למה?

מתולתלת

New member
למה?

מאוד משעמם פה בשבוע האחרון? מה קרה כולם עסוקים ב"לעלות לכיתה א´" או שסתם אין זמן או שהכל "מסתדר" הלואי

כמה שאת צודקת.....

משעמם זו לא מילה.בית קברות כאן. אבל אם את רוצה לדעת לדעתי חלק מהאיטיות שכאן נובעת מחוסר הנעה של חברי הפורום על ידי מי שמנהל אותה. תסתכלי על פורומים אחרים ותראי שמנהלי הפורומים מדי יום ביומו זורקים נושא לאויר הפורום עם שאלה הנוגעת אליו וזה מדהים איך כולם מתחילים לתת את דעתם בנושא. חומר למחשבה עבור מנהלת הפורום ששוב אני מנצל את ההזדמנות לאחל בהצלחה. ביי

מתולתלת

New member
אני בטוחה

יש איזה מעצור ברגע שנכנס מנהל כמו בעבודה פתאום כולם "שותקים" זה דבר נורמאלי למרות שפה זה משהו אחר אבל..................... חוץ מזה מה המצב? מחר היום הגדול שלי !!!! הולכים לכיתה א´ ומתחיל לי החופש הגדול סוף סוף כבר אין לי כוחות מה איתכם הולכים לגן של העיריה רו עוד לא?

עוד לא....

הוא גם השנה יהיה בויצו אבל עולה כיתה לגנון. ההתרגשות בעיצומה. אישתי נראה לי לא תעזוב אותו עד שיעיפו אותה משם. מה שטוב שהוא יהיה הכי גדול השנה לעומת שנה שעברה. אבל אצלך ,וואוו כיתה א´!!!!!!!! המון בהצלחה ואם אפשר תמסרי לה מזלטוב ובהצלחה מה"חברים" שלך . ביי

אלה_ה

New member
ככה ../images/Emo8.gif

זה קורה לא רק בפורום הזה. חופש, אנשים בנסיעות, טיולים ועסוקים עם הילדים. עונת המלפפונים.. לגבי הנעה של הפורום ע"י המנהל-ההסבר למעלה תקף גם לגבי

למעלה