למה ???

למה ???

החיים מעצבנים אותי.. אמא שלי קראה לי יום שלישי לבוא אליהם הבייתה נסעתי לשם יום שלישי וראיתי גם את אחותי הגדולה שם וגם את אחי שקטן ממני ב-3 שנים ,הבנו שקרה משהו ואז היא סיפרה לנו שהיא בבדיקות כבר הרבה זמן ,ויש לה חשש לסרטן השד.. למה ??? לאמא שלי יש סרטן ??? ותמיד חשבתי שלי זה לא יקרה, וחוץ מזה ,זאת אמא שלי !!! אוףף..עצוב לי.. זאת האמא האהובה עליי ! אני אוהב אותה.. הבחורה היחידה שבגללה בכיתי ! אמא שלי..

מזי א

New member
תקוה לטוב

שוקו היקר אתם צריכים רק לקוות לטוב, לקוות שגילו את המחלה בתחילתה , כי אז סיכויי ההחלמה גבוהיים. אבל מה שאני רוצה לבקש ממך וממשפחתך זה לעמוד לצידה ולתמוך בה בכל החלטה שתבצע, זה מאוד חשוב, תשימו אותה בראש המחשבות, ותתנו לה לחלוק איתכם כל מה שתרצה, לא ללחוץ, לתת לה לפנות אליכם לפי הרגשתה ורצונה מאחלת לכם שהתשובות יהיו שליליות (כי הרי חיובי בסרטן- זה לא טוב) ושתעברו את המכשול הזה במהירות ובבריאות

שוקו האחד והיחיד

קודם כל - אמא שלך צריכה להיות אשה מדהימה אם יש לה בן כמוך. שאוהב אותה ודואג לה ככה. ושנית - לזכור כמה דברים - א. יש חשש ויש סרטן, וזה שני דברים שונים לגמרי. ובכל אחד מהם מטפלים אחרת. ב. כשיש משפחה אוהבת ותומכת כמו שאתם, אז הרבה יותר קל לעבור כל דבר בחיים כולל מחלות ומצבים קשים. וגם - שאנחנו פה, וכולנו פה מנוסים במצבים קשים. לכל אחד יש את השיטה שלו לעבור את הדרך. ולמי שרוצה - אנחנו גם סוג של משפחה. אני מאחלת לך ולכל משפחתך שהבדיקות יסתכמו בחששות בלבד. ולכולכם סופשבוע שקט גלי

באמת תודה רבה לשתיכן..

רק עוד שאלה אחת.. במידה ובאמת חס וחלילה יתברר שיש לה גידול סרטני, כריתת שד זאת האפשרות היחידה ?

בעיקרון לא אבל..

מכיוון שאף אחד מאיתנו לא רופא פה, וברור לך שבכל מקרה אין תשובה חד משמעית. רק רופא אונקולוג לאחר בדיקה של כל הממצאים יכול לתת המלצה להמשך טיפול. ועדיין אפשר ולפעמים גם מומלץ לקבל חוות דעת נוספת. לא בכל מקרה של סרטן שד כורתים את השד. כל מקרה מקבל טיפול שונה לפי מצב המחלה וצרכי המטופל. אם אתה מעוניין לדעת עוד על דרכי הטיפול בסרטן שד אני מפנה אותך לאתר של האגודה למלחמה בסרטן (יש לינק בראש העמוד). ומעבר לזה כעת יש לחכות לתשובות של הבדיקות. יום טוב ואורך רוח גלי

../images/Emo24.gifשמע, החיים מזמנים התמודדויות

יש בישראל כל שנה 1700 נשים נוספות ששורדות את סרטן השד ולא מתות. אז... יש כעס, וזה מרתיח ותמיד יכול להיות יותר גרוע תזכרו את זה.איזה כיף לאמא שלך שיש לה אתכם שתתמכו בה.ואיזה כיף לכןם שיש בביתכם כל כך הרבה אהבה,רגש ושיתוף.

למעלה