למה

seaגל

New member
למה

דווקא האנשים הקרובים שיודעים על הקושי הם אךה שמגישים לך את האלכוהול כשהם יודעים שזה לא ממש חכם מה יש שם בקטעים החברתיים האלה שמחייבים לשלוף את הכוסית? מה יש שם שעושה את זה כל כך קשה לסרב? בעעעעעעעעעע

בוזיקית

New member
צריך להזהר משנה זהירות מאנשים

שאומרים לך רק אחד קחי זה לא יזיק לך ואז הנפילה הכי קשה וערמומית, כי אם את מכורה את מכורה וצריך לזכור את הטריגרים שלנו ולעמוד בהם בגבורה. הם חושבים שטעימה אחת לא תזיק ובכן הם טועים טעות מרה! אני לא כועסת על אותם אנשים שאוהבים לארח וחושבים שזה הופך אותם למארחים טובים יותר. אני מסרבת בנימוס אך בתקיפות. ודרך אגב נעים מאוד אני בוזי מכורה לאוכל ולאינטרנט...

dcl

New member
סיגל

דווקא האנשים הקרובים שיודעים על הקושי מגישים אלכוהול. יודעים, אך האם הם מבינים לאן זה עלול להוביל ? אולי כדאי להסביר להם היטב מה משמעותה של כוסית אחת כך שלהבא יימנעו. בכל מקרה, אולי כדאי לבדוק איפה הקושי שלך לסרב .

4נילס

New member
היי גל

אני חושב שמה שעושה את זה יותר קשה הוא הלסרב ולהגיד לו להזמנה מראש להגיד לעצמי אני לא נמצאת במקומות דברים ואנשים ואז הכול נמנע וחןץ מזה בטח אם לא מכורים ואם לא יבינו אותך כי ככה אם רגילים בחייהם וגם אם לא חיבים להבין אז בואי אנחנו נבין את עצמנו נודה בחולשות שלנו ויהיה לנו יותר קל להיתמודד ולעמוד מול פתויים מיותרים אוהב אותך אורי

למעלה