למה?

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
למה?

למה בחרתם את הכינוי שלכם? למה פתחתי שירשור כזה? בתקווה שתשאלו שאלות והן גם יענו בשלב מסוים של השירשור

כי

כשמילאתי את הטופס חשבתי שאני ממלא את השם שלי, לא הכינוי. חבל... כדי שיקרה פה משהו. למה לא שמת את שרשור הגיטרות כנושא דביק? זה דווקא המשיך די יפה... למה לא ממשיכים פה שרשורים? למה כל פעם שנפתח שרשור חדש, כולם משרשרים ביחד, ואחרי איזה יום יומיים השרשור נמוג ומתפוגג לעוד אחד מדפי הארכיון הבודדים וגלמודים?

Bob טיפש

New member
ושלי כי.....

כשנרשמתי לתפוז שמעתי ת'דיסקים הישנייייייייים שלי ואז היה ת'שיר בוב של נופקס ושמעתי ת'מילים ונדפק לי משו בראש והחלטתי שבוב דפוק :] ולמה יש לי הרבה שאלות אבל שכחתי ת'כולן ואין לי שאלה לשאול עכשיף? טוף זאת שאלה רטורית

gp53

New member
לא שמתי את זה כדביק

כי: 1. רק לפני כמה ימים האפליקציה התחילה לעבוד על הפורום 2. עברו 72 שעות מאז פתיחת השירשור(ויותר), אני אנסה שנייה משהו ונראה אם זה יעבוד לא יודעת למה לא ממשיכים שירשורים חדשים...

Miketallica

New member
ואת שלי בחרתי כי

קוראים לי מיכאל ואני שרוף על מטאליקה...דהההההההההההההה

barak jo

New member
שלי זה הכי פשוט וברור כבר מיראות

למרות שאני שונא את האלו שלוקחים את השם של אחד מחברי הלהקה שהוא אוהב ומוסיף אותו לשלו אבל עדיין לא היה לי מה ליכתוב בהרשמה אז דחפתי ת'שם הזה המעורב עם ברק ובילי ג'ו

clam

New member
כיייייייייייי

בדיוק כנשרשמתי שמעתי את השיר NOFX-clams have feelings too וזהו. שם דבילי...אני יודע ולמה יש לי מיליון בגרויות?!

clam

New member
מה???? אני בי"א???? שיטטטט

למה לא סיפרו לי?! עכשיו אני צריך לעשות את כל י"ב עוד פעם?

clam

New member
גילי...אני חושב שאת מתבלבלת ביני לב

לבין מישהו אחר....בהתחלה חשבת שקוראים לי הראל.....עכשיו חשבת שאני בכיתה י"א.....אני נעלב! (סתם אני לא...)

gp53

New member
בן 17 בי"ב?

וול, אני חושבת שהבעיה אצלך שאתה מבלבל ככה אנשים

למעלה