למה ???

פנתרון

New member
למה ???

כבר עברו כמעט חודשיים חושב עלייך כל דקותיים דמותך עומדת מול עיני כל הזמן ואין מי שיגיד לי מדוע ולאן הלכת בלי לומר מילה אפילו לא צעקת ולא התלוננת רק רצית שלא יצתערו אחרים ולעצמך השארת רק את המעט הקרבת את עצמך כל החיים וידעת לעזור לכל מי שיכולת עכשיו הלכת בשקט ודממה ביסורים וצעדת לעולמות יותר גבוהים כשחיוך מאיר לך את הפנים ואני נשארתי כאן עם צער בפנים ועם שאלה אחת על החיים למה ? ובשביל מה אנחנו חיים ? למה לא ניתן לך להנות יותר מהחיים ? למה היית צריכה לסבול כל החיים? למה??? אוהב אותך כל החיים אמא כי אין לך שום תחליף אמא

bali

New member
מנהל
../images/Emo7.gif מצטערת איתך... ומזדהה עמוקות.

הנחמה היחידה היא שלאט לאט מוצאים גם את הסיבה לחיות... גם אחרי 5 חודשים יש ימים לא מעטים שאני לא יכולה לראות בהם למה לחיות ואיך לחיות בלי אבא שלי, אבל אני אגיד לך בשביל מה כן צריך וכדאי לחיות- בשביל האהבה ובגלל שאמא שלך היתה רוצה בשבילך את הכי טוב שיש. מקווה שהצלחתי לעודד אותך קצת...
.

עמית2002

New member
כואב לי לקרוא את שכתבת.......

החיים לעיתים קרובות מוזרים ולא מובנים וממש לא קלים. יש בהם רגעים ממש קשים שמרוב צער הנשמה בורחת מן הגוף. שאלת שאלה נכונה- למה אנחנו חיים? מה הסיבה? למה אמא שלך השאירה אותך כאן, והלכה לה. אני משתתף בצערך. כואב לי נורא לקרוא את שכתבת. כאב שלא יתואר. אבל המטרה שלך היא לצמוח מהכאב הזה. אני בטוח שאמא שלך לצידך עכשיו. היא מביטה עליך מלמעלה ורוצה לתרום לך אהבה, אנרגיה טהורה, שתעזור לך להתמודד. אם רק תאפשר לה לחדור למחשבה שלך, לחדור לנפש שלך ולתרום לך..... היא מאוד תשמח. אתה תאפשר לה את זה בכך שתעצור לרגע את הצער, תנשום נשימה עמוקה, תביט לשמיים ותסכים להיות לרגע איתה! תסכים לקבל ממנה אהבה וכוח להמשך הדרך שלך. אל תדאג, אתה עוד תראה אותה בעתיד מתישהו. היא לידך כל הזמן. היא רואה אותך, היא שומעת אותך, היא רוצה שתתקדם קדימה, שלא תעצור. זו המטרה שלה- שיהיה לך רק טוב. שלא תעצור את עצמך בצער ודיכאון. לא ולא... אתה יכול לבכות,ולשחרר, אבל רק חשיבה חיובית תעשה לך ולה טוב! כי כשאתה לא מאפשר זרימה, והצער כובש אותך, היא לא יכולה לתקשר איתך. תהיה חזק. תחשוב חיובי. תפתח את עצמך לקבל אהבה מלמעלה. ביי עמית

מושקה1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif גם אני רוצה לחזק אותך

כפי שאני מנסה מזה שנתיים לחזק את עצמי, יש נקודות שבר והמון כי אין כמו אמא בעולם.ולצערנו הרב אנחנו מודעים לזה רק מתי שהיקרים לנו לא איתנו. עם כל העצב שלך ושלי אנחנו חייבים להתחזק והלוואי שנוכל לחשוב חיובי כפי שעמית 2002 ציינה.

למעלה