דווקא האנשים הקרובים שיודעים על הקושי הם אךה שמגישים לך את האלכוהול כשהם יודעים שזה לא ממש חכם מה יש שם בקטעים החברתיים האלה שמחייבים לשלוף את הכוסית? מה יש שם שעושה את זה כל כך קשה לסרב? בעעעעעעעעעע
שאומרים לך רק אחד קחי זה לא יזיק לך ואז הנפילה הכי קשה וערמומית, כי אם את מכורה את מכורה וצריך לזכור את הטריגרים שלנו ולעמוד בהם בגבורה. הם חושבים שטעימה אחת לא תזיק ובכן הם טועים טעות מרה! אני לא כועסת על אותם אנשים שאוהבים לארח וחושבים שזה הופך אותם למארחים טובים יותר. אני מסרבת בנימוס אך בתקיפות. ודרך אגב נעים מאוד אני בוזי מכורה לאוכל ולאינטרנט...
דווקא האנשים הקרובים שיודעים על הקושי מגישים אלכוהול. יודעים, אך האם הם מבינים לאן זה עלול להוביל ? אולי כדאי להסביר להם היטב מה משמעותה של כוסית אחת כך שלהבא יימנעו. בכל מקרה, אולי כדאי לבדוק איפה הקושי שלך לסרב .
אני חושב שמה שעושה את זה יותר קשה הוא הלסרב ולהגיד לו להזמנה מראש להגיד לעצמי אני לא נמצאת במקומות דברים ואנשים ואז הכול נמנע וחןץ מזה בטח אם לא מכורים ואם לא יבינו אותך כי ככה אם רגילים בחייהם וגם אם לא חיבים להבין אז בואי אנחנו נבין את עצמנו נודה בחולשות שלנו ויהיה לנו יותר קל להיתמודד ולעמוד מול פתויים מיותרים אוהב אותך אורי