למה ?

lmerav

New member
למה ?

בבוקר הוא מתעצבן עלי אם אני מעירה אותו { גם אנו כועסים כשמעירים אותנו אבל יש גבול לכעס לא? } ובפעוטון מתקשרים אלי שהוא בוכה כל הזמן ושואלים אם הוא בסדר??? הייתי אצל רופא שטוען שהכל בסדר. למה בני בן השנה ושלוש חוד` עצבני כל כך ? הוא מתעצבן נורא אם אינו מקבל משהו וכועס בבכי וצרחות אם אני לא מבצעת את מבוקשו. {ולרוב אני לא עושה זאת} מירב

עופריקו

New member
מרבי בואי רגע....

תגידי הוא מרוקאי ? כי אם כן, יש לך תשובה .... מאחל לך ימים שקטים עופר מומחה לעדות ;-)

lmerav

New member
דווקא לא אבל

נראה לי שספרדי ומרוקאי זה אותו דבר. לא ? רק שמרוקאי לא יודע למה הוא עצבני . לירן יודע רק לא יודע לדבר. ביי מירב {שמומחית ללירן}

אמיר.

New member
עייפות ???

מה לגבי שנת צהרים ? מתי הולך לישון בערב ? יש לנו בעיה בגלל שעון הקיץ עושים חושך בדירה כמה שאפשר שילכו לישון ב 1900 בערך. (בני ה 4 וה 5.5)

מי אמר שקל לגדל ילדים?????

ילד בן שנה ושלושה שכל הזמן בוכה וכעסן כזה- משהו מציק לו.. אין דבר כזה שאין לו כלום!!!! לדעתי, הוא מרגיש את הלחץ שלך מזה שהוא היסטרי כזה וזאת דרכו למשוך את תשומת ליבך.. תחשבי על זה.. לפעמים אנחנו בהתנהגות שלנו משדרים חרדה גם בלי לרצות וילדים קולטים את זה.. ומגיבים בהתאם. תחשבי על זה..... מקווה שעזרתי ולו במעט על כל פנים, רק נחת ואושר מהפעוט.

מירבי...

גם אצלנו עברה תקופה קשה שבני היה עצבני בגן... לא רצה להתעורר בבוקר .... וכל היום היה עצבני... הייתי אצל פסיכולוגית והיא שאלה מתי הילד הולך לישון... זאת היתה תקופה שהילדים הלכו לישון בסביבות השעה 23.00 ... כמובן שהפסיכולוגית היתה בשוק ממני, ואמרה לי שהבעיה היא בגלל שהילד עייף וצריך להשכיב אותו לישון מוקדם יותר... אז עכשיו אנחנו מתחילים את כל תהליך ההשכבה בשעה 19.00 והילדים נכנסים למיטה בשעה 20.00, הם אומנם עדיין לא נרדמים מוקדם כי הם רואים וידאו... ולוקח זמן להתגבר על הרגלים לא נכונים... אבל כל יום יש שיפור ולאט לאט הם נכנסים לסדר, הם כבר הגיעו לזה שהם נרדמים בסביבות השעה 22.00 שזה שעה קודם ממה שהם הורגלו... לוקח הרבה זמן לתהליך הזה אבל כל יום יש שיפור קטן.... וגם בנוסף התחלתי להעיר אותם לפני הזמן שהם צריכים לקום .... ואז הם רואים טלויזיה בבוקר ומתלבשים יותר בנינוחות.. בלי הלחץ של הבוקר כדי להספיק את הכל בזמן.... יש לכל אחד את הזמן שלו להתארגן בקצב שלו ולעשות את מה שהוא הכי אוהב לעשות לפני שהולכים לגן... שיהיה לך בהצלחה... וכמו שאמרתי לשנות הרגלים זה קשה ולוקח זמן אבל זה משתלם. ליהי

למעלה