למה??????

liorlord

New member
למה??????

למה כל הודעה עם תמונה שאני שם ישר מוחקים. ויש פה אנשים ששמים איזה 30 תמונות ולא מוחקים להם אותן?

מיצי007

New member
אוקיי

אני חושבת שכבר עניתי לך על השאלה. א.אתה שמת את התמונות תחת נושא שבכלל לא קשור. ב.הבחורה היא לא שחקנית,ולא כוכבת,זה בדיוק כמו לשים תמונות של ריצ´רד שניצח במשחק ההישרדות הראשון-הוא לא כוכב. ג.אני לא מוחקת כל הודעה שלך- רק את ההודעות בהן היו התמונות של הבחורה. ד.אם תשים לב,אני גם ביקשתי שלא לשים יותר תמונות כי זה תוקע את העמוד
תשים תמונות רלוונטיות לנושא הפורום,אני לא אמחוק- אבל לא בעמוד הזה אלא שהתמונות האלו ירדו לעמוד הבא.

liorlord

New member
אמממ

הבחורה היא שדרנית ברשת טלויזיה בארה"ב. היא שדרנית בידור. =ועכשיו אחרי הישרדות אפשר לקרוא לה כוכבת...

Shai B

New member
אפשר בבקשה להגדיר "כוכב"?

כל אחד מגדיר "כוכב" בצורה אחרת. אולי את לא חושבת שהבחורה המדוברת (נליה דניס) "כוכבת" אבל היא יכולה בהחלט להיתפס כ"כוכבת" ע"י אנשים אחרים. היא הופיעה בסדרת טלוויזיה מצליחה מאוד ("הישרדות"), צפו בה מיליוני אנשים בכל שבוע והיא גם עכשיו מככבת בחדשות הבידור של ארה"ב. שוב, אולי את לא מגדירה את זה כ"כוכבות" אבל יש כאלו (כמוני) שכן.

מיצי007

New member
אבל...

זה כמו שאני אשים פה תמונות של ברוק בורק שהיא גם שדרנית אבל מה- היא לא שחקנית. ככה אני אמקד אתכם יותר על מה שאני רוצה להגיד,אוקיי,אני מקבלת את העובדה שהיא כוכבת אני פשוט לא ראיתי אותה,אבל היא לא שחקנית. אני לא מתכוונת לשים פה תמונות של גיל ריבה למשל או יעקב אילון כי גם תחת ההגדרה שלכם בעצם נחשבים כוכבים. הפורום הזה מתמקד על השחקנים והשחקניות של עולם הבידור.

Shai B

New member
אפשר בבקשה להגדיר "כוכב"?

כל אחד מגדיר "כוכב" בצורה אחרת. אולי את לא חושבת שהבחורה המדוברת (נליה דניס) "כוכבת" אבל היא יכולה בהחלט להיתפס כ"כוכבת" ע"י אנשים אחרים. היא הופיעה בסדרת טלוויזיה מצליחה מאוד ("הישרדות"), צפו בה מיליוני אנשים בכל שבוע והיא גם עכשיו מככבת בחדשות הבידור של ארה"ב. שוב, אולי את לא מגדירה את זה כ"כוכבות" אבל יש כאלו (כמוני) שכן.

Shai B

New member
אוקיי, אז עכשיו הבנתי..

זה בעצם פורום של שחקנים ואת מחשיבה רק שחקנים כ"כוכבים". היית צריכה למצוא שם יותר מתאים לפורום, מכיוון שכפי שראית, כל אחד מגדיר "כוכב" בצורה אחרת. אצלך זה שחקנים, אצלו זה משהו אחר. מה שעדיין לא הבנתי זה האם אפשר לשוחח/ לשרשר תמונות של מי שאני מגדיר כ"כוכב" או רק מי שאת מגדירה כ"כוכב" (שחקנים)?

מיצי007

New member
זה לא רק מי שאני מגדירה ככוכב

אם היית קורא את הודעת הפתיחה שלי אולי כל זה היה נמנע. שוב,זה לא אני מגדירה ככוכב אלא אני מתכוונת למי שבעולם הקולנוע- הרי גם קיילי מינוג היא כוכבת לא? זהו פורום על עולם הבידור כשחקנים ושחקניות ותו לא. אם אתם אוהבים את הבחורה למה שלא תשרשרו תמונות שלה בפורום הישרדות-הרי היא חלק מזה. המהות של הפורום הזה הוא כשמו הוא "אבק כוכבים",זה ביטוי שהמון אנשים משתמשים בו וזה נושא כללי מאוד ורחב מאוד. תראה,אם אנשים פה היו מתחילים לדברכ איתי על באפי ורק על זה הייתי שולחת אותם לפורום באפי- כאן בפורום הזה מדברים על השחקנים כאינדיבידואלים ולא מתוך סדרה,אז גם הנלה הזאת היא מתוך סדרה אבל מה ששונה אצלה זה שהיא לא שחקנית. הנה לך דוגמה שמישהו פתח פורום על כוכב ספציפי- ג´ים קארי,שם הם לא מדברים על שום דבר אחר חוץ מזה,כמו גם הפורום שעל ג´ניפר לופז. אם הייתי רוצה לפתוח פורום שהוא על נושא עוד יותר כללי הייתי נותנת לזה שם אחר,אבל הביטוי הספציפי הזה הוא על כוכבים וכוכבות מעולם הקולנוע,אחרת הייתי ממזמן כבר נותנת לפורום שם אחר ולכולם היה חלק בזה,אבל זה לא- בגלל זה בתפוז יש גם פורומים אינדיבידואליים אפילו לכוכבים ספציפים- הייתי קוראת לזה עולם הבידור או משהו ולא אבק כוכבים. אני לא מתעסקת כאם בהגדרות ולא בשום דבר אחר,תשאל עוד את משתמשי הפורום על מה הפורום הזה מדבר והם יגידו לך. אני לא "קובעת" פה שוווום דבר,אני לא קבעתי שום כללים שעל פיהם כוכב מוגדר,רק בנוגע לפורום הזה-זה הנושא שבו הוא נוגע. אני לא אלך הרי לפורום של ג´ים קארי ואתחיל לדבר על ריס ווית´רספון אלא אני אעשה את זה פה.

Shai B

New member
אוקיי, סבבה...

עכשיו הבנתי. ד"א, אם לא שמת לב, אני הוא לא זה ששם את התמונות, אני סתם ניצלתי את ההזדמנות לברר את משמעות הפורןם הזה.

מיצי007

New member
טחחחח

שמתי לב,בטח. רק רציתי להבהיר- כי כל שאר המשתמשים כבר יודעים,אני הנחתי שזה היה ברור מאליו.. אתה משתמש חדש?

Shai B

New member
אני ממש לא משתמש חדש...

סתם התעניינתי בפורום הזה. רק עכשיו שמתי לב לקיומו.

מיצי007

New member
זה מה שהתכוונתי

משתמש חדש בפורום... רק עכשיו שמת לב לקיומו גם כי הוא קם ממש ממש ממש לא ממזמן

למעלה