למה?

shelycat

New member
למה?

למה למרות שאני החלטתי כבר על שינוי במסלול ודרך חיי, ואני שלמה מאוד עם ההחלטה שלי ומאוד נהנית ממנה (הקורסים שלקחתי מדהימים וזה כל כך שונה מהמקום ממנו באתי למרות שזה באותו המוסד), אז למרות שהכל יופי טופי וכיף לי נורא, למה? למה אני חוזרת הביתה בערב תשושה וכואבת? למה הגוף שלי לא הסתגל להחלטה הזאת כמו שהראש שלי הסתגל? ולמה נדמה לי שבנוסף לכל תפסתי איזה וירוס/שפעת?

דפי26

New member
שלי גם את החלטת להיות ספורטאית

כמו גלגלגלגלית? מה קורה? אולי זה משברון? אולי את באמת חולה? אולי את אנמית או חסר לך B12 שעשויים לגרום לחולשה?

shelycat

New member
אני? ספורטאית? כבר שנים לא.....

אין תרוץ ממש למש שקורה לגוף שלי לאור העובדה שהלימודים שלי הם לא בתחום ספורטיבי אלה בפילוסופיה בעיקר ואפילו רוב הקורסים מתקיימים באותו אזור מצומצם. אני כבר מספר שנים לא ספורטאית, למרות שבעברי הייתי ספורטאית מאוד רצינית, מה שכלל 6-9 אימוני שחיה בשבוע+חדר כושר 3 פעמים בשבוע+נבחרת ריצה+נבחרת כדור עף, ומאז שהפסקתי אימצתי לעצמי את ההתפדלאות כדרך חיים(פרט לאפיזודות הליכה בערבים ואיזה שלושה-ארבעה חודשי ספינינג לפני שנה). בכל אופן לגבי האנמיה את כמעט צודקת (נבדקתי מזמן ואני מה שנקרא "אנמית גבולית"). אני כנראה בהחלט תפסתי לעצמי איזה "חולרע" השבוע וגם עמית חולה ולא מרגיש טוב בגלל משהו לא ברור.

למעלה