למה

מיטללל

New member
למה

בנות תמיד מתעלפות בטקסים?! למה?! (בטקס שלנו היום התעלפו 4 בנות
) ולא תגידו היה ארוך במיוחד... (פחות מחצי שעה) חם במיוחד... מתיש במיוחד...

s h i r k u s h

New member
שאלה מעניינת ../images/Emo13.gif

אצלנו התעלפה רק בחורה אחת ודווקא מישהי ג'ברית ענקית כזאת וזה היה בגלל תנאי מזג האוויר כי היה ממש חם ואני מניחה שלא בדיוק טרחה לשתות... לדעתי זה לא קשור להבדל בין המינים גם גברים יכולים להתעלף...

לא רק בנות

מתעלפות, כשאני הייתי בצבא גם כמה גברים התעלפו בזמן הטקסים, זה חוסר בנוזלים בגוף. נשים הולכות יותר לשרותים מפני ששלפוחית השתן שלהן קטנה יותר ולכן הן מתייבשות מהר יותר. לעניות דעתי כמובן.

מיטללל

New member
אז

למה בימים רגילים (נגיד בים,8 שעות, בשיא החום או ברחובות שנקין) אף אחת לא מתעלפת? אני מבינה למה בטקסים או בשמירה על ניר במשך כמה וכמה שעות אנשים יתעלפו, אבל במשך 20 דקות?!!?!? אתם לא חושבים שיש פה קטע (לפחות חלקי) של "מלכת הדרמה", במודע או לא? (אני לא מדברת על כולן.)

../images/Emo6.gif בהחלט יכול להיות

פשוט בעניין הטקסים- המון מתעלפים, בגלל זה תמיד אומרים להזיז את האצבעות ברגליים ועוד כל מיני דברים כדי להמריץ את הדם, אבל להגיד את האמת התעלפתי רק פעם אחת בגיל 5 או 6 כשהיה תקוע לי קוץ ענקי בכף הרגל וחתחו עם סכין כדי להוציא אותו...

Danihell1

New member
זה לאו דווקא בנות/ מזג אוויר

כשעומדים הרבה זמן בלי לזוז, הדם לא חוזר אל הלב, מה שגורם להתעלפות. לכן, צריך להזיז לפחות את אצבעות הרגליים. והיום דווקא היה ממש חם, אצלנו לפחות, אז הייתה מישהי שהתייבשה (הייתי באבטחה של מד"א).

אושר מ

New member
זה מאוד פשוט

כשעומדים כמעט בלי לזוז, במשך אפילו חצי שעה, יש בעיה בזרימת הדם... ולכן אנשים מתעלפים במקרים כאלה.. חיילים של משמרי כבוד וכאלה מלמדים אותם איך להזיז את כפות הרגליים והאצבעות כדי שזה לא יקרה..

סופה 20

New member
אושר ומיטל....חצי שעה?!

לי היה לפני שבוע פקודת יום , יום הזכרון לשואה ולגבורה. טקס של 10 דקות!!!!! והתעלפו לי בבסיס 2 בנות!!! 10 דקות!!!!!! שמתוכן עמדנו בדיוק 5 דקות!! וזה קורה רק לבנות....זה קצת מפחיד ומוזר :)..

מיטללל

New member
רק דיברתי...../images/Emo70.gif

במשך כל היום שתיתי רק כוס מים קרים בבוקר. וזהו. היה חם ברמות מטורפות... המזגן לא עבד.. הראש שלי התפוצץ... מתישהו המפקד שלי ועוד אחד נכנסו למשרד... התחלתי לדבר איתם ופתאום הרגשתי ממש ממש סחרחורת... לא יודעת איך להסביר את זה אבל פתאום היה לי חושך בעיניים, איבדתי שווי משקל ונפלתי אחורה (בזכות "האחד" זה היה לכיסא. לא לרצפה
) בכל מקרה, הראש מה זה כואב לי

למעלה