זה לא רק מי שאני מגדירה ככוכב
אם היית קורא את הודעת הפתיחה שלי אולי כל זה היה נמנע. שוב,זה לא אני מגדירה ככוכב אלא אני מתכוונת למי שבעולם הקולנוע- הרי גם קיילי מינוג היא כוכבת לא? זהו פורום על עולם הבידור כשחקנים ושחקניות ותו לא. אם אתם אוהבים את הבחורה למה שלא תשרשרו תמונות שלה בפורום הישרדות-הרי היא חלק מזה. המהות של הפורום הזה הוא כשמו הוא "אבק כוכבים",זה ביטוי שהמון אנשים משתמשים בו וזה נושא כללי מאוד ורחב מאוד. תראה,אם אנשים פה היו מתחילים לדברכ איתי על באפי ורק על זה הייתי שולחת אותם לפורום באפי- כאן בפורום הזה מדברים על השחקנים כאינדיבידואלים ולא מתוך סדרה,אז גם הנלה הזאת היא מתוך סדרה אבל מה ששונה אצלה זה שהיא לא שחקנית. הנה לך דוגמה שמישהו פתח פורום על כוכב ספציפי- ג´ים קארי,שם הם לא מדברים על שום דבר אחר חוץ מזה,כמו גם הפורום שעל ג´ניפר לופז. אם הייתי רוצה לפתוח פורום שהוא על נושא עוד יותר כללי הייתי נותנת לזה שם אחר,אבל הביטוי הספציפי הזה הוא על כוכבים וכוכבות מעולם הקולנוע,אחרת הייתי ממזמן כבר נותנת לפורום שם אחר ולכולם היה חלק בזה,אבל זה לא- בגלל זה בתפוז יש גם פורומים אינדיבידואליים אפילו לכוכבים ספציפים- הייתי קוראת לזה עולם הבידור או משהו ולא אבק כוכבים. אני לא מתעסקת כאם בהגדרות ולא בשום דבר אחר,תשאל עוד את משתמשי הפורום על מה הפורום הזה מדבר והם יגידו לך. אני לא "קובעת" פה שוווום דבר,אני לא קבעתי שום כללים שעל פיהם כוכב מוגדר,רק בנוגע לפורום הזה-זה הנושא שבו הוא נוגע. אני לא אלך הרי לפורום של ג´ים קארי ואתחיל לדבר על ריס ווית´רספון אלא אני אעשה את זה פה.