למה

קודקוד

New member
למה

למה

קרה לי ולאחרים שקבלו ממני אי מייל, שבמקום אותיות(=מה שנכתב במכתב שנשלח)מופיעים סימני שאלה,שלא נכתבו במכתב במקום האותיות שכן נכתבו,כלומר במקום הודעה,רואים רק סימני שאלה.למה זה קורה? ומה אפשר לעשות כדי למנוע את הישנותו. ותודה על התשובות שקיבלתי.ד``ש לאלונה נ.ב כדי לקבל יותר מושג כוונתי,תארו לכם שבמקום המילים בהודעה שאתם קוראים עכשו,במקום כל האותיות,יופיעו סימני שאלה,ולא יהיה כתוב דבר.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
קידוד/פונט

תראה לפי דעתי יש פה בעיה של אי תאימות, כלומר כנראה אתה רושם בקידוד או בפונט שלזה שאתה שולח אין את הפונט הזה או שהוא משתמש בקידוד אחר מזה שאתה משתמש בו. נסה להחליף קידוד ע``י לחיצה על תצוגה אז על קידוד ושם על שפה עברית (אם מדובר על עברית) תנסה להחליף - יש כל מיני קידודים לעברית, או לחילופין השתמש בפונטים (FONTS) פשוטים יותר- כאלה שיש בכל תוכנת WINDOWS.

קודקוד

New member
אולי זה היה נכון אם בכל פעם

שאני כותב או כותבים לי,היו סימני שאלה(עכשו גם אמרו לי שקיבלו אותיות ``מוזרות``),אבל פעם כך ופעם כך מאותה כתובת לאותה כתובת? מה זה יכול להיות,ואיך פותרים זאת.אגב כשאני קיבלתי את סימני השאלה,לא הצלחתי לפתור זאת ע``י החלפת העברית ב- encoding מה יהיה?

Ey@L

New member
אם זאת לא בעייה של קידוד...

שים לב שבאמת בזמן השליחה זה על קידוד של עברית.. אז אם הקידוד בסדר אז תוכנות האי מייל שלכם לא תואמות. אם שניכם משתמשים באואטלוק (גם האקספרסס טוב) או באי מייל ווב. הכל אמור להיות בסדר. אבל אם אחד מכם משתמש לדוגמא באי מייל של הנטסקייפ אז הבעיות מתחילות. פשוט מאד או שתתכתבו באנגלית, או שאחד מכם יחליף את תוכנת האי מייל שלו.

למעלה