מדהים אותי שאחרי טריליון פעמים בערך הוא מסוגל לשיר, שוב לבקשת הקהל - את יהיה טוב עם כל ההתלהבות, בלי לדלג על אף מצמוץ, ואפילו אני אצליח להנות לגמרי מכל רגע בשיר. אבל אולי , רק אולי... אפשר שפעם אחת הוא יארגן הופעה לותיקים, הופעה לאלו שמכירים את כל השירים שלו, ולא צריכים שישיר רק את מה שרץ ברדיו. אלו שיהנו גם ממבחר הרבה יותר ייחודי של שירים. אלו שיקראו לו להדרן עד שהשמש תזרח... אולי?

SHANILIROY

New member
אחלה רעיון

הלואייי ....מה שכן אני מארגנת מפגש תישארי בסביבה

ymother

New member
הופעה מעולה כרגיל

לא עמדתי ליד הדלת שלו, אולי בדרך לשירותים? לא ראיתי אף אחד מוכר - אבל היה מפוצץ!

glitter8

New member
זה מאד כיף לשיר בעיניים עצומות (תנסי)

במיוחד כשעשרה ספוטים מסנוורים אותך במשך שעתיים... חוץ מזה שבטח כבר נמאס לו לראות אותנו בשורה הראשונה, אז הוא פשוט עוצם את העיניים....

ymother

New member
צודקת...

הן באמת נעצמות מיידית כשמתחילים לשיר, שמתי לב לזה לאחרונה רק בגלל שאייל כל הזמן מתסכל על הקהל, אז ההבדל בולט. לא בטוחה שזה קשור לספוטים, או לכיף... יש לי הרגשה שזה מסיבה אחרת. חשבתי שאולי מישהו שאל אותו פעם.

davidaltman

New member
איפה ישבת

ישבתי בשולחן ארוך בצד ימין של הבמה שמאלי של שיוויד ליד המעבר לחדר שלו עם חולצה אדומה

davidaltman

New member
אני בהלם בהחלט

ההופעה הייתה מדהימה ,למרות שהמקום לא היה מפנק השירה שלו הייתה מאוד אנרגטית תודה שפירגנו לי ווקליט שיהיה לכולנו רק טוב והנאה מעוד הופעות דודי

למעלה