למה?

קרנוש21

New member
למה?

למה הלב לא מוכן להניח? למה הלב לא מוכן לשכוח? למה על האהבה קשה לי כל כך לוותר? למה על האהבה קשה לי כל כך להשגיח? למה הלב שלך אותי שוכח? למה הלב שלך ממני בורח? למה אחרי כל מה שעברנו אתה לא מוכן לסלוח? למה אחרי כל הזמן שבילינו אתה לא מוכן להקשיב? למה אבי שבשמיים הכרת לי אותו?? למה אבי שבשמיים אתה לא רוצה לדאוג גם לו???? אני מבקשת ממך תעשה סדר בדברים!

גריני

New member
../images/Emo24.gif

כל כך קשות השאלות שלך.... מצטערת שאין לי מענה עבורך רק חיבוק חם ותקווה - שיעבור לך מהר, ככל האפשר!

שיעור באהבה

האם למדת את השיעור? כשתלמדי לשחרר כשתלמדי לוותר, זה יקרה. ולא דקה אחת קודם. מביט בך מלמעלה, דוד מלאך בשר ודם.

גריני

New member
קרנוש ../images/Emo42.gif

מקווה שקל לך היום יותר. בין אם כן, בין אם לאו חשבתי עליך וזה מה שעלה... סליחות ביצוע: יהודית רביץ מילים: לאה גולדברג לחן: עודד לרר באת אלי את עיני לפקוח וגופך לי מבט וחלון וראי באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים. ולמדתי שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף וריח ילדות ריח דבק ואורן הוא ניחוח לילו של הגוף. אם היו עינויים הם הפליגו אליך מפרשי הלבן אל האופל שלך תנני ללכת תנני ללכת לכרוע על חוף הסליחה. ולמדתי שם לכל ריס וציפורן...

למעלה